Strumfi de iulie-august 2007 (20)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns karligutza spune:

fetili e gata ciorba de mult! nu era buna fierbinte oricum
deci invit pe rand: strumfii mucosi plus fratii/surorile lor, strumfii nemucosi, mamici racite sau de alte boli lovite si restul mamicilor care sunt mai bine.... ce e cu atatea necazuri dom'le? hai repejor la ciorbita sa va incalziti si voi iezisorilor cu mami Gabi ca banuiesc ce frig v-o vajait pe la urechi!

Invit la ciorba si pe Sheherezada careia ii spun astfel bun sosit la noi! hai sa ne povestesti ce mai faci, ce mai zici....

Subiectu' cu cadourile m-a facut si pe mine sa ma gandesc la ce flori NU am primit de la soacra cand a venit sa ma viziteze la spital... caci eram in dubii, oare o fi venit cu flori si nu-mi mai amintesc eu?! nu, nu au venit cu flori, dar mi-a facut supa de legume ffff.buna! sa o iert? o iert! si apoi la sot... sotul ca si sotul lui Valen mi-a scris niste randulete care mi-au mers la inima mai presus de orice cadou in forma materiala. deci e clar! sunt o sentimentalista!

karligutza
sunt mamica Adelutei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabiarama spune:

Buna ciorba ta din pasare de tara

Mai ,eu de cativa ani incoace nu prea am parte de cadouri .Sotul meu prefera sa imi dea bani si sa imi iau eu ce vreau .Acum stiu lectia si ca de obicei imi fac planuri ca tiganul dinainte .Dar nu stiu cum naiba se face ca de fiecare data se intimpla ceva care imi da toate planurile peste cap :ba mi se strica telefonul sau il pierd ,ba mi se rup ochelarii sau mi se sparge vreo lentila ,etc.Oare nu de asta m-a lasat balta si masinuta mea azi , tocmai azi ?

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CarlaV spune:

Andutzy, Aylin, multumesc pentru re-primire. Lia, ma bucur ca ti-au placut pozele, daca vrei sa vezi marea sunt si niste filmulete pe acolo. Saby a fost deja de 3 ori la mare, prima data avea 8 luni in burtica, apoi o luna si jumatate si trei luni. Speram sa ne mutam acolo in urmatorii 5 ani. Sunt gata sa platesc pentru ca ti-am facut pofta de mare

Claucia, multumesc pentru complimentele pentru mine si Sabina. Chiar eram slaba si vesela dupa nastere pentru ca am avut o experienta placuta si amuzanta si nu mai aveam nici un disconfort odata iesita bebitza. O sa scriu odata si povestea nasterii ca as vrea sa nu uit detaliile.

Karligutza, multumim. Nu stiu daca se poate spune ca mi-am revenit extrem de rapid, ca nu prea am avut din ce sa-mi revin, am pus doar 7 kg in sarcina desi am mancat continuu. Fetele poate-si mai amintesc ca sunt dependenta de dulciuri si tot zic ca o sa ma las odata si odata... Nu inteleg acum partea cu "nu pot sa nu recunosc ca la tine alaptarea nu se rasfrange asupra siluetei" dar banuiesc ca e de bine . Oricum, am inteles ca alaptatul ajuta mult la pierderea in greutate. Apropo, ciorbita ta suna yummy.

Ioana, mulumesc, poate .

Valen, multumesc, ti-am admirat iar fetele.

Am mai admirat poze de copii si nu pot sa spun care mi-au placut mai mult, aveti niste puiuti tare frumosi toate. Sper sa citesc mai des si sa vad ca micile probleme pe care le am cu fetita mea sunt lucruri normale cu care s-au confruntat si alte mamici. Am vazut o frantura de discutie despre masini, eu am o Ibiza de vreun an jumate si e super pana acum, desi in concediu am simtit nevoia de un portbagaj mai mare, drept pentru care ma gandesc sa o schimb cu o Cordoba tot de la Seat.

Carla, mama www.sabina.geneza.ro" target="_blank">Sabinei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns valen spune:

vai, gabi, exact asa si la noi. eu sunt genul care ma innebunesc sa mi se faca surprize, sa primesc cadoul de ziua mea in ambalaj, sa transpir pana il deschid, sa tremur cand il vad... iar sotu' e genu' care, pe la inceput de noiembrie, cand ma vede ca ma uit la o geaca zice "uite, daca iti place ti-o cumpar cadou de ziua ta. " vorba ta, stiind cum merge treaba de atatia ani, imi aleg singura cadoul...Concret, mi-am primit deja ploverul pe anul asta vinerea trecuta. sanatate iezilor!Am la cuptor o prajitura cu branza care vad ca incepe sa miroasa tare bine...(ii fac eu o surpriza sotului, nah, ca totusi e baiat bun si merita din plin)sheherezada, bine ai venit.www.flickr.com/photos/10388560@N04/?saved=1" target="_blank">Ines Nicole si Sarah Marie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aylin_tarcan spune:

carla, ne-ati luat! si noi am fost la mare, la o luna...dar dupa aia nu am mai reusit. nu am mai avut curajul sa plecam cu tipatoarea dupa noi

fetelor, am fixat botezul! credeam ca nu se va mai intampla odata minunea! va fi pe 1 decembrie parca nici nu imi vine sa cred! am scapat de o grija...acum incepe organizarea....si cu ocazia asta va intreb: voi ati avut marturii? ca eu oricum sunt pe dinafara cu ce inseamna botez si ce trebuie sa fac, sa cumpar etc.

si noapte buna

Aylin cu mica broscuta Alma (20.08.2007)

broscuta gargarita

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mychydutza spune:

mai mai, da e plin de bucatarese pe aci! una face ciorba, alta prajituri.iami iami.karligutza se spune despre moldovence ca fac mancare buna!!!!!!si ciorbe acrite cu borsh....pe la noi, in Bucovina, se "acresc" cu smantana!!!!!!

*mihaela*

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mychydutza spune:

Aylin noi n-am avut nici marturii, nici invitatii la botez...i=am invitat telefonic , ca si asa nu erau foarte multi.mi s-au parut marturiile si invitatiile rispa de bani. la botez, dupa parerea mea, trebuie sa ai: mancare buna, muzika faina, tort delicios, un bebe simpatik, nasi la bebe, vin bun si.........veselie cat cuprinde. trebuie sa vb din timp de DJ, cu toate ca nu cred sa fie o problema atunci ca e post. sa faci comanda la tort cu o saptamana inainte, sa vb de biserika si sa te interesezi de scoruri si de ce-ti trebuie acolo. si cam atat..bafta multa si nu te stresa ca trece.

*mihaela*

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns karligutza spune:

Carla sa stii ca era de bine , iar alaptatul la mine nu m-a ajutat sa pierd din greutate, ci sa pun! mananc mereu (altfel nu e lapte-n tzatze ), mananc si dulciuri ca altfel nu rezist, iar la mine toate astea se transforma in kilograme peste tot! cand sunt pe cantar e ca si cum as fi gravida in luna a 9-a! iar burta imi arata ca la 6 luni, restul de kilograme sunt pe solduri, fund etc... deci sunt o balenutza pe uscat! as vrea sa cred ca incepand cu 6 luni ale Adelutei voi reusi si eu sa slabesc! adica daca mananc mai putin! si mai putine! pt.ca odata diversificata, Adelutei ar trebui sa ii fie suficient lapticul de la tzitzi in conditiile in care voi manca "cu portia"! caci acum nu cunosc limite . Si ciorbita intradevar a iesit f.buna! nu mi-ar fi frica sa o ofer musafirilor!

Mychy stiu sa fac si ciorba radauteana! dau reteta cui vrea

Gabi stii tu ce stii cu ciorbele astea... sanatate curata! deci o fo' buna! Sa va fie de bine! Si ai grija si tu cu 'dodolinii' tai......... ce se mai aude de Dodo? si Bladutz?

karligutza
sunt mamica Adelutei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sandrinutza spune:

Sunt si eu o mamica de iulie august.Fetita mea se cheama Maria Bianca si a avut la nastere 3150g, 50 cm,si apgar 9/10.Mi-am luat inima in dinti sa va scriu. Desi mi se pare ca sunt prietena voastra din ianuarie, cand v-am descoperit,am emotii scriindu-va mesajul.

Se pare ca doar eu bantui la ora asta pe forum.Sper ca bebelusii va dorm linistiti si voi va odihniti alaturi de ei.Paushica mea doarme alaturi de tatal ei,mai exact la mijloc intre mine si el,iar eu tocmai am terminat de o alaptat.

Sa va mai spun cate ceva despre noi.Dupa ce domnisoara mea nu a vrut sa vina pe lume simplu si normal,a trebuit sa vina ajutata,adica mi s-a provocat nasterea la 41 de sapt.A fost totul superbine in spital, traiasca sistemul sanitar din Spania,sau,ma rog, din Aragon.Ajunsa acasa mi se parea ca stiu totul citindu-va zi de zi si nu numai.Dar se pare ca nu a fost asa.Dupa o sapt in care mi-am infometat odorul eu crezand ca ea suge cum trebuie,am ajuns la greutatea de 2700g asa ca a fost internata in spital.Da,doar ea,iar eu la 3 ore mergeam sa duc laptele muls de la mine.Asa au trecut 4 zile in care nu mai stiam ce este somnul si eram disperata.Totul s-a sfarsit cu bine.Problema pe care o intampin eu acum este ca Maria Bianca ia foarte putin in greutate,eu dandu-i exclusiv tzitzi.M-au batut la cap pediatra si asistenta ei sa-i dau supliment dar fata mea nu il suporta,adica vomita,nici macar nu mai suporta tetina in gura.Ea este un copil foarte activ si vesel.Toata ziua imi rade si vrea sa se ridice,dar nu in fundulet ci direct in picioare.
Haideti sa mai iau o pauza ca m-am lungit cat pt toate lunile in care nu v-am scris.
Somnic usor si sa ne conversam cu bine maine,dupa ce ne intoarcem de la pediatra,de la cantarirea de 4 zile...
Sper sa fie bine si sa fii luat ceva in greutate ca de nu ne internam si nu stiu ce-o mai fi.
Va pupam si multa sanatate bebelinilor vostri si mamicilor lor.
sa dormiti usor dar odihnitor...
fug la

Am spus cantarirea de 4 zile,adica la 4 zile de la ultima cantarire dupa care am constatat ca nu luase niciun gram in 5 zile...
Nu sunt tare coerenta ca sunt putin obosita dar promit sa revin cu forte noi,daca totul iese bine maine..
Va mai pupam o data...gata fug la somn ca peste 2 ore iar ma trezesc sa fiu responsabila...sa dau tzatza la copilu'
Noapte buna, fara treziri din ora in ora cum stiu ca sunt nevoite unele dintre mamici sa faca...noi la 3 ore noaptea...
Acum chiar o tai ca pica geana peste geana...
Somnic usor inca o data...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cris_m spune:

buna dimineata!

in primul rand "La Multi Ani!" pentru Mihail si Gavril tuturor mamicilor si strumfilor lor (recunosc, nu imi vine in minte acum decat gabiarama sa fii fericita alaturi de iezii tai)

apoi va multumim frumos pentru primirea facuta si promitem sa fim active de acum incolo

si ca sa ne mearga bine toata ziua va ofer cu drag

cris_m

mami de Ioana(16.08.2007) si Andrei(30.10.1999)
http://www.flickr.com/photos/cris_m/?donelayout=1

Mergi la inceput