Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (4)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns afibebe spune:

merg si eu la somnic.
bebe e agitat rau de tot.
e cu tatsu.

am o durere de cap de simt ca-mi plesneste.

pe maine si o noapte linistita tuturor.

AFIBEBE mamica fericita de Cristian Nicolae 22.08.2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andreeaiosif spune:

cecilia... ce program fain i-ai facut! bravo!
in perioadele cand nu doarme si nu papa, plange? al meu da, uneori... si inainte sa adorma plange, asa marait, pana adoarme. si la voi e la fel?

abea ce v-am scris acum 3 ore de remediul pe care il incercam de 2 zile contra constipatiei de la HUMANA si David a si facut kk. el de la 4 saptamani facea numai cu termometrul!!!!!!!! (e nascut pe 31 aug) si acum a facut singur si de o consistenta f normala, nici tare nici prea moale. sunt ff bucuroasa.

va pup

andreea

Mergi la inceput

va atasez si eu link cu poze cu David al meu :)

http://picasaweb.google.com/andreeai2007/David

andreea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Annisia spune:

Andreeaiosif, si Yannis al meu e papacios de Humana 1 si face kk cu ajutorul termometrului. Face zilnic, cam de doua ori maxim. Uneori o comite singur. Alteori, ca sa fie linistit il ajuta mami. Nu am incercat produsul zis de mataluta. Eu ii administrez zilnic siropul Lass baby si bebe e tare incantat de el...

Micul Yannis creste mare
Pozne

Mergi la inceput

multumesc pentru raspuns Annisia, am auzit si eu de less baby.
m-am bucurat ca a reactional la produsul de la humana.
sa fie ei bine, asta e important... si noi linistite langa ei :)
pupic

andreea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns doinidoini spune:

Si Tudor al meu are buricutul iesit si tot cu banut ni s-a recomandat de catre pediatra sa tratam; e relativ simplu, infasori banutul in tifon si lipesti bine cu un leocoplast secial, fin, pentru bebei, ca sa nu ii doara cand dezlipesti (dupa ce in prealabil am facut toaleta locala cu betadina si baneocin). Noi facem de 2 zile doar treaba asta si deja buricutul s-a mai infundat un pic, deci cred ca va da rezultate.

Eu vreau sa va cer sfatul in legatura cu baita...bebe ale meu, care acum are 9 zile, desi este semn de apa :-), se pare ca nu suporta baita...urla ca din gura de sarpe cu sughituri pana se face vinetiu la fata,ii tremura barbita si buzita de jod de atata plans...asa a fost de la prima baita, credeam ca se va obisnui cu timpul, dar vad ca nu...

Cand il duc la baie sa il spal la fundulet dupa kk si pisu, si il pun in chiuveta, sta linistit, ii place apa calduta pe picioruse si pe fundulet...dar se pare ca nu suporta baia generala....

Caldura este in camera, apa este la temperatura potrivita, am incercat si cu mai calaie, si mai calduta, si degeaba...cand il dezbrac pentru baita si il dragalesc si ii fac masaj, ii place de nu mai poate, se intonde si toarce ca un motanel...cand incepem baiata, incepe si scandalul...

Va rugam frumos sfaturi de la mamici care au rezolvat problema baitei galagioase (ca sa nu zic isterice:-)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rodicamaries spune:

Buna mamicilor...

Annisia, tare dulce Yannisucu tau si ce bine sta in sus, parca are 3-4 luni,nu 2. Cat despre kg in plus , ce sa maii zic...am venit din spital cu 69 si acuma am 71 am inceput exercitiile fizice... macar sa nu mai pun.

off ... si inca o problema... cum vineri am fost la dr, la controlul de 6 sapt, mi-a zis ca totul e ok, epiziotomia arat f bine, abia se mai vede, nu ma doare... deci mi-a dat unda verde si la exerciii si la , am avut o tentativa seara asta, dar n-am reusit...
ma durea nene... off si eu care credeam c-am ramas de dimensiuni mari... sa vedem data viitoare daca iese ceva....bine ca sotioru meu e fff rabdator si grijuliu ca altfelll
.
pupici... noapte buna

Rodica Darius Filip
Poze
Video-cum a aparut un ingeras in viata noastra

Mergi la inceput

doinidoini si al meu urla la inceput, cred ca vreo 2 saptamani a fost asa, exact ca si al tau urla pana tremura barbita,cred ca le e frica... dar dupa aia si-a revenit... acuma plange cand il scot

Rodica Darius Filip
Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sabina spune:

intru scurt de tot.
bebe al meu a regurgitat azi nasol de tot,m-am speriat, acu de o ora il tin fara papa, desi e dupa baita.
peste 5 min ii dau abia.
vestea buna e ca a crescut luna asta 1230 de grame.
Are 4870, deci sa zicem ca de la nastere a luat 2 kile, si 2230 de la scadere.

pup.

Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!

Sabina, www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=33789&whichpage=1" target="_blank">Sofia Galagia si bb Gheo

Cea mai lungă cale este calea care duce de la urechi la inimă.

Mergi la inceput

quote:

vestea buna e ca a crescut luna asta 1230 de grame.
Are 4870, deci sa zicem ca de la nastere a luat 2 kile, si 2230 de la scadere.

pup.

Felicitari... f bine a crescut bebe Gheo... merita un

Rodica Darius Filip
Poze

Mergi la inceput