Azoospermie - cap 9 -

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns miki-miki spune:

Andra, Bine ai revenit ! Multumesc pt urari. La mama s-a aflat reultatul, nu e punct de grasime. Diagnosticul e clar Sarcom Kaposi.
Pisu , eu sunt pe Titanic dar caut un colac de salvare. Ieri am aflat ca degeaba anal uzuale sunt bune, chimioterapie va face neaparat. Am citit pe net ca ac se face deoarece exista posibilitatea ca celulele canceroase sa fi plecat in corp si sa inceapa sa se inmulteasca. Pt a preveni asta tb sa faca chimioterapie. Aseara am tot citit despre ac tratam si sunt ingrozita. Eu sper ca fe o chimioterapie mai usoara si sa nu o slabeasca prea rau. Sunt ingrozita. I-am luat un tratam naturist si storcator de fructe si legume sa bea in f zi suc natural care e f bun.
Fetelor, va citesc in f zi si am inceput sa va cunosc pe toate. Sunteti fete de nota 10, sensibile, sufletiste, pline de viata . De ce suntem pedepsite ? De ce? Sper sa intre soarele si pe strada noastra.
Pisu, tu esti pastila noastra de optimism. Sa nu ne parasesti.

Va pup si-mi cer scuze pt mesajul meu trist.

Miki

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pisix spune:

andrabirni -heeeei, lume noua :-) Draga mea, nu trebuie sa scrii ceva anume decat sa ne mai dai cate un semn sa ne spui cum iti merge ...
Sper ca esti bine ! Te pup cu drag
miki - iar m-ai lasat paf ... stii ca raman fara cuvinte in situatii din-astea ...Ma doare sufletul dar e important sa-ti pastrezi increderea ca va fi bine, acum mai putin ca oricand nu trebuie sa te lasi invinsa
Si nu mai zi ca sunte pedepsite ...draga mea ...cred ca nimic nu e intamplator si atunci e clar ca toate astea au un scop. Care e acela nu stiu ...uneori poate fi doar ca sa apreciem mai mult lucrurile pe care le primim in viata.
Si ...nu ...nu ne vom parasi una pe alta niciodata ...vom merge cu toate la Odisee, stiu eu asta, dar vom veni si aici din cand in cand in calitate de mamici onorifice, sa incurajam generatiile care vin dupa noi

Sunt pe vaaal ( Z 7 de stimulare cu Gonal, AMR 2 zile pana la ecografie)

PisiX,
Viitoare Mami (O data si-o data)

Sonia are nevoie de sufletul tau bun

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anes spune:

Fetelor, am facut spermograma. Dezastru...! Nu pot sa cred!Rezultatele au iesit ma proaste. Pe scurt:
-4,5 mil/ml (erau 8 mil/ml),
-miscari vii de inaintare = 60% (erau 80%),
-morfologie normala 85% (erau 75%),
-vitalitate 70% (erau 85%).
Acum ii dau sotului Multi Maca, coenzima Q10 si Se, Zn. Ii voi da si Undestor pt. ca ne-a recomandat medicul.
De ce s-au inrautatit analizele in loc sa se imbunatateasca? Nu stiu.
Eram mai optimista dar azi sunt cam suparata.
miki-miki cred ca iti este foarte greu. Ii doresc mamei tale sa fie puternica si sa invinga boala. La sora ta ce s-a descoperit?
pisix imi doresc atat de mult sa merg la odisee ca uneori fac scenarii (ca si tine) cum ar fi daca... Bineinteles ca vom merge impreuna acolo si vom incuraja fetele ramase aici. Ce minunat ar fi...!
andrabirni bine ai revenit! Te asteptam cu noutati.
Fetelor, eu ma gandesc deseori ca nu ne cunoastem unele cu altele, dar, problemele si dorintele comune ne-au apropiat mai mult decat daca ne-am fi intalnit. Ne cunoastem problemele intime, inainte de a ne vedea chipul. Interesant nu?
pe toate

Mergi la inceput

anes - e posibil ca sotul tau sa fi avut o perioada mai stresanta ?
Poate a baut alcool, a facut bai fierbinti/sauna recent ?
A luat antibiotice ?
Astea sunt primele cauze care imi vin in minte dar pot fi chestii temporare
Draga mea, azi am avut un mare soc...daca urmaresti subiectul FIV probabil ai aflat ca Kora nu a reusit azi ...si am avut asa un soc pt ca am fost foarte convinsa ca e gravi...asa cum sunt convinsa ca voi si eu
Si mi-am dat seama ca desi tot spuneam ca sunt pregatita si pt un esec...am realizat ca nu sunt.
Ca trebuie sa ma antrenez si pt un rezultat negativ. Adica sa-mi imaginez efectiv ziua aia in care imi voi face testul si ...posibilitatea de a avea in mana un rezultat negativ.
Mi-a fugit pamantul de sub picioare asa ca am inceput sa-mi caut si argumente de care sa ma agat la aflarea unei asemenea vesti.
Am gasit asa:
-intru urgent in tratamente de slabire si pana pe 31 decembrie voi fi in forma
- de Revelion o sa-mi fac o rochie traznet
- primele 3 FIV-uri sunt oricum ...de incercare; reusesti doar daca ai super-noroc
- la anul voi avea o vacanta la plaja ...in martie

Fetelor va doresc o seara minunata si scuze daca sunt prea ..pe campii

PisiX,

Mergi la inceput

pisix, sotul a fost un pic mai ocupat intr-adevar, dar nu cu mult mai mult, nu bea niciodata alcool (fumeaza), baie foarte fierbinte recent, nu (desi ii place si obisnuia sa faca), nu a luata ntibiotice (nu ia medicamente de felul sau). Multumesc de incurajare. Sper sa fie o chestie temporara. Nu stiu.

Intr-adevar, oricat am considera ca suntem pregatite pentru esec (oricare ar fi el), este imposibil sa nu ne afecteze.
Deci, esti extraordinara. Doresc sa ma molipsesc de optimismul si voiosia ta, atunci cand situatia nu este pe roze. Cele trei metode de "pregatire" pentru esec sunt super. Denota faptul ca ai o extraordinara putere de "regenerare" si asta nu poate decat sa-ti mentina echilibrul emotional. Numai sa fii atenta sa nu pierzi contactul cu realitatea, aceasta atitudine optimista sa nu fie doar un scut al durerii din sufletul tau, pt. ca atunci, rezultatul va fi altul - depresia. nu mi-o lua in nume de rau. Doar am spus.
Eu cred ca asa esti tu fundamental, pozitiva.

.
Am gasit asa:
-intru urgent in tratamente de slabire si pana pe 31 decembrie voi fi in forma
- de Revelion o sa-mi fac o rochie traznet
- primele 3 FIV-uri sunt oricum ...de incercare; reusesti doar daca ai super-noroc
- la anul voi avea o vacanta la plaja ...in martie

Fetelor va doresc o seara minunata si scuze daca sunt prea ..pe campii

PisiX,

[/quote]

Mergi la inceput

Scuze, am uitat sa sterg restul de text.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iuca spune:

Eu va citesc mereu, dar nu prea am ce sa spun nou, din cauza asta intru mai rar.
Miki-Miki imi pare foarte rau pentru boala mamei tale, ii doresc sanatate si mult curaj in lupta cu boala
Pisix te urmaresc mereu si aici si la FIV ma bucur ca te vad optimista, asa si trebuie sa fii, iti doresc din suflet sa reuseasca FIV-ul
Am urmarit si eu toata ziua de azi sa vina Kora cu raspunsul mi-a parut foarte rau cand am vazut rezultatul, speram sa fie altul.
Anes imi pare rau ca s-a inrautatit spermograma dar cu tratament si rabdare o sa inmultiti gigeii, bine ca sunt chiar si cativa, mai rau e cand nu e nici macar unul si FSH-ul e mare.
Va pe toate si sunt alaturi de voi

aspiranta la - din august 2005
vio

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miki-miki spune:

Mai Pisule, m-ai facut sa zambesc. Tu nu poti trai decat dc te programezi? Auzi , rochie trasnet, plaja ... Ti-am spus ca esti pastilutza mea de zambit?
Imi pare rau pt Kora, mai ales ca e la al 2-lea FIV. Nu citesc sub FIV pt ca nu pot tine pasul cu fetele de acolo.
Anes , dc anal sunt facute la lab diferite asta ar fi explicatia. Sperma nu se baga intr-un aparat ca sa-ti spune ce contine. E studiata la microscop si......... depinde cat de bine stie sa numere cel care o studiaza.
Eu ti-am scris in pag anterioare sa aveti grija cu Undestor ca poate da rez proaste. E testosteron sintetic care e acceptat mai greu de organism. Dc dai cautare pe net ai sa vezi prospectul iar la reactii adverse scrie ca da oligospermie . Analiza testosteronului a facut-o? Pe ce baza i-a dat Undestor? Eu zic sa ia Tribulus Terestris care e naturist si ajuta la cresterea testosteronului.
Analiza sorei mele dureaza aprox 2-3 sapt. Inca nu stim rezultatul.

Miki

Mergi la inceput

miki-miki analizele au fost facute la acelasi laborator (acelasi medic). M-ai pus pe ganduri cu Undestorul. Am sa citesc despre el. Nu a facut analiza testosteronului, dar cum sa il dea daca are exact efectul pe care dorim noi sa il imbunatatim?? Acum ia Multi Maca (am vazut ca acest produs contine si Tribulus Terestris), coenzima Q10, Se si Zn. Tu spui sa nu ia Undestor? Nu ii mai inteleg pe medici. Off!

Mergi la inceput

anes- vorba lui Miki ...sunt atatea cauze care ar putea duce la rezultate diferite ...dar important e sa fii focusata si sa ataci problema pe toate caile posibile
Mmm, ai punctat foarte bine, ma mai apuca uneori (ca pe orice om) depresiile asa ca ...incerc comprese preventive cu ...optimism. Mai anes sper sa nu mi se intample, eu dupa cum vezi incerc sa ma antrenez pt orice ...acuma Que sera, sera
Ceea ce incerc eu acum este sa ma educ sa vad partea buna in orice, in primul rand spre binele meu.
Crezi ca mie imi e minunat acum ? Sunt balonata de zici ca sunt gravi, am picioarele umflate de mi-am luat o pereche de ghete special pt perioada asta, cu un nr mai mare si tot ma strang, am burta vanata de injectii si ma doare peste tot.
Dar ... mi-am dat seama ca m-am simtit si mai rau in curele mele de slabire, ca un inghinal doare muuult mai tare decat injectiile si la inghinal ma duc lunar, etc. Daca as sta sa ma gandesc mama ce greu imi e chiar ca as avea o stare de spirit proasta. Iar asta e ultimul lucru de care am nevoie acum ...
Deci ...oleee, sunt pe drumul spre ET !
iuca- te-am tot vazut la pustoaice si ma bucur ca ai mai bagat o geana si pe-aici. Te salut si-ti doresc si tie ...ce-mi doresc si mie.Hmmmm...da un vot ne dai ?
miki- ai mare dreptate: la mine totul e organizat...Pastile de zambit, hai ? deci te droghezi cu mine ...
Iyoana tu ce faci puisor ?

PisiX,

Mergi la inceput