Sezatoarea canadiana (71)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns maru spune:

quote:
Originally posted by Adaf7

Buna la toate fetele. Am o intrebare pentru canadiencele din zona Toronto-Mississauga. Unde petreceti voi Revelionul 2008? Stiu de Campul Romanesc si revelionul organizat de Aprozar. Exista si altceva? Ati fost la Hava Nagila? Stiti de un grup care merge acolo? Am auzit pareri excelente de restaurant. Multumesc mult.

ok, Hava Naghila e destul de scump, da e ca lumea
la Campul Romanesc nici batuta, rapita tarata m-am sa merg. am fost odata si nici acum nu mi-a trecut

Doamne'ajuta!

POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lorelaim spune:

Ana - am intrat doar sa-tzi spun MULTA BAFTA! la engleza :-) E f bine ca itzi iei niste cursuri - ajuta f mult!

Lorelai
Albume foto
"Daca dragoste nu e... nimic nu e..."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maru spune:

Fetelor, multumesc mult de incurajari in ceea ce priveste casa
ma mai vai odata si expun situatiunea:
sotul- permanent, scoler la colegiu, salariu: seminte, si alea neprajite ca nu e bani de gaz
eu: contract, reinnoibil la 4 luni, urmatoarea reinoire la sf lui ianuarie, cu promisiunea vaga ca va deveni permanent. salariu, ceva alune, si cu sare pe ele, ca de, e Universitate.
Problema se pune asa: cu veniturile actuale ne descurcam sa ne luam casa visurilor. Dar daca Doamne fereste! in ianuarie sunt jobless, greu mai prind eu ceva cu salariu asta, la cum se plateste in privat!

asa ca numa pot arunca, nu am curaj

Doamne'ajuta!

POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pitilache spune:

Lorelaim merci mult. Am intrat pe monster.ca dar acolo la salary nu exista meseria mea... le-am scris mail si m-au trimis la americani. Mai bine m-as duce eu la ei direct!

Va pup,
Rx

"Less is more" - Mies van der Rohe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nelia spune:

Mai, da' ce viteza aveti la scris! Nu am apucat sa citesc, dar vreau sa-i raspund lui Lorelaim in legatura cu yoga, m-ar interesa asa ceva, eu sint cu yoga, ca sa stii, ca cei cu artele martiale sint total opusi practicilor gen yoga sau chiar altor arte decit cea/cele pe care o sau le practica!

CORNELIA , mami de www.dropshots.com/day.php?userid=297799&cdate=20070525&ctime=104503" target="_blank">38+ , www.dropshots.com/day.php?userid=132493&cdate=20070505&ctime=090808" target="_blank">AGATA si www.dropshots.com/day.php?userid=132493&cdate=20070530&ctime=103800" target="_blank">TUDORA - AMR 14 zile!

In viata ta si a celor dragi tie, tu trebuie sa fii solutia... nu problema.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns jessie spune:

Buna ,fetelor!

va citesc si eu de cateva luni ,sunteti foarte simpatice si aflu multe chestii interesante de aici!
eu sunt in Toronto ,in octombrie am facut un an de Canada...
si noi ne intrebam unde am putea merge de Revelion? anul trecut am fost tare dezamagita, n-am fost nicaieri si nici macar nu am vazut artificii deloc...as vrea undeva nu prea departe si nu prea "romanesc"..
da, si noi am fost la Campul Romanesc anul trecut, la petrecerea de Halloween, si de atunci nu mai sunt interesata de asa ceva...torontezele ,ceva sugestii?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Donia spune:

Buna seara, vad ca vorbiti de dinti, asa ca am intrat sa va spun ca pe mine sa nu va bazati... subiect mai de speriat nu cred ca exista, imi da o stare de anxietate de cand cu traumele din copilarie... cand merg la dentist incep sa transpir, am mainile inclestate, la orice miscare de a lui sunt gata sa imi dau duhul... brrrr...
Sotul tocmai ce si-a schimbat jobul luna asta si am citit ca asigurarea lui plateste lucrarile alea metalice... asta plateste, cu asta o sa defilam, ca de portelanuri nu am bani. Deocamdata suntem OK, sa vedem cat ne mai tine.

lorelaim, suntem bine, multumesc de inrtebare. Zapada pe la voi... eu acum imi doresc, acum imi spun sa mai stea... la TV au spus ca au fost ceva fulgi in oras la noi, eu stau cuminte in casa ca inca n-am decis daca vreau sau nu zapada.

maru, si eu as sta cu casa in locul tau, eu daca n-am un plan pe termen lung nu pot sa ma arunc... poate pierd la faza asta, dar nici sa traiesc cu sabia deasupra capului nu sunt capabila. Dar daca ai luat o decizie invata sa traiesti cu ea, o sa vina si timpul vostru (si al nostru)

mQQm, imi pare rau de mama... sa stii ca si finii mei au iesit lesinati de la ambasada cand si-au luat viza, erau tare dezamagiti de tratamentul primit, plus ca tipa care i-a intervievat a fost tare nepolitocoasa. "Dar de ce vreti sa mergeti acolo, aveti probleme cu firma?" - asta la interviu pentru viza turistica .
Dar stii ca mama poate sa trimita actele prin curier si sa astepte acasa decizia lor in privinta necesitatii interviului? Ma rog, data viitoare... n-am prea inteles ce urmeaza acum la voi.
Mama lui laurajr a fost la vizita medicala, da-i un PM ca ea nu intra mereu pe forum.

pitilache, cu tz Roxana mea si-a supt degetul pana la 5 ani, deocamdata e foarte bine cu dintii, arata bine, dar inca ii are pe cei de lapte. (Ea e disperata ca la 6,5 ani inca nu schimba dintii, eu nu ma grabesc...) Sa stii ca pentru ea a fost atat de mare confortul pe care i l-a adus suptul degetului ca eu nu am incercat deloc sa o opresc. Hai sa zic ca vreo cateva nopti la rand i-am pus pansament pe deget, dar asta a fost tot... dormea atat de agitata, saraca, incat am lasat-o in pace. Cristi doarme cu suzeta, o sa-l las si pe el cu suzeta atat cat o sa simta nevoia.

Dana Podeanu, sa stii ca dupa ce am vazut pozele cu camera ma gandisem si eu tot si doar la peretele cu oglinda, poate chiar intreaga nisa... sa fie ca o oaza de lumina, plus ca vezi lumina aia calda cand te trezesti dimineata... cred ca ti-ar inseninsa toata ziua.

Copiii se nasc perfecti - rolul parintelui e sa nu strice ceea ce Dumnezeu sau natura a creat.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Adaf7 spune:

In primul rind multumesc pentru primirea in grup si multumiri fetelor care mi-au raspuns. Khristin, ai luat deja bilete la rev de la Aprozar? problema e ca sunt doar eu cu sotul si nu avem alti prieteni in zona asta care sa ne insoteasca si sa facem un grup micut sa mergem undeva. Nu am fost la nici un rev organizat de romani pina acum, desi suntem de mai bine de 5 ani in Ca. Am auzit pareri pro si contra si pt Camp / biserica din Hamilton si pt Aprozar.. cred ca ce conteaza mai mult este grupul cu care mergi (care la noi e format numai din 2 persoane :) ). Pentru Hava Nagila ati platit mai mult de 150/ persoana? se organizeaza ceva si de Craciun? Intilnire intre noi cei din To?

Pup pe toate fetele, in special pe cele cu "burtici".

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mikiion spune:

mQQmciudata treaba cu visa. La mama a fost asa de simplu....E prima oara cand face cerere si a trimis prin dhl si a primit-o in 2 saptamani( de fapt mai putin) acasa. Ea nu a vazut gardul ambasadei.

Am auzit( dar asta e gura lumii) ca e in functie de varsta chestia cu medicalele. Nu inteleg de ce, ca oricum ei nu platesc nimic daca te imbolnavesti!!!!!

Mihaela

www.onetruemedia.com/my_shared?z=196cc7766eb32af94624d1&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">montaj 1 An
www.dropshots.com/mikiion" target="_blank">filme si poze
filme2

Virsta Marc

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns columbiana spune:

Fetelor, care ati comandat carti de pe Amazon, cit dureaza livrarea^ eu mi-am comandat ceva saptamina trecuta, si vad ca nu mai ajung.

Loreleim, mersi!

seara buna,

Ana

http://www.floriinro.ro/

Loue à bon prix cet espace de signature, merci de me contacter en MP.

Mergi la inceput