*Colectia aniversara de toamna-iarna 2005* (167)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns meems spune:

Corap, astept cu sufletul la gura continuarea...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bubamara spune:

Buna dimineata,

LA MULTI ANI sarbatoritilor acestei zile, Sfintii Mihail si Gavril!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gandacel spune:

La multi ani tuturor aniversatilor zilei Sfintilor Mihail si Gavril!!!

La multi ani si tuturor copilasilor care implinesc in perioada noiembrie-decembrie 2 anisori!!!! Sa fie sanatosi, cuminti, destepti, frumosi... veseli cat cuprinde. Urez in grup acum, pentru ca din cate imi dau seama, nu mai reusesc nici sa bag un ochi sa citesc, iar cu raspunsul... am ramas complet pe dinafara. Sa nu credeti ca am simpatii si antipatii, din suflet ii pup pe toti si le urez sa aiba tot ce e mai bun in viata.

Am citit ultimele foarte putine postari, intre care si a Corei... Super faina redactarea, m-am amuzat teribil, iar la sfarsit am rasuflat usurata ca nu seamana deloc-deloc cu o zi obisnuita de-a noastra. In afara de faptul ca timpul imi este ocupat la maxim, nu am parte de mese noaptea, adormit in patul comun ori fite majore. Are si Bogdan niste aere de nedescris, dar nu il mai bag in seama. A inceput Stefania cu smechereala, gata, s-a facut fetita mare, a inceput sa tipe si sa planga doar asa, ca sa ma faca atenta, cand vede ca intorc capul spre ea rade! Partea foarte proasta e ca nu prea mai pot iesi cu ei la plimbare pe vremea asta, am impresia ca pe Stefania o dor gingiile de la frig (nu bag mana in foc, dar urla ca din gura de sarpe, are fata asta niste plamani...), iar Bogdan nu vrea sa mearga pe jos, nu stiu ce are, asa ca ii car pe amandoi in carucior pana simt ca ma lasa genunchii si spatele. Nu mai pot face drumuri lungi pana in parcurile dragute, asa ca ne plimbam ca bosorogii pe bulevard...

In rest, caut in continuare o doamna draguta sa vada de copiii mei, nu am gasit inca. Daca aflati de cineva disponibil, va rog mult de tot sa-mi dati un PM. Merci anticipat.

Nu mai promit ca incerc sa recuperez din urma, pentru ca stiu ca nu voi putea, nu ramane decat sa sper ca intr-o zi cu soare sau ninsoare voi putea sa citesc macar postarile din ziua anterioara... pe toate... mda, vise!

Se apropie Sarbatorile Iernii si abia astept, deja ma gandesc cu un zambet pe fata. Bogdan recunoaste un cadou inainte sa zicem ce este, ii place sa desfaca, sa studieze, zice La multi ani fara sa-i spunem s-o faca... cred ca anul asta desfacutul cadourilor va fi o activitate placuta.

va pup si ne mai "auzim".

Edit: Am vazut si pozele baietelului Ioanei, sa va traiasca, sa va bucurati de el, sa fie sanatos, e atat de frumos grasunelul vostru!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns camelia_daniela spune:

LA MULTI ANI dragi Mihai/ Mihaele/Gabrieli si Gabriele mari si mici ! Sa fiti sanatosi si sa aveti parte numai de bucurii!

Cami & Alexandra Daria (02.01.2006)

Dariuca creste si iar ... creste!

Cautam binele fara a-l gasi vreodata, in schimb gasim raul fara sa-l cautam! - Democrit

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Noki_Lara spune:

Mneatza...mamamamamama cat tort avem de papat azi!

LA MUUUULTI ANI PLINI DE BUCURII, SANATATE SI IMPLINIRI SARBATORITILOR ZILEI!!!!

Io am avut o noapte plina de treziri, mancat..plecatul lui adila si tot asa. Sunt insa foarte fresh, ca deh, sunt in concediu la birou.Concediu de studiu, ca am de invatat garla.

Corap, astept cu interes continuarea....Vezi? de-aia nu fac io al doilea plod, ca la mine cam asa arata viatza cu unul singur, darmite cu 2!!!!

Lavi- daca are pofta de papa e semn bun! Refacere usoara!

Poze cu Sarah si mami
www.dropshots.com/saralyna2005#albums/Party%20Sarah%202%20anisori" target="_blank">PARTY SARAH 2 ANISORI!!!!
Filmuletze poznase www.dropshots.com/noki_lara" target="_blank">1 www.dropshots.com/saraly" target="_blank">2 www.dropshots.com/noki_lara2" target="_blank"> 3 www.dropshots.com/Saralyna" target="_blank">4 si www.dropshots.com/saralyna2005" target="_blank">5
Varsta Sarah

Everything matures...eventually!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tania-z spune:

neatza!

ia te uita, NOKI s-a trezit cu gandul la tort! . Punem mana de la mana sa-i cumparam un bilet dus-intors la Arad, la Hilde?

CORAP - m-ai terminat, pe bune!!!! Abia astept si eu continuarea, oricum finalul partii I e demential. Te invidiez, insa, ca o ai pe sora ta si ca va intelegeti atat de fain

IOANA am vizionat si eu pozele cu tizul: taaaaare frumusel baiet, sa va traiasca! Si tu arati super dupa nastere. Iar povestea nasterii m-a emotionat foarte tare, mai ales finalul

Fetelor multumesc pt urarile de LMA si ANDEI care m-a "deconspirat"

Tania & Anna Sofia (20.09.2007) & "Che" Stefan (17.12.2005)

Intuitia este o calitate a femeii care o ajuta sa-si contrazica barbatul inainte ca acesta sa apuce sa deschida gura

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maria_alexia spune:

La multi ani tuturor celor ce poarta numele de Mihaela, Gabriela, Mihai si Gabriel, sa aveti parte numai de bucurii!

Corap, super-povestirea! Eu ma tot minunam cum reusiti voi sa faceti atatea drumuri cu copii, sa va strecurati printre programul lor de masa si nani, cu imbracat, pus in masina, stat prin trafic si toate cele. Acum vad cat efort va iau si voua toatea astea - cu atat mai mult sunteti de admirat!
Noi in ultima vreme am gasit metoda optima de facut cumparaturi: parcam copilul la mama (operatiune care ne ia cam o ora dus si cel putin jumatate la intors) si dam tura linistiti . Asa scapam si de momitul copilului departe de rafturile cu jucarii de Craciun

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns xandra28 spune:

neata!

la multi ani la toate mamicile si copilasii colectiei noastre cu nume de sfintisori!!!

noki si tania, ca tot voiati detalii: mai nou, cand nu-i convine ceva lui vlad, fie incepe sa urle, fie vine bataus cu mana ridicata sa dea, ceea ce mi se pare inadmisibil. mai nou, de cand il certam, mana ridicata vine in continuare, dar se transforma intr-o mangaiere (smecher, de!). iar nervisorii vad ca si-i mai potoleste.
ce-am facut eu acum 2 zile, am vrut sa-i testez limitele, dar si cum fac eu fata de una singura si fara carut crizelor lui. deci, am plecat pe la 19 seara, chiar un pic mai tarziu, cu el afara. fara carut, cum ziceam, ca m-am gandit ca daca incepe cu crizele, sa nu-l trantesc in carut pur si simplu si sa-l duc acasa, ci sa incerc "din vorbe", sa vad daca merge. a inceput s-o ia el din chiosc in chiosc, cum face si cu mama, sa i se ia cevabun. am intrat in primul chiosculet, i-am luat o chestie mica, nici nu mai stiu, cred ca o napolitanuta, dupa care, cand mai voia sa mai intram pe undeva, i-o aratam si-i explicam ca altceva nu mai vede. si s-a potolit (el care de obicei chiar o ia prin toate chioscurile).
dupa aceea, la intrarea in parc, i-am explicat ca-i bezna si nu mai avem cum intra. s-a botosit un pic, dar a zis ca poate ma convinge sa intram prin alta parte, si m-a dus la alta intrare. am mers pe jos de-am behait. in fine, la cealalta intrare a fost o criza un pic mai mare, cand a realizat ca chiar nu mergem in parc, ci ne intoarcem acasa. l-am strans de mana, am fost f ferma, si pana la urma a tacut si-am plecat acasa. a mai marait el pe drum ca mai voia sa mai intre pe undeva sau sa ne intoarcem din drum, dar l-am convins sa nu, eram destul de hotarata.
in fine, nu mai detaliez, m-am lungit destul de mult, sunt multumita ca macar e controlabil, cel putin pana acum. incepusera sa ma sperie nervisorii lui, dar mai ales rautatea intentionata de care dadea dovada uneori.

anda, mami de bb vladut
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=62685" target="_blank"> povestea nasterii

astia mi-au luat motul!

varsta lui vladut

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maria_alexia spune:

Faza cu Cristi azi dimineata: il las cu bunicii, el plangea "mama-mama", ca sa-i distraga atentia il duc la geam sa-i arate: "uite, Cristi, ninge afara", la care el - si mai suparat - "pouaaaa !!!! " si da-i si plange... A
devarul e ca din lapovita asta nici eu nu inteleg nimic

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anda77 spune:

corap, nu stiu ce sa zic de tine, practic pierzi vremea. daca te-ai organiza mai bine ai avea si tu timp de un mop, ceva, asa...

mami de poet(09.12.2005)
poze cu puiutul meu, Nichita-Andrei
www.dropshots.com/nichita" target="_blank">filme cu puiutul meu, Nichita-Andrei
www.onetruemedia.com/shared?p=1b0ac86d3df77a7c0a7ba6&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">montaj anual

"cel mai bun dar pe care il putem face copiilor nostri este sa stie ca sunt iubiti"

Mergi la inceput