Fulguleti de noiembrie - decembrie 2006 (106)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Dorsilia spune:

Miro, acu e Karina in poza la "sa necunoastem"...ce dulcica e !
Stiu de vaccin ca e 3 in unu dar efectul e tot efect. Noua a preferat la Dani sa ne faca hiberixul separat de DTP+AP...taman din cauza de efect de berbec, asa s-a si exprimat.

Sa vedem ce va zice la Deea....
noapte buna!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns a_deju spune:

donia, uite www.dol.ro/" target="_blank">aici pentru filme, si vaz ca au si carti... oricum, in ceea ce priveste cartile, iti recomand cu caldura site-urile unor edituri, cum ar fi www.humanitas.ro/" target="_blank">humanitas, www.polirom.ro/" target="_blank">polirom si www.rao.ro/" target="_blank">rao(in ordinea proprie-mi pereferinti din pdvul calitatii scriptelor, cum ar veni :) ). sunt foarte bine structurate pe domenii si colectii, si chiar de n-or avea exact ce cauti matale, poate iti mai sare vreun iepur in ochi :))

Deea, mami de www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=414b2893332a6a41d7c2a4&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Eric(15.12.2006)

www.helpsonia.com/" target="_blank">pentru sosonica

"outside of a dog, a book is man's best friend (..'coz inside of a dog it's too damn dark to read..)"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns a_deju spune:

si nu in ultimul rand, tot pt donia, www.egmont.ro/" target="_blank">poate-poate...
kiddin' :)) (dar si serios vorbind, e o editura cu titluri destul de faine pt literatura de copii.. dar si pe celelalte gasesti, in caz ca lista ta includea si asa ceva :)) ).

editez, mai mult pt linistea mea sufleteasca... ERA o editura cu titluri multe, si faine... vad ca s-au restructurat masiv, si a ramas doar ceva super-comercial. din pacate... deci luati-o doar ca pe o...existenta, nu ca o recomandare de la mine (in cazul meu, asta cu cartile e adanca si grea.. :)) cam pe acelasi loc cu aia cu hainele :)) )

Deea, mami de www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=414b2893332a6a41d7c2a4&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Eric(15.12.2006)

www.helpsonia.com/" target="_blank">pentru sosonica

"outside of a dog, a book is man's best friend (..'coz inside of a dog it's too damn dark to read..)"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ruxandra_sb spune:

Gata copchii is la nani, ca si Matei a trecut mai devreme la asternut daca n-a servit somn la amiaza din motive petrecarete. Si cand ma dusei sa dau pup de noapte buna si sa pregatesc hainele pt maine (tati l-a rezolvat cu baia in timp ce conu servea biberonu).. ce facea al meu baiat cel mare?? .. numere de magie cu servetele umede.. adic ce vazuse la Magician-ul de la party..

Din categoria stupid mum: cand plecai de acasa lasai baby-phone la mama. Numa ca pe .. silent .. noroc cu semnalele vizuale ca si asa l-a gasit mama pe Grigore inlacrimat si nervos rau..

La party am petrecut foarte bine si chiar m-am relaxat. Dupa a 2a doza de analgezice si frigul de afara parca ma mai lasase si capul. Am fost la ziua unei fetite dintr-o familie mixta germano-franceza, intr-o casa f intresanta cu numa vreo 3 nivele. Si erau o amestecatura de natii pe-acolo.. mamici germane, franceze, romance casatorite cu austrieci, copii mulatri, etc., etc.

Cum mamicile straine au ocupat zona de jos unde era si nebunia de copii.. noi, mamicile romance, ne-am retras strategic la mansarda. Acolo viata nene. Liniste, canapele din piele in care te cufundai, gustarici, cafeluta, suculet.. dar in primul rand liniste . Coboram pe rand sa vedem ce ne fac odraslele, iar daca se auzea un planset/tipat.. fiecare ciulea urechile si incerca sa-l compare cu cel al copilului personal. Jos era o nebunie.. erau de la bb de cateva luni pana la copilasi de scoala. Au avut print&printesa care i-au pictat si au creat diverse din baloane, apoi a venit Magicianul (cam din topor si fara prea mult talent..), apoi au papat si au cantat sarbatoritei "La multi ani". Dupa tort fiecare invitat si-a pescuit un cadou din cos, am multumit frumos, ne-am luat revedere si am luat-o catinel spre casa. Mi-a placut si chiar m-am simtit tare bine cu celelalte mamici.. am mai schimbat impresii, aflat informatii pretioase, stat la povesti.

.. acu ma duc la . Sper ca fulguletii bolnaviori is spre bine.

Are mama doi flacai.. Matei (5) si Grigore

www.petitieonline.ro/petitie/sustineti_bolnavii_de_cancer_care_au_fost_lasati_fara_tratament-p41000032.html" target="_blank">Sustineti bolnavii de cancer care au fost lasati fara tratament!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Donia spune:

a_dejule, nu ma asteptam la Harry, recunosc... am lipsuri mari... dar sotul mai stie cate ceva in domeniu, se pune? Am vazut si eu vreo doua filme din serie, totusi... tre' sa recunosc ca sunt cam palpitante pentru mine...

quote:
Originally posted by dianocica
victoria gravida zici? auzi, da' ash cu cine mai e? da' brad? ca mie de ala imi placea cand eram mica si victor mai e cu nikki? da' cristine? hai...spune repede cu cine e cristine...

Pai Victoria e gravida cu... aici e aici! Ori cu Brad de care s-a dezvortat, ori cu JT cu care e logodita... Si acum astia dau amandoi tarcoale la rezerva de spital.
Ashley e data cu imprumut in... cum ii zice? Bold and beautiful... Dragoste si putere? Ala cu Forresteri, unde a fost plecata si Lauren un timp. oficial e plecata in asia cu afaceri.
Si Brad... s-a descoperit ca nu e Brad, ca are un trecut foarte furtunos... stii ca se tot mira toata lumea cum de un gradinar a devenit un om de afaceri atat de bun. mai zic?
Christine e disparuta din film, ia o pauza, cred.
Victor si Nikki au fost impreuna mult timp, dar cand s-a prabusit avionul lui Nicholas, 'al batran si-a luat lumea in cap de disperare, iar ea a ramas singura cuc in fata durerii, consolandu-se mai tarziu in bratele directorului ei de campanie, ca era in lupta pentru alegeri unde se batea cu Jack... asa ca Nikki si Victor, dupa tot felul de certuri, au zis ca mai bine sa bage divort.

Multumesc de oferta cu filmele, o sa intreb fina daca vine sigur in Bucuresti.

Copiii se nasc perfecti - rolul parintelui e sa nu strice ceea ce Dumnezeu sau natura a creat.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura13 spune:

am revenit cu noutati:
dani nu a mai facut kk de la 7. ccea ce ma bucura fff tare! oricum, maine tot regim. in schimb a facut un scandal monstru, era tare tare obosit, nu putea sa adorma, a adormit pe la 19.45 (de obicei mai trage un pui de somn pe la 19), la reclame, in sufra, total neobisnuit. bineinteles ca dupa ce a adormit nu mai vroia sa se trezeasca pt baita. ma rog, acum face nani, a baut ceva laptic si doarme. sper sa avem o noapte linistita
alexandra ma bucur tare ca a fost o alarma falsa!
asiza ma bucur si de vestile bune de la voi!
donia zi, zi tot. cine, ce, cu cine face in tanar si nelinistit. de cand sunt acasa cu dani nu prea pierd nimic. asa ca ma intereseaza!
ktrinel parca tu ai intrebat ce mai fac cu jobul multumesc de interes, dar mai bine nu imi aduceai aminte astept, astept, interviu din nou cu italienii, dar tocmai pe 12-16 nov. asa ca astept sa treaca vremea
dianocica hai ca te-ai scos azi, chiar daca nu ai facut pilates ai muncit din greu.
m monique nu fu cosmar.....dar nu mai stiu ce fu. nu prea am dormit azi noapte, tin minte numai ca ma gandeam....."sa nu uit sa le scriu maine la fete". eram intr-o stare de semisomnolenta.
ramsan ai lipsit mult, dar te-ai integrat repede....nu mai stiu exact ce ai scris, dar era geva de genul [omulet care.....]
va pup, sa doresc o noapte usoara!

Laura lui Daniel - 14.11.2006
Poze Daniel

slideshow Daniel

Mamici din Iasi

www.geocities.com/mami_nov_dec_06/" target="_blank">Fulguleti noiembrie-decembrie 2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dianocica spune:

donia divortat de brad?!?!?! cu JT? ntz ntz ntz...

acum cateva zile m am uitat la oprah, o emisiune f faina cu femei care aratau cu minim 20 de ani mai tinere...absolut incredibil. si toate spuneau acelasi lucru. ca in sec in care si au dat seama cat de nemultumite sunt de viata lor si au inceput sa faca ceva ce le facea cu adevarat placere,,,au inceput sa intinereasca...erau extraordinare... asa ca...m am cam hotarat...dupa astia 2 ani (din care a mai ramas doar 1 :(((( ), imi voi gasi o mamica cu care sa fiu...pe lungime de unda, mai cooptez 4-5 fulguleti, si facem un fel de babysitting/gradinita. cu programa noastra, cu suflet, cu drag...am inceput documentatia pt copii de 2 ani...ce se mai poarta :D. sincer, cred ca e cea mai buna idee pe care am avut o de mut timp incoace. inca mai lucrez la ea, evident, dar...asta e! a, era una la 70 de ani....jurai ca nu are peste 40. hai...45...mind blowing

Impotriva bannarii aelitei
diana si david 03.12.06

Alaptatul Help-line. Pentru un copil fericit si increzator

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danutz spune:

Deci ma bucur ca Alexandra s-a mai linistit, ma bucur ca Denis e mai bine si ajunge acasa, ma bucur ca a revenit Chris, ma bucur ca Donia are timp de citit si pofteste la carti si filme romanesti (apropo sa nu ratezi ala, '4 luni, 3 sapt 2 zile'), ma bucur ca Diana are forta si chef sa mute mobile, ma bucur ca Miro s-a mai linistit si ea si ma bucur mai ales ca Maria-sa a tras o super cazatura, iar razant in cadere a 'muscat' masa de s-a lasat cu mari urlete si cu un pic de sange din gingie...dar e bine...se putea si mai rau...si de aia ma bucur.
Si de bucurie bag la greu prajituri, ca tot tre sa pun la loc neste kile pierdute datorita stressului din ultimele 2 saptamani...
Ktrinel,merci de intrebare, sunt in prospectari de piata, deocamdata nu am gasit nimik sa ma multumeasca, decat un job cu un program de la 8 la 4, dar care e prost platit, dupa standardele mele! Dar perseverez...e cam proasta p-ta romaneasca acum, cu atatea fuziuni de banci in derulare!

Danutz, mamica de bebe Rares (14.12.2006)

www.geocities.com/mami_nov_dec_06/" target="_blank"> fulguleti
varsta rares

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danutz spune:

Pai poate va hotarati mai repede si am si eu unde sa-mi las cu incredere odrasla!!!

quote:
Originally posted by dianocica

donia divortat de brad?!?!?! cu JT? ntz ntz ntz...

acum cateva zile m am uitat la oprah, o emisiune f faina cu femei care aratau cu minim 20 de ani mai tinere...absolut incredibil. si toate spuneau acelasi lucru. ca in sec in care si au dat seama cat de nemultumite sunt de viata lor si au inceput sa faca ceva ce le facea cu adevarat placere,,,au inceput sa intinereasca...erau extraordinare... asa ca...m am cam hotarat...dupa astia 2 ani (din care a mai ramas doar 1 :(((( ), imi voi gasi o mamica cu care sa fiu...pe lungime de unda, mai cooptez 4-5 fulguleti, si facem un fel de babysitting/gradinita. cu programa noastra, cu suflet, cu drag...am inceput documentatia pt copii de 2 ani...ce se mai poarta :D. sincer, cred ca e cea mai buna idee pe care am avut o de mut timp incoace. inca mai lucrez la ea, evident, dar...asta e! a, era una la 70 de ani....jurai ca nu are peste 40. hai...45...mind blowing

Impotriva bannarii aelitei
diana si david 03.12.06

Alaptatul Help-line. Pentru un copil fericit si increzator

Danutz, mamica de bebe Rares (14.12.2006)

www.geocities.com/mami_nov_dec_06/" target="_blank"> fulguleti
varsta rares

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns m_monique spune:

Donia deci se intampla treburi serioase in tanar si degeaba. pe la noi victoria e cuplata cu diego, brad a aflat ca fetita lui ash e facuta cu victor.

Laura13 cand a avut andrei diaree i-am dat de regim:
- compot de mere cu gutui, pasat si amestecat cu branza calcica.
- orez cu morcovi, telina si ardei, amestecat cu pui
- cereale de orez cu morcovi de la nestle
am incercat sa-i dau si banana, dar nu a vrut-o.

Andrei (16.12.2006)
poze
botezul lui Andrei

Mergi la inceput