Fulguleti de noiembrie - decembrie 2006 (106)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Donia spune:

Da, da, da!
Da, a_deju, te pun pe lista cu premii, asa-i cu soap opera (vad ca tu ai inceput cu culturalizarea de la varste fragede ), da monique, e Tanar si nelinistit, da, dianocica, mi-e dor, vreau poze cu covorul albastru si cu d pe covor, admirand mobila, desigur. Ai scapat, se pune ca sport ce ai facut azi, cred ca esti numai un muschi toata

Draga, deci Victor, ca sa-i faca in ciuda lui Nikki, s-a apucat sa foreze dupa gaz intr-un loc unde Nikki si ceilalti din serial se apucasera sa faca un... mall, ceva, plus casino, etc. Si din cauza forarii lui Victor a explodat parcarea subterana de la constructia aia si bineinteles ca toata lumea din serial era in parcare:))... inclusiv Victoria care e gravida (sa spun cu cine?) si care acum e in coma, pe cand ceilalti si-au revenit.
Si sa nu-ti mai spun ca acum toata lumea il injura pe Victor, plus ca el face asta ... Suntem ca pe ace, asteptam toti sa vedem daca isi revine Victorita.
Pe la voi cum e? aici nu zic astia nr. de la serial, stiu doar ca e in real time, ca la cate o sarbatoare iau pauza si ma enerveaza! Urmatoarea pauza e la Thanksgivingul lor.



Copiii se nasc perfecti - rolul parintelui e sa nu strice ceea ce Dumnezeu sau natura a creat.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kokorina spune:

MESAJ DE LA ALEXANDRA: m-a sunat ALEXUCA si m-arugat sa va spun si voua ca,galma aparuta lui mark la ceafa,e doar ganglionul limfatic din cauza faringitei.medicul spune ca a sesizat o mica umflatura inca de prima data cand a mers cu mark la control,dar nu i-a mai spus sa nu o sperie.i-a mai spus,sa nu intre in panica,nu este nimic anormal.

ma ganmdesc ca ALEXANDRA a intrat pe forum si a zis ca merge la medic.eu am ramas in urma cu cititul la cap trecut pag 5.ma duc frumos sa citesc si revin



Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dorsilia spune:

deci revin, desi Miro, stiu ce am zis, si asa va fi...dar pt tine, tine niste pareri si sper sa te linisteasca:

1. cred ca dupa o lg-ta de peritol a fost somnolenta in asa hal...oricum doza pt varsta ei e de maxim 2-2,5 ml...poate o lingurita e cam mult (parerea pediatrilor mei)...o lingurita are 5 ml, dupa cate stiu eu

2. nu uita si vaccinul, efectele lui posibile. Coroborat cu peritolul plus maglavaisul de cartof dulce cu ou, care e destul de greu pt starea ei sensibila acum....e fff posibil sa fie vomat de la toate astea

3. cazatura....n-a cazut sa-si rupa/luxeze/sparga ceva, n-a cazut de la etaj, n-a lesinat, n-a dat ochii peste ca, etc. Ca i s-a rosit o buca....nu e catastrofa. Andreea a cazut de-a berbeleacul din fund de pe patul ala de 40 cm din dormitor pe covorul gros de jos, cumva razant in cap, stiti ca m-am vaitat aici, si tot a urlat de mama focului, si tot a avut o roseata undeva pe scalp, si eu tot l-am sunat pe cristi disperata desi fata parea ok, dupa ce i-a trecut sperietura imi arata de zor covorul.

na, deci eu zic asa, ca sfat: da-i si tu ceva papa mai usoara, eventual legume cu piept de pui, sau grisuri (budincile alea de la Amelia din paharelele de plastic mi se par superok acum), mai langsam cu Peritolul, redu si tu doza la 2,5 ml, si da-i voie sa-si revina din atatea vaccinuri, ca i-ai facut gramada si ala de 12 luni si Hiberixul parca asa am citit. Acu e si cu urticaria aia de la ziua ei, plus vaccinul, pai cate sa suporte si ea?

hai sa auzim de bine!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Donia spune:

Fetele, fac o lista cu carti pe care vreau sa mi le aduca fina mea. Imi puteti recomanda vreo carte pe care ati citit-o recent si pe care nu ar trebui sa o ratez?

Exista filme romanesti pe DVD si care se pot cumpara din magazin? Fina e din Focsani dar parca are drum si in Bucuresti, deci merge sa-mi dati un nume de magazin de acolo.

Ktrinel, ce iti mai aduc socrii? Poate imi aduc si eu aminte de chestii pe care le vreau dar care-mi scapa.



Copiii se nasc perfecti - rolul parintelui e sa nu strice ceea ce Dumnezeu sau natura a creat.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dianocica spune:

am cautat prospectul de la peritol. bineinteles ca e singurul care lipseste.. de bine ce l am tot rasfoit...insa am gasit in alta parte asta:


Indicatii: Urticarie acuta si cronica, boala serului, rinite vasomotorii si rinite alergice, eczeme, dermatite eczematoase, dermatite de contact, neurodermite, edem angioneurotic, intepaturi de insecte, sindrom carcinoid, migrene de origine vasculara, anorexie (anorexie nervoasa, anorexie idiopatica), ca tratament adjuvant in cursul bolilor debilitante (statusuri postinfectioase, convalescenta, boli cronice, hipertireoza).

Contraindicatii: Glaucom, retentie urinara, sarcina.

Mod de administrare: Adulti: doza de inceput uzuala este de 12 mg pe zi (3 x 1 tableta sau 3 x1 lingurita de sirop). Urticarie cronica: 6 mg pe zi (3 x 1/2 tableta sau 3 x 1 lingurita de sirop). Migrena acuta: 1 tableta sau 1 lingurita de sirop. Daca persista cefaleea doza poate fi repetata dupa 30 minute dar doza totala administrata in decurs de 4-6 ore nu trebuie sa depaseasca 8 mg Pentru tratamentul de intretinere 1 tableta x 3 pe zi. Anorexie: 1 tableta x 3 pe zi sau 1 lingurita sirop x 3/zi. Copii: intre 6 luni si 1 an se va administra numai in mod exceptional 0,4 mg/kg corp/zi; intre 3 si 6 ani se vor administra 6 mg/zi (3 x 1/2 tableta sau 3 x1 lingurita sirop); intre 7 si 14 ani se vor administra 12 mg/zi (3 x 1 tableta sau 3 x 1 lingurita sirop). Copiii anorexici cu varsta cuprinsa intre 3 si 6 ani pot fi tratati cu o doza de 6 mg/zi (3 x 1/2 tableta sau 3 x 1 lingurita sirop). Doza poate fi crescuta pana la maximum 8 mg/zi.

Efecte secundare: Somnolenta usoara si tranzitorie care de obicei nu necesita intreruperea tratamentului. Mai putin frecvent pot aparea: mucoasa bucala uscata, confuzie, ataxie, halucinatii vizuale, greata, rash cutanat, cefalee, agitatie.

Precautii: Luand in considerare efectul sedativ caracteristic la inceputul tratamentului, este de dorit ca prima doza sa fie administrata dupa masa de seara. Se impune o atentie speciala in cazul administrarii la persoanele in varsta si la copii. La inceputul tratamentului – pentru o perioada care va fi apreciata individual - este interzisa conducerea vehiculelor si efectuarea unor operatiuni cu un risc ridicat de accidentare. Este interzisa consumarea alcoolului pe durata terapiei cu Peritol

alta parte insemnandaici

Impotriva bannarii aelitei
diana si david 03.12.06



Alaptatul Help-line. Pentru un copil fericit si increzator

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mirona spune:

Tnx Lia pentru linistire - de fapt va multumesc tuturor celor ce ati raspuns.

Lia- Hiberixul era continut in vaccinul de un an - Infanrix. - deci i-am dat un singur vaccin.

de papa nu-i mai dau nika acum - doar laptele la culcare (- a baut ceai mult dupa vomitat).

am retinut si cu peritolul - mercic.


Miro

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adinazot spune:

Am fost la aniversarea unui baietel,al unor prieteni,si am stat vreo doua ore timp in care Alessia a fost ca o sfarleaza,a alergat dupa o minge ,a ras,a urlat ,iar acum abia am potolit-o,mi-a tras niste racnete inainte sa o pun in pat,are iar muci,nas infundat, m-am chinuit sa il desfund cu ser fiziologic si batista...sper sa nu se agraveze iar ca si mor.POZE din seara asta

Adina si Alessia Maria(30.10.2006)
poze Alessia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns a_deju spune:

quote:
Originally posted by Donia

Fetele, fac o lista cu carti pe care vreau sa mi le aduca fina mea. Imi puteti recomanda vreo carte pe care ati citit-o recent si pe care nu ar trebui sa o ratez?

Exista filme romanesti pe DVD si care se pot cumpara din magazin? Fina e din Focsani dar parca are drum si in Bucuresti, deci merge sa-mi dati un nume de magazin de acolo.

Ktrinel, ce iti mai aduc socrii? Poate imi aduc si eu aminte de chestii pe care le vreau dar care-mi scapa.



Copiii se nasc perfecti - rolul parintelui e sa nu strice ceea ce Dumnezeu sau natura a creat.



... harry potter..???
hmmmm.... nush de ce, da' crez ca nu asta vroiai sa auzi :))))))))))

Deea, mami de www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=414b2893332a6a41d7c2a4&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Eric(15.12.2006)

www.helpsonia.com/" target="_blank">pentru sosonica

"outside of a dog, a book is man's best friend (..'coz inside of a dog it's too damn dark to read..)"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns doradora spune:

va anunt oficial ca butoiul a intrat in revizie, dar ca eu am cam ramas pe acolo...poate are cineva cheia sa mi-o arunce si mie... suntem pe fundul lui doar eu si multe ciocolate negre...chiar nu are nimeni cheia? ne de alta, dar ciocolata, oricat ar fi de neagra, tot ingrasa...

am fost plecati din bucuresti, a participat alex la o conferinta si l-am insotit si noi (se putea sa lipseasca martie din post?!?); am zburat pt prima data cu avionul si sunt mandra sa va anunt ca a aterizat cu bine.

ne pregatim si noi pt 1 an, trebuie sa vorbesc la restaurant. vom fi 24 de persoane si ma bate gandul sa fac cu meniu fix; cei 24 suntem doar ,,ai casei"; am taiat pe multi de pe lista, ca prea incepea sa sune a botez.

mi-am facut curaj si mi-am facut programare la ginecolog pt controlul de 1 an. din fericire, e liber de abia la sfarsitul lui ianuarie, asa ca mai am putin timp, sa imi fac curaj, ca nu ma prea dau in vant.

pisi e bine, are 10,580, amesteca diverse silabe pe limba ei, e in plina eruptie dentara si se distreaza teribil atunci cand vede porumbei.

anul trecut eram convinsa ca pe vremea asta voi incepe din nou ,,discutiile" cu barza. cred ca mai aman putin, nu sunt deloc pregatita sa fac fata la asa o provocare. si cat de decisa eram asta iarna...

chris + alexandra
varsta alexandra
bebeii nostri

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dianocica spune:

donia cu siguranta ca avem filme romanesti cacalau pe dvd uri. e un magazin pe batistei, langa inter. daca vrei cand dau o tura vii cu lista, si pot sa le iau eu pt prietena ta daca nu stie buc. in principiu...tot ce se exista.

victoria gravida zici? auzi, da' ash cu cine mai e? da' brad? ca mie de ala imi placea cand eram mica si victor mai e cu nikki? da' cristine? hai...spune repede cu cine e cristine...

azi am vb prin sms cu asiza, spera sa le dea drumul azi. sper ca sunt acasa mai bine si ne dau de veste imediat. am tare denisul sa treaca repede

Impotriva bannarii aelitei
diana si david 03.12.06



Alaptatul Help-line. Pentru un copil fericit si increzator

Mergi la inceput