Top faze facute de barbati

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Elle_seb spune:

quote:
Originally posted by dicirstea

)Eu l-as baga in toppe sotu, care nu poate face o fapta buna fara sa faca una rea in compensatie Imi aduc aminte ca a vrut sa imi faca o surpiza de ziua mea si sa-mi ia un cuptor cu microunde , bineinteles pe cel mai scump, cu multe functii (inutile, pt ca aveam aragaz, cel mai scump, cu multe functii si a vrut sa il si monteze Adica sa il suspende pe perete pe un suport special) pana veneam eu acasa. Foarte frumos veti spune, numai ca in avantul lui s-a apucat el singur de treaba , nu vreti sa stiti ce a rezultat. In primul rand a vrut sa il punea pe peretele deasupra mesei , care era frumos aranjata, cu solnita si fata de masa, servete, fructe etc. ..si s-a apucat sa dea gauri intr-un perete de caramida rosie fara sa stranga macar ceva de pe acea masa sau sa o acopere cu niste plastice sau ziare ceva.... si fara sa masoare inainte si fara calculeze inaltimea ( el are 1.85 eu 1.64, iar usa se deschide in jos, nici macar nu ajungeam la ea ) Deci cand am ajuns acasa am gasit un praf fin rosu imprastiat peste tot in bucatarie, vreo 4 gauri mari in perete, cu tencuiala cazuta in jurul lor de parea ca a dat cu bombardeaua in pereti....si el era obosit epuizat si lasase totul balta pana s-a apucat sa faca niste ciment in galetusa de smantana ca sa astupe gaurile...deca aveam si praf de ciment si mai era pe acolo...

Macar e de apreciat gestul si stradania.
Ca tot e sotul tau cu aparatura "cu multe functii", zi-i data viitoare sa-ti ia aragaz care sa gateasca singur.

Elle

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ana68 spune:

dicristea....e beton al tau ca bradul...parca ai fi povestit despre al meu...

Ana-Maria,mami deAlex&Luana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns J G spune:

DOR acum m-am prins... sunt cam obosita si nu pricep glume. Ma rog, unde sunt si fosta nevasta de cicalitor: de ce ai lasat lumina aprinsa, geamul deschis, carpa acolo, pantalonii in cuier etc, etc... brr!!!

J si Carlita Carliontz (05.02.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns puppe spune:

Il denunt si eu pe sotu' ce cadou mi-a facut de Paste...
Sambata dimineata zice ca se duce cu fiica-mea intr-o vizita scurta pana la parintii lui, la tara, sa-mi aduca o pulpa de ied (nu mancam miel) . Eu ma bucur ca pot sa-mi vad linistita de treaba, ca doar a doua zi era Pastele, si ei pleaca, pe la 10 dimineata. Se face 13, se face 14, nu mai vin. Sun pe mobil, inchis,ca in zona in care stau socrii mei nu e semnal. Mai stau, incep sa ma ingrijorez, se face 6 seara si nici un telefon, asta in conditiile in care satul socrilor e la doar 25 km de noi. Am intrat in panica, am inceput sa plang, m-am gandit la ce e mai rau, nu stiam la cine sa apelez sa mearga cu mine pana acolo, sa vad daca nu au avut accident...nu vreau sa stiti ce a fost in sufletul meu!! Si pe la 18,30 suna barbatu-miu, ca si cand nu s-ar fi intamplat nimic, si-mi spune ca aproape au ajuns si daca mai am nevoie de ceva!!!!A fost prima (sper ca si ultima ) oara cand l-am injurat si am urlat pe el, iar cand a ajuns acasa mi-a venit sa-i sparg capul cu ciocanul de snitele. Dragutul de el, au "intarziat putin" (!!!!! tzaspe ore!!!) ca au ramas la pranz la soacra-mea, si dup-aia au tras un pui de somn, si dup-aia s-a mai jucat fie-mea prin curte...Si eu eram buna de balamuc, toti prietenii erau alertati ca plecam sa il cautam pe desteptu' de barbatu-miu , jumatate din mancare arsa (ca numai de gatit nu-mi mai ardea)... halal Paste. Si tot sotu' ma intreba senin: "Da' de ce ti-ai facut probleme, ca doar stiai unde suntem?".
Propun un loc fruntas in top!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DOR spune:

Hahaha, Puppe, tare faza!
Eu rad cu pofta din cauza seninatatii sotului tau, nu de ingrijorarea ta fireasca.
M-ai "tras"de firul amintirilor si iata ce am gasit in sertaras : o poveste similara. Numai ca eu am avut "trairi" mai bogate.
In urma cu 5 ani, imi asteptam sotul sa vina de la serv...intr-un sfert de ora, maxim 30 de min. trebuia sa apara. Iata ca orele incep sa treaca, iar el nu da niciun semn de viata. Incep sa ma ingrijorez, ma gandeam ca doar o nenorocire il retine. Ce sa fac, sa incep cautarile...politie,spital...?
I-am dat sa manance copilului, eram f incordata, dar nu i-am spus nimic. Ma gandeam : clar, e cu una, ma insala...dar, daca s-a intamplat o nenorocire?!
Ce sa fac?! Sa-i sun pe parintii mei (ai lui sunt la 300 de km departare, deci nu putea fi la ei) , la spital, politie...sa nu fiu ridicola... Sa imi rada in nas cei de la politie : cauta-ti , cucoana, barbatul, o fi in bratele vreuneia!
Dar daca are nevoie de mine, astia la spital te trateaza ca pe un sac de cartofi daca nu cotizezi!
In cele din urma, mi-am propus sa astept pana la 12 noaptea apoi sa merg la spital, politie...etc...
La 10 noaptea, cu lacrimi in ochi, ma rugam :" Da , Doamne, sa vina sanatos acasa, chiar din bratele unei femei, numai sa-l stiu sanatos! Ca am eu grija sa-i mananc zilisoarele dupa asta!"
La 22,30 in noapte, cine la usa bate?! Este sotul fericit, de la politica a venit!
Pentru asta a ajuns tocmai la Ploiesti, intr-o companie insolita...generali...au fost discutii f interesante, oameni inteligenti, proiecte de viitor si al meu sot a fost fascinat, incat de casa a uitat! Ca sa versific putin.
Ei bine, el vesel nevoie-mare,eu furibunda...osciland intre bucurie si consternare (omul senin habar n-avea de stresul meu): ii spun cele traite, ca am gandeam la ce-i mai rau, asteptandu-l cu bucurie chiar din bratele alteia numai sa stiu ca-i bine si el rade :pai daca eram mort, puteai sa te mariti cu unul batran si bogat.
Ei, nu mai spune, ce solutii gasesti! Amabil din partea ta sa-mi rezolvi si viitorul amoros : pai daca e asa, daca voiam bani,dragul meu, imi luam un bogatas de la inceput , nu ma chinuiam cu rate, acum , cand am de toate, imi iau unul de 25 de ani (maxim), doar pt distractie, iau doar carnatul nu intreg porcul (sa nu gatesc , muncesc in vreun fel).
Si astfel, s-a mai scuturat un pic din veselia sotului (discutiile alea pasionante au avut loc intr-un restaurant, masa bogata, bauturi fine), descoperind brusc : adica, ce vrei sa spui, eu la 33 de ani sunt batran?! Si asa totul s-a terminat intr-o nota amuzanta, desi n-a crezut oportunitatea unui telefon atat de mare (avea cartela , era galagie etc).
...Cum totul in viata se plateste, a avut sansa putin mai tarziu, peste un an, sa traiasca aceeasi ingrijorare, fara premeditare, cand ma astepta sa revin de la un control de la Bucuresti, insarcinata in luna a 5-a . Din cauza unei defectiuni tehnice, era sa avem un accident, sa intre un tir in noi, am ajuns acasa dupa 10 seara...era fiert de ingrijorare, n-am putut sa il sun. Abia atunci a inteles ingrijorarea pe care am trait-o cu un an in urma. q.e.d.
Scuze, m-am intins ca o placinta.
P.S. : omul n-are nicio treaba cu politica sau cu vreo aventura, io mi-s geloasa, din cand in cand.

Mergi la inceput