Nasterea la Medlife - 2
Raspunsuri - Pagina 10
luny spune:
Aradia, mersi de info! Nici eu nu vreau sa-l las inauntru pe iubi meu,ii este mila de mine si asa, dar sa ma si vada chiar asa...
Recuperare rapida iti doresc!
Luny, in 23+ cu Matei Valentin (sper sa nu ma razgandesc iar:))
Life is to precious to worry about stupid Shit!
Jackie spune:
Luny, sunt in sapt. 15 abia, deci mai e mult de asteptat... As vrea sa nasc normal, ca si prima data, dar cu ceva epidurala... Ma rog, sa vedem ce va spune si dr. si cum o vrea bb! Vad ca si tu la fel vrei. Nu cred ca e cazul sa-ti faci atitea griji, sigur te descurci bine. Totul e sa ai curaj.
zeririlouiza spune:
Neata fetelor ce mai faceti voi, eu am cam chiulit zilele acestea ca am tot avut treaba, acum am un piculet de timo intru sa va salut si sa vad ce ami faceti, pupici
Addelaidde, iti dorec o nastere usoara
Vali, ma bucur ca esti mai bine, si acum ai si laptop sa stai mai mult pe net si sa butonezi
Aradia sa-ti traiasca si sa creasca mare si multumim de info
Jackie bine ai venit printre noi si sa ai o sarcina usoara
Louiza 31s + Yasmin
mai avem putin
AMR 09 SAPTAMANI
www.flickr.com/photos/10161776@N07/sets/" target="_blank">poze cununie, nunta, luna de miere, Sighisoara
luny spune:
Jackie, eu sunt viteaza acum...sa vedem cum evolueaza lucrurile pana atunci!! Sa fiu sanatoasa si bebe la fel si ma mentin pe pozitie.
La 4 D ultima data bebele mau avea circulara cervicala. Sper sa de 'deznoade' el intre timp.
Luny, in 23+ cu Matei Valentin (sper sa nu ma razgandesc iar:))
manu-gama spune:
Salutare fetelor!
Nu am prea reusit sa scriu in ultimul timp...
Vad ca sunt ceva vesti.
Felicitari Aradiasa-ti traiasca si sa fie sanatos bebe.Si eu vreau sa nasc cu Mirela Popa, o sa merg la ea pe 26.
Stie cineva daca Mirela Popa a facut recoltare de sange ombilical pentru izolarea celulelor stem?
Vali, numai bine, iti tin pumnii sa rezisti pana pe 3-4 dec.
vali_delide spune:
Buna, fetele!
Jackie, bine ai venit...esti pe listuta!
Ana, te-am trecut si pe tine, scuze de intarziere!
Manu,sar'na mult de urari!
Omonia, bine ai venit si te rog sa-mi dai datele, daca vrei sa te trec pelistuta noastra!
Ieri am fost din nou la control,mi-am luat ultimul set de analize, am avut si discutia cu anestezista! Dr. meu m-a programat la cezariana pe 7 dec., sper ca iubita mea sa stea la "garsoniera" pana atunci...ah, si tati vrea sa o cheme Andreea!
Asa ca i-am schimbat numele!
Va pup pe toate si va multumesc ca sunteti alaturi de mine!
Totulii, scuze, dar pana la urma n-am inteles daca nasti la Medlife sau nu? Scuze, e greu cu un singur neuron, si ala gravid...ma duc la odisee sa spionez, ca tu nasti chiar inaintea mea!
Pup toate fetele...
PS: V-am zis ca am doar un neuron...Clauclau, tu ce faci? Cam rarut pe la noi!
Luiza, te iertam ca ai cam disparut, dar sa nu se mai repete, vrem prezenta macar la 2-3 zile
Valentina 36+ Andreea Stefania
www.flickr.com/photos/14121585@N04/sets/url" target="_blank">pozici cu burtici,pisici si pestici
AMR 15 de zile
Jackie spune:
Vali, multumesc de primire pe lista voastra, mai ales ca esti pe ultima suta de metri. Iti tin pumnii!
Luny, m-am amuzat sincer sa vad ca ai probleme la alesul numelui. Si mie mi-a spus la echo ca pare baiat si m-a bagat in ceata rau de tot cu numele. Dar nu disper, mai e timp sa se razgindeasca dr si sa fie fata, si atunci e mai usor cu numele.
Zeririlouiza, mersi de urare. Si tie nastere usoara!
iubu77 spune:
Buna fetelor...
Sunt consternata de cazul micutuil Sebastia..copilul nascut la Municipal...Acum este internat intr-o Clinica privata..
Cred ca este internat la Medlife.. pt ca am vazut ceva transmisie de acolo si parea cladirea lor..
Inseamna ca au super conditii pt orice fel de probleme daca pot tine un asa caz acolo.
Sper ca Dumnezeu sa il aiba in paza si sa-si revina.
luny spune:
Jackie, pai si la mine la fel, daca era fetita era clar cu numele,si as fi vrut enorm fetita, dar la baietel, ne cam dam cap in cap! E posibil sa revenim la prima varianta, Matei Cristian, dar se poate schimba numele cu totul, sunt nehotarata..lool! Oricum, la toate eco 3d, 4D, tot baiat a fost, nu ma mai gandesc la altceva!
Iubu, pai daca e la Medlife bebele Seba, ar trebui sa se auda despre asta! Saracul copilas...Doamne fereste!
Luny, in 24+ cu Matei Valentin (sper sa nu ma razgandesc iar:))
iubu77 spune:
Da Doamne fereste..
Doamne ajuta sa imi permit mereu sa aleg un spital privat..Pt ca acolo sigur nu se intampla asa ceva.. Au mult mai multa grija de imaginea lor si in primul rand de pacienti de copii de etc..
Ca la stat.Dumnezeu cu mila!!