Nasterea la Medlife - 2

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mariami123 spune:

iubita tu cand ai nascut? poate ne-am intalnit pe acolo. eu am nascut pe 17.10.
ce ma bucur ca incep sa se inmulteasca nasterile la medlife si ca ne-am adunat toate aici cu impresii...

pupici gravidutze!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anandrei spune:

Am si eu o intrebare arzatoare: naste cineva pe cale vaginala? Cand am fost la spital toti cei 4 bebelusi erau nascuti prin cezariana; pe unele dintre voi v-am auzit tot de cezariana; eu vreau vaginal cu epidurala. Dar as fi vrut sa am cu cine sa dezbat subiectul asta mai in detaliu, cel putin pana ma duc iar la control la dr mea si o iau la intrebari.

Adelaidde, sa vii sa ne povestesti cum a fost nasterea! Succes si recuperare grabnica dupa cezariana!

Ana-Maria 32+ cu David si tati Andrei

AMR 8 SAPTAMANI!

hainele lui Iepurica http://good-times.webshots.com/album/561345697PdZhXN?vhost=good-times
poze cu mine gravidutz http://good-times.webshots.com/album/561416928AggxGo?vhost=good-times
poze cununie si nunta http://good-times.webshots.com/album/561419169ULrLZD?vhost=good-times

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Addelaidde spune:

O sa va povestesc, cu sigurantza!Numai ca nu shtiu exact cand voi intra pe forum dupa nashtere.Deocamdata mai am 3 zile shi m-au copleshit toate emotziile.
Va pup shi va multzumesc!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Aradia spune:

Buna fetele,

Aradia cu dpn 11.11.2007 dr.Mirela Popa - si chiar a fost 11.11!!
sunt acasa cu bebita - Mihai Lucian, de aproape 1 sap. si suntem bine amandoi.

Anandrei,
eu am nascut pe cale vaginala cu anestezie peridurala, cu dr. Mirela Popa. Am sunat-o pe la 22.30 sambata seara sa ii spun ca plec spre clinica pt ca mi se rupsesera membranele, pe la 23.50 am ajuns eu si la nici 5 min dupa mine a venit si ea, am nascut la 3.47. Tot timpul au stat cu mine si doctorita si asistenta, iar in mare parte din timp, inclusiv in timpul nasterii au fost acolo si doctorita anestezista si o asistenta de la ATI. Anestezia nu se face decat dupa ce exista o dilatatie de minim 4-5 cm (mie pe la ora 2.30 au putut sa imi faca anestezia), deci o mare parte din travaliu tot o prinzi... dar e ok pentru ca toata lumea se poarta foarte frumos, parca ai fi in alta tara! Eu a trebuit sa stau si cu perfuzie pt ca nu aveam contractii si trebuiau provocate. Bebelusul este monitorizat tot timpul, nu foloseste nimeni forcepsul (cum am citit eu pe net!!) ca sa il scoata pe bebe. Mamica este cea care munceste acolo ajutata de doctor
Simti tot ce se intampla doar ca nu mai doare asa rau... Eu sunt foarte multumita, la cateva ora dupa nastere am cerut sa mi se aduca copilul si am putut sa il tin in brate, sa il alaptez... e minunat!!
Intr-adevar, in rezerva te tin si singura in camera desi ai optat pt camera dubla, daca au locuri libere... si cred ca au - eu cel putin am stat singura intr-o camera cu 2 paturi.
Daca mai vrei si alte amanunte...

Va pup pe toate!
Aveti grija de voi si de burtici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vali_delide spune:

Salut!
Am revenit si noi, avem laptop, asa ca putem sa stam in canapea si sa butonam!!!
Sambata seara am fost de urgenta la Medlife din cauza de contractii si de bebelusa grabita, noroc ca era dr. meu de garda si m-a monitorizat, mi-a facut si eco, si control...si ne-a trimis acasa, a zis ca n-are sens sa ne grabim...colul si-a mai revenit, pt. ca am stat numai in pat.Maine dimineata ma duc din nou la control, stabilim si data finala pt. ceza, cred ca va fi 3 sau 4 dec.

Ana, scuze, poti sa-mi zici din nou datele, sa te trec pe listuta, ca sa nu mai caut din urma? Te pupic, imi pare rau ca nu pot sa-ti zic mai multe despre nasterea naturala.

Va pup pe toate si ma bucur ca sunteti bine!

Valentina 36+ Cristina Stefania
www.flickr.com/photos/14121585@N04/sets/url" target="_blank">pozici cu burtici,pisici si pestici

AMR 15 de zile

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns inuta12 spune:

Buna burtici.
Vali ma bucur sa aud ca esti bine..mai tine-l la copt pe bebe
Ana si eu tot naturat cu epi vreau...poate ne mai zic fetele cate ceva
Adela multa bafta. sarcina ca-n filme si un bebeic sanatos si mancacios
Aradia multumim mult pentru informatii,sunt foarte pretioase. eu tot cu popa mirela as vrea sa nasc..ramane sa ma programez la ea pentru decembrie

va pup pe toate

am 27 saptamani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luny spune:

Aradia, feeelicitaaaaari, sa fie sanatos bebele tau si ma bucur ca totul a decurs asa bine!!!
Si eu tot cu Popa M. vreau sa nasc, ma duc asa ma ia in evidenta in ianuarie si nasc in martie.
Si eu vreau tot normal sa nasc, cu epiduirala, mi-a prinsd tare bine ca ai povestit aici ce si cum!
Sotul a stat cu tine in sala de travaliu, pana ai intrat la nastere? Eu asa as vrea, dar in sala de nasteri nu as vrea sa vina totusi...Cat te-a costat cu totul, ai platit ceva suplimentar, sau ai dat ceva 'atentii'?
Tu cum te refaci, a fost nevoie de taietura?...te bombardez cu intrebari pt ca nu am gasit pana acum pe nimeni care sa fi nascut normal cu dr Popa si iti dai sema ca mi-e teama si vreau sa stiu cat mai multe detalii..
Pupici si toate cele bune!!

Luny, in 23+ cu Matei Valentin (sper sa nu ma razgandesc iar:))

Life is to precious to worry about stupid Shit!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Jackie spune:

Buna fetelor ,
Va urmaresc cu maxim interes de citeva saptamini si am hotarit sa intru in clubul vostru. Sunt la al doilea bebe si imi doresc o experienta mai placuta la nastere decit am avut parte la stat! Prin urmare, am fost deja la control si echo la Medlife. Am optat in cele din urma pentru doctorul Mendez (mai ales pt. ca preferam un dr. barbat!!)
Mi s-a parut Ok la primul control, iar joi merg din nou cu analizele. Abia astept sa vad ce mai spune! Sa nu uit: DPN 21.05.2008 (desigur daca se poate sa ma treceti pe lista!)
Nastere usoara pentru toate burticile care se pregatesc de clipa cea mare!
Astept cu mare interes cit mai multe detalii!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Aradia spune:

luny, multumesc de urari!
o sa incerc sa iti raspund la intrebari... am platit 3200 ron - 2720 nasterea si 480 ron cele e zile de spitalizare, m-am internat pe 11.11 la ora 00.05 si am plecat din spital pe 13.11 pe la pranz. asta a fost toata cheltuiala, alti bani nu am dat. haine si pt mine si pt bebe mi-au dat de acolo - desi eram pregatita cu tot ce imi trebuia, mi s-a sugerat ca e mai bine sa nu aduc nimic de acasa - ei au toate lucrurile sterilizate, papucii sunt de unica folosinta,etc. mancare, apa si ceaiuri de la ei.
sotul nu a venit cu mine in sala de travaliu - i s-ar fi permis dar trebuia sa il imbrace din cap pana in picioare in haine de spital... si sincera sa fiu nici nu as fi vrut sa vada cum este si cat ma doare
de fapt, l-am trimis acasa - din cauza ca nu aveam contractii dr.doctor a estimat un travaliu de 8-12 ore - urma sa vina la 6 dimineata... dar la 5 dupa ce mi-am mai revenit eu l-am sunat sa ii dau vestea ca mare
Am avut nevoie de epizotomie... destul de maricica, dar am inteles ca in maxim 2 sap o sa fie ok, acum inca mai doare...

Numai bine!
Aradia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luny spune:

Jackie, bine ai venit! Sarcina usoara in continuare iti dorim! Cum ai vrea sa nasti?
Cate saptamani ai?

Luny, in 23+ cu Matei Valentin (sper sa nu ma razgandesc iar:))

Life is to precious to worry about stupid Shit!

Mergi la inceput