Nasterea la Medlife - 2
Raspunsuri - Pagina 13
littlemcg spune:
[quote]Originally posted by iubu77
hmmm..Nu nu se da nimik pe lanfa la Medlife.. Nici la consultatie nici la nastere..
Si chiar va rog pe cele care cumva va ganditzi sa nu datzi..
Oricum eu cred ca nu primesc. Am inteles ca au o politica clara in acest sens..
Sistemul privat sa ramana privat..Se plateste pe chitanta si atat..
Apropos de asta..o amica de-a mea a nascut la Centrul Medical Unirea acum 1 an si ceva cu Badiu..I-a dat bani si i-a primit imediat..Nu trebuia sa dea nici ea.. dar si Badiu trebuia sa nu ii ia..Ca doara lua comision din nastere..Dar se pare ca unii..
Sanatate la burtici
[/quote
Deci nici la nasteri nu mai conteaza ca e sistem privat ci conteaza medicul . Pacat ca nu a anuntat nimeni pe cei de la CMU sa ia masuri ptr vor pierde pacienti. Si mie mi-a luat banii BAdiu la consultatie la CMU.
iubu77 spune:
Da deci clar fara spaga la privat..Chiar as vrea sa initiez o campanie in acest sens...Nu inteleg de ce unii dau spaga la privat..iar cei care iau.. ce sa mai zic..Ideea este ca noi ii invatam asa...
iar cele care dau spaga strica piata..
Doctorita ginecoloaga la medflife gravida... Cred ca este vorba de Deliana Predoi..FF draguta si ff bune..Pupici la burtici..
manu-gama spune:
Darleena, felicitari pentru Kara sa creasca mare, sanatoasa, desteapta si frumoasa.
Merci mult de tot pentru descrierea in amanunt a cezarienei, cel putin mie imi sunt tare de folos informatiile oferite de tine pentru ca o sa nasc tot prin cezariana.
Azi, am fost pentru prima data la Medlife, la Mirela Popa care mi-a facut o impresie foarte buna... Ma bucur ca am descoperit forumul vostru si asa am ajuns la Medlile.
Vali, cum iti mai merge? Tu mai ai un pic si o sa faci cunostinta cu minunea ta...
Manu 30 saptamani
Lala_D spune:
quote:
Originally posted by manu-gama
Darleena, felicitari pentru Kara sa creasca mare, sanatoasa, desteapta si frumoasa.
Merci mult de tot pentru descrierea in amanunt a cezarienei, cel putin mie imi sunt tare de folos informatiile oferite de tine pentru ca o sa nasc tot prin cezariana.
Azi, am fost pentru prima data la Medlife, la Mirela Popa care mi-a facut o impresie foarte buna... Ma bucur ca am descoperit forumul vostru si asa am ajuns la Medlile.
Vali, cum iti mai merge? Tu mai ai un pic si o sa faci cunostinta cu minunea ta...
Manu 30 saptamani
Scuze, ai avut programare pentru azi sau te-ai dus doar sa te inregistrezi pentru nastere ?
Merg si eu miercuri si m-ar interesa sa stiu cum trebuie sa fac.
Fata de la programari mi-a spus sa merg la orice ora deoarece d-na dr este de garda.
Si la mine ar fi tot prima intrevedere .
O zi excelenta !
Lala.
_
Fratele mai mare!
Bubu mic! AMR maxim 6 saptamani!
clauclau spune:
Darleena, sa-ti traiasca Kara!!! A fost excelenta povestirea ta, cu toate detaliile , la obiect! Sunt sigura ca pe toate ne-a ajutat tare mult. Mie de exemplu, mi-e tare frica de anestezia din coloana, daca o sa ma misc tocmai atunci sau daca tremur de frica????
Manu, asa-i ca-i draguta doctorita? Si mie imi place de ea!
In privinta spagii la privat, categoric NU. Nu se poate asa ceva, e o mare tampenie pe care-o poate face cineva, sa dea spaga la privat. Din ce ratiune se mai practica asta, n-am sa inteleg nicicum.
Vali, ce mai faci? Mai ai putin si scapi!
CLAU 26 + cu Rebecca
mamica de Razvanel si acum de Rebecca!
Jackie spune:
Tot la capitolul spaga - eu sunt in dilema. Cind am fost la consultatie la Medlife, mi-a zis dr. ca nu poate sa-mi dea concediu medical ca nu au contract cu asigurarile. In schimb, poate sa imi dea daca vin la policlinica de stat unde mai are consultatii. In sistemul privat sunt de acord ca nu e cazul sa mai dau ceva, dar daca merg la aceeasi persoana - la stat - cum procedez??? Ajutati-ma cu un sfat ca sunt tare nedumerita!
manu-gama spune:
Lala, am avut programare pentru azi.Dar am inteles ca poti sa mergi si fara programare...Daca ti s-a spus ca dr. e de garda si ca poti merge atunci e in regula. Bafta!
Manu 30 saptamani
totulii spune:
lala cum ti-ma promis o sa-ti dau detalii despre vizita la medlife.
eu am mai fost de cateva ori la spital cand d-rita era de garda la spital.
te duci la receptia spitalului si intrebi de ea.
ei o vor chema si astfel iti face controlul. Vezi ca pretul consultatiei este diferit de cel din policlinica adica te costa mai mult :100 si nu 75
este tare draguta si intelegatoare sper sa-ti placa de ea.
te pup si sa ai parte de o intalnire agreabila.
40, doamne ajuta-ne!!!!
Lala_D spune:
totulii saru'mana
O zi excelenta !
Lala.
_
Fratele mai mare!
Bubu mic! AMR maxim 6 saptamani!
zeririlouiza spune:
Neata fetelor, ma bucur ca sunteti toate bine
darleen sa-ti traiasca sa cresca mare si frumosa si cuminte sa fie acum cel putin, si m-a emotionat enorm povestea ta mi-au dat si lacrimile ma bucur ca a fost ok.
Si misto cu laptopul asa il iau si eu la mine poate oi avea timp de net putin
Noi suntem bine, mai aveam 10 zile de concediu pe care le-am imopartit libere luni si vineri sa-mi fie mai usor si asa voi lucra 3 zile pe saptamana si asa cered ca va fi mai bine si ma recuperez in cele 4 libere.
Va pup si sa auzim de bine
Louiza 31s + Yasmin
mai avem putin
AMR 09 SAPTAMANI
www.flickr.com/photos/10161776@N07/sets/" target="_blank">poze cununie, nunta, luna de miere, Sighisoara