Spiridusi de ianuarie-februarie 2006 (256)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Giova spune:

cata e buna rau, dar nu s-a intarit inca. nu-i bai...ca bag si lingura in ea.
Ioana faina tricicleta, ma gandeam eu ca asa este. deci sarbatoriti maine, vreti-nu vreti.
Cosmi cum o mai cheama pe Bianca? ma gandesc ca sotul tau nu-si duce bomboane la serviciu.

_
Gio si Marco (6 ian. 2006)
poze si filmulete Marcowww.dropshots.com/giova2" target="_blank">(1),www.dropshots.com/ioana_purdea#" target="_blank">(2)
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=20b0170d301bd72a22e2bb&skin_id=0&large" target="_blank"> Marco- ingerashul nostru(montaj)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinutza_80 spune:

Mi-ati facut pofta, Giova cu ciocolata, Bumbi cu ciupercile si Ioana cu site-ul de jucarii.
Cata, iti vine f bine culoarea! Nu stiu de ce nu-ti place.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cosmi1975 spune:

GIOVA.....Gabriela

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dana_ene spune:

Aoleuuuu... ce pofta mi s-a facut de ciocolata!

Andiaroro, mersi pentru reteta. Maine SIGUR o fac... .
Giova si AnaM, ati papat?

Si ieri si azi am avut si eu zile de gatit, ieri am facut mai multe feluri, iar azi mi-am facut niste placeri: salata boeuf si tarta cu mere. Bune rau amandoua, zau!

Cata, si mie imi place cum iti sta noua culoare. Oricum ti-ar sta bine cu orice culoare - parerea mea - esti o femeie FOARTE FRUMOASA!

In seara asta ma colindat putin prin magazine sa-mi caut cizme. Nici nu-mi vine sa cred ca mai am putin si incep serviciul.
Of...
Si trebuie sa imi schimb putin lookul. Probabil ca spre sfarsitul lunii ajung si eu la coafor sa ma tund si sa ma vopsesc.
Pana acum eu nu m-am vopsit decat de 2 ori, dar a sosit momentul fiindca mi-au aparut fire albe .

Undita avem si noi cumparata tot de la mare, Moni. Am luat-o anul trecut, dar nu are mare succes.

I-am facut Roxanei niste poze, o sa incerc sa le descarc in drop.
O secunda...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Giova spune:

Dana dar de ce vrei sa incepi munca asa de repede?

si eu l-am programat pe Marco maine la frizerie.

fac lista cu copii pt. ziua lui marco, sunt mai multi baieti.

_
Gio si Marco (6 ian. 2006)
poze si filmulete Marcowww.dropshots.com/giova2" target="_blank">(1),www.dropshots.com/ioana_purdea#" target="_blank">(2)
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=20b0170d301bd72a22e2bb&skin_id=0&large" target="_blank"> Marco- ingerashul nostru(montaj)

Mergi la inceput

Am pus poze noi cu frunzele mele:
http://www.dropshots.com/danae

Giova, scuze, tu mi-ai mai pus intrebarea asta.
Incep serviciul de-acum din motive financiare . Ne-am angrenat la 2 credite plus masterul pe care mi-l sustine institutia, deci e musai sa fiu in activitate ca sa pot merge in grupa cu colegii mei.

Am inceput si eu sa ma gandesc la sosirea lui Mos Nicolae, deocamdata. Vreau sa le cumpar la fel pentru amandoua.
Pentru Mos Craciun trebuie sa astept sa vad ce-i va scrie Oana, ca sa pot cauta atunci exact ceea ce-si doreste.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Denisam spune:

Cata-vazut poze-faine.
Ti se pare ca de cand ai ras-o pe Bia i s-a indesit parul?Ma bate un gand dar mi-e si mila de carliontzi

Denisa 'de Emma Andreea (17 Ian.2006)si Mark Alex(5 Iulie 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns loren@ spune:

Denisa nu i s-a indesit parul..la inceput asa parea, dar pe masura ce creste mi-am dat seama ca nu e..acum pare mai des ca e tot egal si ca a inceput sa creasca...probabil ca Bia face parte din categoria de copii care fac par bun pe la 3 ani..poate si Emma e asa, asa ca nu o tunde..mai ales acum iarna....poate pina in vara li se schimba textura...pupici la bb si printesa!
Dana super comori..faine poze si fericita mama!

Bia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irinel2005 spune:

Denisa, si pe mine ma bate un gind (azi-vara nu m-a batut, acuma iarna imi vine si mie), dar si mie mi-e mila de cirlionti.

Cata, cred ca-ti vine bine orice nuanta de rosu, roscat. Esti, intr-adevar, o femeie foarte frumoasa. Iar Bianca iti seamana de minune.

Dana, salata boeuf??

O sa va rog, care mai aveti idei de cadouri in perioada urmatoare, puneti si aici cite un link sa ne mai inspiram, ca vine Luna cadourilor si avem treaba.

Momentan caut o tabla de scris cu creta pe ea, dar din aia verticala. Si n-am gasit. Nici cind am cumparat plastilina, n-am gasit planseta pentru ea. Am improvizat, dar nu e prea grozava.

Irinel, mamica de spiridus fermecat Ilinca Ioana (9 ianuarie 2006)

ingerasul lui mamica- poze

www.dropshots.com/ipadureanca " target="_blank">filmulete

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=3830fbfcbf3484c97bd14f&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=email" target="_blank">pentru tati, cu drag

_

de umblat umblu ca fiecare:
când vinovat pe coperisele iadului,
când fara pacat pe muntele cu crini (Lucian Blaga, „Biografie”)

_

Mergi la inceput

Denisa, fetele mele au firul de par subtire si m-am tot interesat daca as rezolva cumva problema tunzandu-le. Sa stii ca toti frizerii pe care i-am intrebat mi-au spus ca nu e adevarat si ca daca firul de par e mostenit atunci nu se va schimba indiferent de cat de des il tunzi. Asa ca eu am renuntat.
Ii dau dreptate Catalinei.
Iar Emma are un par atat de frumossssss, nu o tunde, draga de ea...

Cata, mersi pentru aprecieri.
Sa stii ca domnisoarele mele se distreaza bine impreuna.
Iar la baie, e un adevarat circ. Pana le scot din cada dureaza... tot ma roaga sa le mai las putin, sa le mai las... si fac ditamai baltoaca-n baie, iti imaginezi.

Mergi la inceput