Fulguleti de noiembrie - decembrie 2006 (106)
Raspunsuri - Pagina 6
dandusa spune:
bai nene...da' shin' va fugareste in halul asta?vorba lui Ktrinela noastra..., de citeva ore bune ma chinui sa termin de citit...si voi scrieti si scrieti...,clar ca va este frica,da,da se vede...
legat de lista...,am cea mai stralucita idee...,sa stergeti lista si mama ei de lista si sa nu ma compuneti/modificati alta...,adica de ce sa mai fie o lista?...,pentru urari de LMA?...,pai nu-i mai simplu sa incepem ziua cu ceva de genul "si pe cine serbam azi?"...in loc de clasicul "am prins scutecul,am aruncat scutecul...",atunci intra sarbatorita cu bucata sot sarbatorit si bucata fulgulet sarbatorit...,anunta ca da de baut...si de mincat iar noi,care mai de care sarim cu urarile...si ne machim in cinstea lor...
sau daca cineva vrea sa stie ,cum am nascut,unde am nascut,cite kg a avut la nastere,sa ma intrebe...si raspund...si gata cu lista...,eu chiar nu-i mai gasesc scopul...,voi?
boooon,pe asta am rezolvat-o...
acm am unaaaa,care ar trebui rezolvata dar nu reusec de nici un fel..si anume maselele de care se mai pling si alte fete de pe aici...,bai nene...,dintii?...,mici copii...,credeti-ma...,maselele?...,vai de capul si de zilele mele...,morrr ,morrr,speram,ne rugam la d-zeu sa treaca ca nu se mai poate...,toate combinatiile de nesomn,nemincat,nejucat,miriiala combinate in cele mai groaznice feluri...,mititica de ea...,nu stiu cum de mai suporta si cum de mai are putere sa zimbeasca ...,printre dinti...,dar zimbeste...
ieri la vaccin am avut super show...,intepatura a fost cireasa de pe tort...,nu stiam cum sa o scot de acolo mai repde...,lovea si-n singa si-n dreapta pe care apuca...,dr,anestezista sau dantura mea...,musca,injura...,off,mititica de ea...,am reusit sa o calmez plimbind-o prin ploaie la vreo 3 grade...,a fost speciallll,a adormittt instantaneuuu ,offf
reactie de la vaccin ,nu am avut...,slava domnului...,asta mai lipsea...
la dr am incercat sa o cintarim,dar nu s-a last smulsa de la gitul meu...,asa ca m-am vazut nevoita sa ma cintaresc cu ea...,cu ocazia asta am aflat ca sint ingrozitor de slaba...,nu ma invidiati,ca nu-i a buna chestia asta...
altceva...,aaa,azi am invatat cocurii,ceva dragut...,daca vreti sa incercati,sa-mi spuneti
Dianarus,
am primit urarile de la tine prin Diana...,dar nesimtita de mine...,am uitat complet sa-ti multumesc... si pe aceasta cale imi cer iertare...,ma bucur mult ca sinteti bine,mult mai bine...,imi pare rau de minutele din familia voastra...,off,daca eram mai aproape v-as fi ajutat si eu cumva...,va pupam tareLavinia,
Mihaita este minunattttt,frumosssss foccccc,vorbeste impecabillll,il maninci nu alta...,mami nu are accentul de care zicea...,aaa si merge super bineeee,felicitai pentru un copil atit de reusit
socrela?,mama ei de cotoroanta...,off,cit de mult te macina ,te inteleg...si eu as fi la fel...,intoarcei-le si tu,n-o lasa sa te atace mereu...,poate intr-un final te lasa in pace...
Danita,
imi pare tare rau de catelusaaaa,tare rau imi pare,offf,ce greu trebuie sa-ti fie,te inteleg
Asiza
multa sanatate lui Denis,fii tare o sa fie bine,ai sa vezi,treceti voi si peste asta mamica puternica ce esti
aveam o groaza sa raspund...,dar acum am uitat tot...,poate imi amintesc ceva...si revin...,da' la cit de uituca sint...,slabe sanse...
Faceti ceva...orice/oricit
Ionut/Teo/www.helpsonia.com/povestea-soniei" target="_blank">Sonia /www.animalutze.com/umanitare/bb-darius/index.php" target="_blank">Darius
a_deju spune:
quote:
Originally posted by dianocica
donia divortat de brad?!?!?! cu JT? ntz ntz ntz...
acum cateva zile m am uitat la oprah, o emisiune f faina cu femei care aratau cu minim 20 de ani mai tinere...absolut incredibil. si toate spuneau acelasi lucru. ca in sec in care si au dat seama cat de nemultumite sunt de viata lor si au inceput sa faca ceva ce le facea cu adevarat placere,,,au inceput sa intinereasca...erau extraordinare... asa ca...m am cam hotarat...dupa astia 2 ani (din care a mai ramas doar 1 :(((( ), imi voi gasi o mamica cu care sa fiu...pe lungime de unda, mai cooptez 4-5 fulguleti, si facem un fel de babysitting/gradinita. cu programa noastra, cu suflet, cu drag...am inceput documentatia pt copii de 2 ani...ce se mai poarta :D. sincer, cred ca e cea mai buna idee pe care am avut o de mut timp incoace. inca mai lucrez la ea, evident, dar...asta e! a, era una la 70 de ani....jurai ca nu are peste 40. hai...45...mind blowing
Impotriva bannarii aelitei
diana si david 03.12.06
Alaptatul Help-line. Pentru un copil fericit si increzator
stai linistita, ca erau ele si nitel lucrate... :))
si vezi ca nu e chiar asa usor cu gradinita :) cu atat mai putin la faza "dupa programa voastra".. :))) da' io va doresc spor, si promit sa-mi teleportez zilnic baietu' la voi in sufragerie :)) engage!!!
Deea, mami de www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=414b2893332a6a41d7c2a4&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Eric(15.12.2006)
www.helpsonia.com/" target="_blank">pentru sosonica
"outside of a dog, a book is man's best friend (..'coz inside of a dog it's too damn dark to read..)"
dianocica spune:
in caz ca va plictisiti www.hotnews.ro/articol_89079-Vadim-insarcinat-de-Parlament-sa-rezolve-criza-imigrantilor-%27%27Italienii-au-dreptate%27%27.htm" target="_blank">... sau doar va doreati ceva....condimentat...
sai din relativ aceeasi categorie www.hotnews.ro/articol_89048-Un-italian-a-fost-impuscat-mortal-la-o-partida-de-vanatoare-in-Arad.htm" target="_blank">...
diana si david 03.12.06
dianocica spune:
danita
diana si david 03.12.06
dianocica spune:
quote:din fericire am un background destul de solid la treaba asta si suntt foarte sigura pe propriile-mi forte. din nefericire, nu primim la teleportat...
Originally posted by a_deju
cu atat mai putin la faza "dupa programa voastra".. :)))
diana si david 03.12.06
dianocica spune:
quote:evideeent ca erau aranjate, dar asiatica aia de 41 de ani...ma scuzati...avea un corp...si o fata...de io nici la 25 nu prea am mai vazut...oricum, toate aveau un tonus psihic exceptional. pe mine ma impresioneaza tare oamenii fericiti si multumiti de ei insisi. si mi se par atat de greu de gasit....
stai linistita, ca erau ele si nitel lucrate... :))
diana si david 03.12.06
Donia spune:
a-deju, multumesc pentru site-uri, am vazut deja "Sarea in bucate", povestea mea preferata O sa le cercetez mai pe indelete diseara.
Eu mi-am facut o lista de carti de la Zona artelor, mai povestesc pe acolo fetele despre ce citesc ele, din pacate mai rarut in ultimul timp. Oricum, ma bucur enorm ca datorita lor l-am descoperit pe Haruki Murakami, ma tot gandesc ca altfel nu l-as fi citit in veci. Ai citit ceva de el? Eu iti recomand cu caldura "Kafka la malul marii".
ruxandra, brava tie ca te-ai distrat cu mamicile!
Laura, zic, zic, da ce te intereseaza? ca altfel povestesc ultimii 3 ani si jumatate si o sa ajungeti sa ma dati afara de pe lista
dianocica, asa-s femeile, nestatornice... dreptu-i ca si Brad a cam tradus-o cu Sharon, ca si Nick o inselase cu Phyllis...
Sa stii!!! ca si eu ma gandisem la asa ceva!!! Pe aici sunt multe gradinite, crese, camine, cum vreti sa le traduceti (din daycare), uneori o singura mamica are in grija 2-3-4-5-6 copii... depinde de varsta, ma gandeam ca in felul asta as sta acasa cu Cristi si Roxana... dar imi e cam frica, nu stiu daca as avea curaj sa imi asum raspunderea cresterii/ingrijirii copilului altcuiva.
danutz, nu pot sa ma uit la filmul ala, nicicum... nu pot!
Aualeu, ce cazatura...! Ne baga in boli copiii astia!
monique, eu am ratat faza cu Diego, nu era nici aici cand am aterizat. Dar am tras cu ochiul in Romania... am inteles ca Diego o placea si pe Sharona...
dandusa, mie imi trebe lista! ca ma uit cand e nascut unul, cate kile a cantarit altul, la ce ora a venit pe lume un fulgulet, cum a nascut mamica-sa... lista imi trebuie!
Pai tu dispari cate 3 zile... cum imi mai raspunzi? mai vine si Claudiu si nu te mai vedem!
Copiii se nasc perfecti - rolul parintelui e sa nu strice ceea ce Dumnezeu sau natura a creat.
Donia spune:
Aseara am facut muffins (cum le zice la voi la Romania?) cu Roxana si au iesit un deliciu! Si super rapid, in 20 de minute erau in cuptor, le-am facut cu mere la cererea ei si azi planuim sa facem cu kiwi! Cine a mai auzit? E ideea ei, iar eu sunt foarte curioasa.
Oricum, ne distram pe cinste, orice ar iesi.
Si doi la mana: cineva, nu stiu cine, spunea demuuult, demult, pe cand se incalta puricele cu... etc si copiii nostri erau nou-nascuti (sau poate nici atat), deci cineva spunea ca e (a fost, va fi) educatoare si ca are (va avea) sa ne dea multe idei cand va veni vremea.
Cine sa fi fost oare?
Copiii se nasc perfecti - rolul parintelui e sa nu strice ceea ce Dumnezeu sau natura a creat.
alexandra_25 spune:
Korinutza.......multumesc ca ti-ai facut timp pentru mine....!
Uite ca am reusit sa-l adorm pe Mark mai repede si am intrat sa va spun si eu!
In primul rand va multumesc din suflet pentru sustinere si pentru ca mi-ati fost alaturi....acum mi-am dat seama cat de mult ma iubiti......sunteti niste prietene adevarate!
Se pare ca voi ati fost mai informate si ati avut mare dreptate...exact asa a fost...sunt ganglionii limfatici...ca urmare a faringitei!
Cu ocazia asta am aflat ca avem 10 kg-600 gr si 77 cm!In rest totul e ok!
Doamne fetelor ca de aseara pana azi dupamasa cred ca am imbatranit cu cativa ani....am fumat ieri si azi pana sa mergem la medic ca si un furnal...nu am putut sa inghit nimic...de abia acum imi revin...!
Sunt in urma rau...sper sa recuperez...
Hai ca ma duc sa citesc in urma....
alexandra de Mark Andrei 23.11.2006
poze cu Mark
www.bebo.com/Widget.jsp?WidgetId=3662428255&MemberId=3524611238" target="_blank">slideshow Mark
www.helpsonia.com/povestea-soniei" target="_blank">Ajutati-o pe Sonia
desiree spune:
Donia, briose..
hai ca ne-ai povestit vreo 1500 episoade din t%n in 2 fraze, ca asa sunt astia se lungesc pana te plictisesti....eu am renuntat sa ma mai uit cam acum vreo 5 ani..adica daca vad azi un episod stiu ce s-a intamplat in ultimele 300....
asiza, hai te asteptam sanatate Denisului!
Mirona, nu cunosc Peritol..dar poate fi o reactie secundara ....sanatate piticei!
Alina,mami de Mihnea-Octavian
varsta Octavian;