Spiridusi de ianuarie-februarie 2006 (256)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Giova spune:

Toanca ma bucur ca e mai bine Matei.
Denisa asi spor in toate.

Marco aseara l-am cantarit 12300 gr. ma bucur ca a recuperat bine de sapt. trecuta. din cauza aftelor a ajuns iar la 12 kg, dar a pus la loc si in plus 100 gr.

Mi-a mancat toata cioco de pe vas. I-am facut si poze.

_
Gio si Marco (6 ian. 2006)
poze si filmulete Marcowww.dropshots.com/giova2" target="_blank">(1),www.dropshots.com/ioana_purdea#" target="_blank">(2)
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=20b0170d301bd72a22e2bb&skin_id=0&large" target="_blank"> Marco- ingerashul nostru(montaj)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ana_m spune:

Helou,
Am vrut sa va scriu reteta de cioco de casa , dar a pus-o Ana de France , aceaesi o fac si eu . eu o pun in frigider sa se intareasca mai repede.
Eu sunt extenuata , cat a dormit Clara am facut curatenie in toata casa , scos a 4-a tura din masina si facut mancare : crema de dovlecel , peste si chifetle. Gata sunt . Acum trebuie sa ma duc sa adun haine ce se usuca pe sarma. A fost o vreme superba azi a fost mult soare si de asta m-am pus sa spal si cuverturiile de pat caci cu fata asta e dezastru see urca peste tot cu picioarele .
Azi a papat tare tare putin , sa vad acum cand se trezeste ce o vrea : crema de dovlecel sunt sigura ca nu , o sa vedem peste sau chiftelute .
Am mai sortta si haine prin dulap, am mai aruncat cateva inutile , am pregatit niste haine care sa le pasaportez in Ro .
Cred ca trebuie sa ii cumpar pt noapte a un scutec cu un nr mai mare , noi suntem la 4 . Pt ca e doua zi cand se trezeste toata uda . Ziua normal o schimb mai des, o mai pun pe olita dar noaptea....

Ana si Clara Francesca (16.01.2006)
http://www.dropshots.com/ana_m

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns loren@ spune:

am pus poza cu freza in drop...nu va speriati, curge la spalat!

Bia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anasebe spune:

Cata E cam aprinsa culoarea dar nu-ti sta deloc rau. Parol! Iar fii-ta...bai frumoasa mai e!

Mergi la inceput

Ana avem niste copiii minunati..toate...fiecare are ceva numai al lui..unii parul, altii ochii, altii tenul..eu la fiecare gasesc cite ceva de ma minunez ca-mi place...iar Tibi are niste trasaturi yammmy! Sa ne traiasca si sa fie sanatosi!

Bia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Giova spune:

Ana dar harnicuta ai fost azi. bravo tie!!!
Canda pai ne intalnim cand termini si tu, cand esti mai libera.
Cata e faina culaore, imi place si te prinde bine.
esti colega de biropu cu Noki Lara?

Marco a papat, s-a pisulit de 2x/el. a 2-a oara, cred ca de durere, ca a cazut. a facut dsoar putin pe el, restul la olita.
eu astept sa se intareasca cioco aia, dar cred ca in seara asta o servim la lingurita. si am scos-o afara, pe balcon.

_
Gio si Marco (6 ian. 2006)
poze si filmulete Marcowww.dropshots.com/giova2" target="_blank">(1),www.dropshots.com/ioana_purdea#" target="_blank">(2)
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=20b0170d301bd72a22e2bb&skin_id=0&large" target="_blank"> Marco- ingerashul nostru(montaj)

Mergi la inceput

Giova da sunt colega de birou cu Noki_Lara..fug sa spal mita!

Bia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns T_Ioana spune:

Buna seara!
Asa imi place atmosfera din secta, in timp ce va citesc am as ao stare de fericire, stiti voi, ca si cand te indragostesti!
Nu prea ma lasa piciul sa stau as aca poate intru la noapte dupa ce se culca. Voiam doar sa va spun ca si pe mine ma batea azi gandul sa fac cioco dar am uitat sa cumpar unt. Eu mai am o cutie de lapte praf Lactovit. Mie niciodata nu-mi iese cioco, tot secretul zic eu e in fiertul siropului ala din apa+zahar si eu cred ca exagerez (in cartile vechi debucate scrie ca pt a-l verifica se pun cateva picaturi in apa rece si nu trebuie sa se imprastie tare dar nici sa cada picaturile ca bolovanul, trebuie sa fie ca o miere). Ciocolata mea de casa e meru ca si caramelelele, se intinde
Azi i-am luat spiridusului creioane cerate si doua tipuri de plastilina, un fel mai scumput si frumos colorate unguresti, iar un fel made in china urat mirositiare dar care au galetusa si forme din plastic. Maine ii cumpar niste praji de la laborator ca ni s-au anuntat musafiri la sarbatorit

Cata uite aici siteul cu tricicleta de care ziceam: http://www.bestkids.ro/pc-599-7-tricicleta-cu-pedale-rapsodi.aspx

Ioana si www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1bb14a37cece1022bc3177&skin_id=0" target="_blank">Razvan (03.12.2005) (montaj)
www.dropshots.com/T_Ioana" target="_blank">1
www.dropshots.com/T_Ioana2" target="_blank">2

"Nu plange ca s-a terminat,zambeste ca s-a petrecut !"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cosmi1975 spune:

eu tot pe fuga

ciocolata??nu stiu daca am mancat 2 patratele tot anul.....nu mi plac prajiturile ca altfel eram cat casa

eu am fost la mega image si am luat 2 cutii de bomboane ptr maine BIANCAI la scoala , GABI n a vrut cica isi ia singur maine ...dar nu bobo

Mergi la inceput

Ioana trici balansoar este misto..si ce de jucarii frumoase pe siteul ala..mama mama...super! Nici eu nu fac cioco de casa ca nu-mi iese...imi iesea cind faceam cu mama..au trecut ani lumina de atunci! Giova e buna cioco?

Bia

Mergi la inceput