Surprize cu bona....

Surprize cu bona.... | Autor: CristinaT

Link direct la acest mesaj

Vineri, doamna care trebuia sa stea cu Oana (care nu era acasa) s-a gandit ca nu e bine sa vina o firma sa-mi spele covorul, ci sa-l dea semeilor de serviciu de la bloc.
Foarte frumos, am fost de acord, asa ca pe la ora 15.30 imi da doamna telefon la serviciu ca ea pleaca. Le-ati spus doamnelor ca plecati? Da, a zis si aplecat. Si au plecat si celelalte, asa ca atunci cand am ajuns acasa ia covorul de unde nu-i. Puse fata in fata am ajuns la concluzia ca nu le-a spus ca pleaca.

Ce sa fac sa-i dau papucii, sau sa o pastrez in continuare?
Oana va incepe gradiinita din septembrie.

3 ani !!! pe 14 februarie

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns GabrielaG spune:

Pai eu zic sa scapi frumos de ea, sau sa-i opresti din salariu pretul covorului. Cum vine asta, lasa o treaba neterminata si pleaca?
Maine poimaine iti duce mobila la reparat sau iti scoate covoarele la soare si pleaca linistita ca doar le-a lasat in grija altora.
Mie mi se pare inadmisibil ceea ce a facut. Nu are simtul responsabilitatii si nu cred ca trebuie sa ai incredere in ea DELOC!!!

Pupicei si cat mai putine incidente de genul asta,
Gabriela si baietii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CristinaT spune:

Buna, multumesc pentru raspuns.
Deocamdata suntem unu la unu, eu nu o mai vreau, si sotul meu care zice ca nu o sa mor daca o mai tin 2 luni.
Oana nu pot sa zic ca se da in vant dupa doamna, e cam severa, si cat a fost plecata nu a intrebat deloc de ea, ba mai mult mi-a zis maica-
mea ca se facea ca nu aude cand o intreba de doamna.

Cat despre bani, suntem la zi, nu am sa-i dau un leu.

Crezi ca este bine daca ii tot schimb doamnele asa de des?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Adela spune:

Nu prea am inteles din mesajul tau, dar tu ai lasat casa pe mana ei da???
Pai ea raspunde de covor indiferent ce s-a intamplat! Acuma n-o fi o avere covorul dar oare asa face si acasa la ea??
Si mai este si mincinoasa. ("Le-ati spus doamnelor ca plecati? Da, a zis si aplecat"" )

Cam multe minusuri in comportamentul bonei.
Daca poti gasi alta pentru 2 luni ar trebui sa-i dai papucii poate alta data (la altcineva) va casca ochii!

Adela & Julia (1 an)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cristina spune:

Mie nu-mi place individa. Uite-asa, din start. Intr-adevar, n-are simtul responsabilitatii. Mai poti avea incredere in ea? Eu nu! Si ce a zis de covor? Ai vorbit cu ea? Cauta alta sau las-o la bunici (si strabunici :))) pe perioada vacantei daca poti.
Pupici,

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CristinaT spune:

A fost cam rautacioasa, chiar in dimineata zilei cand i-am zis sa aiba grija de el ca nu-i al meu si a zis ca ce urat este.

Cat despre covor, nu a pronuntat nici un cuvant.
Voia doar sa o linistesc eu si sa-i spun ca nu-i de vina.

Mergi la inceput