Surprize cu bona....
Vineri, doamna care trebuia sa stea cu Oana (care nu era acasa) s-a gandit ca nu e bine sa vina o firma sa-mi spele covorul, ci sa-l dea semeilor de serviciu de la bloc.
Foarte frumos, am fost de acord, asa ca pe la ora 15.30 imi da doamna telefon la serviciu ca ea pleaca. Le-ati spus doamnelor ca plecati? Da, a zis si aplecat. Si au plecat si celelalte, asa ca atunci cand am ajuns acasa ia covorul de unde nu-i. Puse fata in fata am ajuns la concluzia ca nu le-a spus ca pleaca.
Ce sa fac sa-i dau papucii, sau sa o pastrez in continuare?
Oana va incepe gradiinita din septembrie.
3 ani !!! pe 14 februarie
Raspunsuri
GabrielaG spune:
Pai eu zic sa scapi frumos de ea, sau sa-i opresti din salariu pretul covorului. Cum vine asta, lasa o treaba neterminata si pleaca?
Maine poimaine iti duce mobila la reparat sau iti scoate covoarele la soare si pleaca linistita ca doar le-a lasat in grija altora.
Mie mi se pare inadmisibil ceea ce a facut. Nu are simtul responsabilitatii si nu cred ca trebuie sa ai incredere in ea DELOC!!!
Pupicei si cat mai putine incidente de genul asta,
Gabriela si baietii
CristinaT spune:
Buna, multumesc pentru raspuns.
Deocamdata suntem unu la unu, eu nu o mai vreau, si sotul meu care zice ca nu o sa mor daca o mai tin 2 luni.
Oana nu pot sa zic ca se da in vant dupa doamna, e cam severa, si cat a fost plecata nu a intrebat deloc de ea, ba mai mult mi-a zis maica-
mea ca se facea ca nu aude cand o intreba de doamna.
Cat despre bani, suntem la zi, nu am sa-i dau un leu.
Crezi ca este bine daca ii tot schimb doamnele asa de des?
Adela spune:
Nu prea am inteles din mesajul tau, dar tu ai lasat casa pe mana ei da???
Pai ea raspunde de covor indiferent ce s-a intamplat! Acuma n-o fi o avere covorul dar oare asa face si acasa la ea??
Si mai este si mincinoasa. ("Le-ati spus doamnelor ca plecati? Da, a zis si aplecat"" )
Cam multe minusuri in comportamentul bonei.
Daca poti gasi alta pentru 2 luni ar trebui sa-i dai papucii poate alta data (la altcineva) va casca ochii!
Adela & Julia (1 an)
Cristina spune:
Mie nu-mi place individa. Uite-asa, din start. Intr-adevar, n-are simtul responsabilitatii. Mai poti avea incredere in ea? Eu nu! Si ce a zis de covor? Ai vorbit cu ea? Cauta alta sau las-o la bunici (si strabunici :))) pe perioada vacantei daca poti.
Pupici,
CristinaT spune:
A fost cam rautacioasa, chiar in dimineata zilei cand i-am zis sa aiba grija de el ca nu-i al meu si a zis ca ce urat este.
Cat despre covor, nu a pronuntat nici un cuvant.
Voia doar sa o linistesc eu si sa-i spun ca nu-i de vina.