Mamici de Ianuarie - Februarie 2008 (55)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns zeririlouiza spune:

Sa incepem cu zodiile eu sunt Scorpion sotul Gemeni, daca e sa fie capricorn fetita vom vedea ce facem cu coarnele iei

Cu caldura eu am preferat sa tin in balcon un calorifer electric ca mai stii cum s-o ivi vreo problema macar o camera sa fie calda pentrru bubulina

Ginette sa stii ca nici eu nu simt cand sughita, si nici cu contractiile nu prea doar ca, cate o data se face burticu pietroi nici presiune nu simt, doar manutele lu bubulina pe jos cand stau pe scaun mai spre burta asa si cate o data o simt cum ma gadila jos e o senzatie noua asa ca sa ne multumim cu pumnii si cu suturile sa lasam sughitul pentru cand s-or naste

Creata imi pare rau ca nu ai dormit poate a fost doar noaptea asta

Angelique imi pare bine ca te-ai mai odihnit si ai putut dormi la mai multe nopti dormite

Louiza 29s + Yasmin
mai avem putin

www.flickr.com/photos/10161776@N07/sets/" target="_blank">poze cununie, nunta, luna de miere, Sighisoara

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns emiliapop spune:

quote:
Originally posted by Ellenuta

aha .. ca mi-am amintit ... cum sa lasam o temperatura de doar 18 grade la bebei in camera?? eu am vazut ca ideal e pe la 21-22 somn si odihna si 24-25 la baita!! eu cam asa am in casa 22 grade .. la baita vom pune un calorifer electric!

in ceea ce priveste caciulita .. eu o sa-i pun una subtirica si voi folosi si pilotica la nanica!

31+ EVA MARIA
AMR 9 SAPTAMANI!!

www.flickr.com/photos/14096542@N05" target="_blank">POZE DE TOT FELUL

LUCRUSOARE BEBE

MAI E UN PIC

Poate asa scrie prin carti dar la 18 C e frig pentru bebei, pai imi e mie frig da' lor, eu am si ziua si noaptea 23-24 de C in casa si parca tot as vrea mai cald.
Alex are aproape 1 an si 3 luni si tot nu as lasa temperatura mai mica de 23 C in casa si cand se scoala ca umbla prin toata casa il imbrac cu un costumas mai grosut si 2 perechi de ciorapei la picioruse.
Si nu e cocolosit ca nu a racit de 2 ori in viata lui si una din dati a luat de la mine raceala si aia la 5 luni.

emilia cu 25+ si Alexandru Paul(16.08.2006)

poze cu noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ereena spune:

La multi ani purtatorilor de nume Mihail si Gavril
Si mutumesc de urari , ma numar si eu printe Gabriele.

Apropos de superstitii , am intrebat-o pe bunica-mea de unde chestia cu hainutele inainte de nastere. Mi-a povestit ca ea statea intr-un sat amarat unde puteau naste pe camp , in caruta sau mai stiu eu unde si de multe ori fara un medic si in conditiile alea , bebeii mureau . La cat erau de amarati nu isi permiteau sa cumpere materiale pt scutece( ca nu se punea problema de hainute) si apoi doamne fereste sa le moara copilul . asa ca de pe acolo se trage superstitia asta , pe timpul ala era doar un simt al realitatii bine dezvoltat nu superstitie.

28+
http://community.webshots.com/user/Ereena80?vhost=community

http://bd.lilypie.com/HmLbp3.png

Mergi la inceput

e

quote:
Originally posted by virgo

Micsuneasi Miri , ceapa voastra , faceti ceaiuri si suete si eu lipsesc ...

Asa , ieri tin sa va spun ca am stat doua ore la manichiurista sa-mi puna unghii false ! Acum cred ca va inchipuiti cam in ce stil scriu , ca-s cam lungute ... da' merita !

Iar cu zodiile ... la noi o sa fie plictiseala mare , babacii Fecioara si respectiv Rac iar feciorul Capricorn sau Varsator . Nimic interesant .

Hai ca mi-ai dat apa la moara, se poate sa ne punem unghii false?
Ca eu de cateva saptamani am tacaneala asta in cap sa imi pun unghii false , la sarcina trecuta aveam alta sa imi pun lentile de contact colorate albastre, dar cum Alex a iesit cu ochii verzi ca mine am renuntat ca asa vede lumea ca are ochii lui mamii

poze cu noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lala_D spune:

quote:
Originally posted by docdecap

o intrebare pentru zuze: se intampla sa simtiti lovituri ritmice intr-un loc anume? nu se misca otata burta, si e ca si cum ar lovi la 1-2 secunde, intr-un loc foarte precis, uneori se mai si misca intre timp dar alea nu inceteaza. pe mine ma amuza, mi-l inchipui picior peste picior facand nervos ca peggy bundy (desi ritmul e muult mai lent). ma gandeam ca poate sughita, dar nu se misca toata burta, nici macar nu se vede, doar eu simt, si daca pun mana si tati.

Monica 31+ cu Serban

Life's a beach
pisoi in lucru
www.flickr.com/photos/monicu/sets/" target="_blank"> poze de tot felu'

Loviturile alea mici si ritmice care dureaza cam un minutel, doua sunt sughitul lui bebe. Mai ales daca le simti jos in pelvis

O zi excelenta !
Lala.

_

Fratele mai mare!

Bubu mic! AMR maxim 8 saptamani!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ginnette spune:

Micsunea, Ellenute, Louiza

M-am mai linistit; si eu simt cateodata, ca parca m-ar gadila ceva pe langa ficat - numai pe-acolo simt gadilatu'.

In rest, prin toata burta simt "pocnituri" - uneori asa de puternica ca se face cate-o galma.

Si burta, mi se mai intareste, dar pt scurt timp si cam intr-o parte; zici sa se-mpinge cu fundul sau genunchii in burta mea.

Roxana 31+

Abia astept sa ne intalnim !

http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;20749;30/st/20080106/dt/7/k/2fd1/preg.png

AMR 9 SAPTAMANI!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramonab spune:

Zodii, mmm noi suntem un leu (eu) si un taur, (sotu), bebe va fi carpicorn.Ce combinatie!!!!
Durere contractii, Slava Domnului nu am avut, (inca) in schimb si eu simt o presiune cand ma ridic de pe scaun sau de pe canapea, imi tin burta in maini, ca si cum as vrea sa usurez din greutate.Nu dureaza decat cateva secunde, si trece.
Acuma, eu va daca toate va faceti frumoase, si eu vreau, vreau sa ma vopsesc, ca sunt blonda si mi-au iesit niste radacini urateeee.
Eu m-am mai vopsit doar o data de cand sunt gravida, asa ca cred ca imi mai pot permite macar odata, asa-i?
Dar pana cand pot sa o fac , va intreb eu pe voi, ca am auzit ca de la o vreme nu se mai poate, cica pt ca nici vopseaua nu mai prinde, nici nu e bine pt bebe.

La multi ani Mihaele, Mihai, Gabriel(a)

30+ , deocamdata

Mergi la inceput

LA MULTI ANI BURTICI SI TATICI CU NUMELE DE GABRIELA,MIHAELA, GABRIEL,MIHAI SI DERIVATELE!!!

poze cu noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ginnette spune:

A propos de zodii, noi sutem: rac (eu), taur (sotul), si leu (mama, ca ea o va creste).

Si dak mandra o sa iasa Capricorn, o sa "se-mpunga " cu ta'su.

Roxana 31+

Abia astept sa ne intalnim !

http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;20749;30/st/20080106/dt/7/k/2fd1/preg.png

AMR 9 SAPTAMANI!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns virgo spune:

Ia gandeste-te tu , daca fetele se vopsesc , epileaza et comp , care-i baiul cu unghiile !? Precautie in primul trimestru , zice netul . Daca vrei sa te simti tu mai bine ia-ti o masca de la farmacie , sa nu inhalezi aburii . Adica ce , manichiuristele nu fac copii ?

Lentilele nu merg , nu c-ar fi nocive , dar ai sa le respingi : ochii sunt mai putin umezi ca de obicei si nu accepta "accesorii" .

Hai sa va arat ce-a iesit .

http://i51.photobucket.com/albums/f374/virggo/DSC00283.jpg

http://i51.photobucket.com/albums/f374/virggo/DSC00282.jpg

Mergi la inceput