*Colectia aniversara de toamna-iarna 2005* (167)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Madutza10 spune:

La multi ani sarbatoritilor de azi ,multa sanatate!!!

Anda ,te-am mai intrebat si ieri ,please raspunde-mi si mie ,stii alt drum spre Bran in afara de Valea Prahovei ??Mai fara serpentine ...,pe la Pitesti merge ,daca ai fost p'acolo ,cum e drumul ?Te intreb pe tine ca stiu ca aveti casa la Bran si ai fost de multe ori acolo,merci !

Orlando_Andreas
(9.12.2005)
si Mada

1.7-2 ani

www.onetruemedia.com/shared?p=1b913bfba91d89dbb55d45&skin_id=7&utm_source=otm&utm_medium=image" target="_blank">Filmuletz ..,ca tot e la moda:))

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mihaelutat spune:

Marea speranta a administratiei publice, asa cum am fost incoronata de un clasic in viata, va multumeste de urari si va doreste tot ceea ce i-ati urat subsemnatei si plodului din dotare. De asemena fara a nominaliza uram La Multi Ani tututor sfintilor colectiei, ascendentilor, descendentilor si colateralilor acestora, sanatate si banii cu carul, iar celor cu probleme de sanatate le doresc insanatosire garabnica. Si acum ma duc sa mai fac un ban, adica sa mai muncesc o idee, ca cee-i prea mult strica.
Pupicei
Mihaela

album dn Titi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxisialexia spune:

LA MULTI ANI, MEEMS, MIHALEUTA, MIHA2006,MIMY, TANIA! ...Sa aveti parte de o zi frumoasa cu multe cadouri

multa sanatate copilasilor bolnaviori, pupicei pentru fiecare sa va afceti bine repejor

anda, e bine chichita? Ati potolit febra?

xandra, mi-e rusine de nu mai pot ....dar zau ca nu am avut timp, te sun maine si vedem cum facem

cora, felicitari pentru rabdarea de care dai dovada . E minunat ca va intelegeti asa bine- tu cu sora. timp pentru tine mai ai?

Roxana si Alexia Maria( 21 octombrie 2005 )
BUBU

- Copiii fac ce vad, apara inocenta copilului tau! -

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mirabilis spune:

Bonjur si de la noi. La multi ani tuturor celor care se sarbatoresc azi, mamici, tatici si pitici.

Noi nu suntem prea bine. Aseara am sunat o prietena rezidenta inainte de a-i da klacidul, ca sa-i cer o reteta. Si ma intreaba ca desi am mare incredere in orlista mea, nu vreau si alta parere? Si plec la Gr. Alexandrescu la alta orlista....
Diagnostic: otita supurata bilaterala. Asta mai explica febra rezistenta si perforatia....Tratament: cefuroxim intravenos, alte medic. simptomatice si aerosoli cu flexotide, care e antiinflamator. Si eu stau langa ea si ii iau temp din ora in ora si ma rog sa nu vad azi ceva peste 38.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns soanso spune:

LA multi ani! tuturor celor ce-si serbeaza azi onomastica, o poezioara dedicatie!
Onomastica
De ziua ce-ti surade-n prag
Si-i porti frumosul nume,
Eu iti doresc tot ce-i mai drag
Si mai frumos pe lume.

Sorana de doua zile doarme la ia in patut ,eu nu am reusit prin metodela scrisa mai demult de Mada ,pur si simplu cedam de indata ce incepea sa planga si o mutam in patul mare ,ei bine meritul este al sotului meu ,m-a surprins cat calm si cata rabdare a avut in astea doua seri cu ia si se pare ca asa cu buna a reusit(ia pus ursuleti ,a bagat-o in sac ,a invelit-o ,porma a stat langa patutul ei pana a adormit ),timp in care fiind in aceeasi camera eu stateam nemiscata , muta de uimire.
am observat ca fuctioneaza foarte bine mai nou sa o iau cu buna sa-i explic si sa incerc sa nu folosesc NU!desi recunosc ca uneori in pierd rabdarea si imi ies din pepeni .

Tania ,sa-ti creasca mari si sanatosi copilasii ,sa-ti aduca numai bucurii ,sunt absolut superbi amandoi.

Lavi ,sanatate multa tatalui tau!
Leea ,ce faceti cum sunteti azi ,tu cum esti?

SOSO (20 dec 2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxisialexia spune:

mirabilis, multa sanatate iuliei.Si tie multa putere sa treceti cu bine peste asta. Va doresc sa aveti o zi "rece", fara fierbanteli.

Roxana si Alexia Maria( 21 octombrie 2005 )
BUBU

- Copiii fac ce vad, apara inocenta copilului tau! -

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mihaelutat spune:

Mirabilis tinem pumnii sa nu treaca de 38.
Leea voi cum mai sunteti?
Si acum o intrebare: ce sa ii iau lui Titi de ziua lui de nume? Nu vreau ceva mare ca o sa mai primeasca si de ziua de nastere automibile si alte chesti uriase de nu ne mai ajunge casa, nu are mare rabdare la legouri si chestii din astea inteligente, de imbracat nu vreu ca si eu cand eram copil si primeam de imbracat nu ma bucuram deloc, deci va rog idei marete. In lipsa de idei probabil ca ma voi rezuma la masinute ca oricum ii plac, dar poate sunteti voi mai inventive.
Mihaela

album dn Titi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maria_alexia spune:

Mirabilis, sanatate multa Iuliei! Ce urat v-a mai lovit pe voi otita asta

Mihaeluta, ia-i ceva carti cu ce-i place lui (animalute, masinute, personaje). A aparut o serie simpatica la Teora - carti cu magneti - dupa care Cristi se da in vant.
Sau, daca tot e fan brmmm-brmmm, incearca ceva variatie cu un autobuz sau o motocicleta, la noi astea au mare trecere
Tu ce-ti doresti sa primesti azi, pentru tine, asa ?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anda77 spune:

sanatate mirabilis, asta nu e otita, e otitoaie!
madutza, dar sunt serpentinele mai nasoale pe partea cealalta, mie asa mi s-a parut, nu faci niio afacere dk de-aia ocolesti valea prahovei, repet, sunt curbe mai rau

mami de poet(09.12.2005)
poze cu puiutul meu, Nichita-Andrei
www.dropshots.com/nichita" target="_blank">filme cu puiutul meu, Nichita-Andrei
www.onetruemedia.com/shared?p=1b0ac86d3df77a7c0a7ba6&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">montaj anual

"cel mai bun dar pe care il putem face copiilor nostri este sa stie ca sunt iubiti"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miha2006 spune:

fetelor va multumesc de urari, de asemenea si din partea mea pt toate Gabrielele si Mihaelele, precum si cei de parte barbateasca din colectie cat si afara ei...La multi ani...o zi plina de bucurii si cadouri frumoase, eu deja l-am primit si pe cel de craciun,...cred ca nu mai pup altul.

Mira, sanatate iuliei, saracuta de ea imi inchipui cat sufera...

Eu azi ma simt tare rau nu stiu ce am dar ma doare burta de mor ma tarai prin casa, ametesc si ma ia cu frisoane, pana deseara sper sa-mi revin. Si IULIA mea e tare plina de energie azi... de, s-a trezit la 10, sper sa-i fac fata, plus ca tr sa ma apuc de impachetat ca pe la 5 plecam la buni.

deoarece vom fii plecate cateva zile urez acum in avans sarbatoritilor LA MULTI ANI din tot sufletul si cate un pupic la fiecare

MIHA SI IULIA BUBULINA (22.11.2005)

Mergi la inceput