Mamici de Martie-Aprilie 2008 (38)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns natynic spune:

Kya, si de la mine dar m-ai facut curioasa, pe unde ai umblat in facultati?
Laly, nu stiu care e Daimon. La Davvero am facut botezul finutului nostru, baietelul nasilor care ne-au cununat apoi, a fost f potrivit iar rezervarea trebuie cu maxim 2 sapt inainte. Asa ca eu zic sa continue lista propunerilor, sa vedem si cam cate confirmam in total si cam prin ultima sapt a lui noiembrie sa facem rezervarea, dupa ce ne hotaram cu locatia. Bine ar fi sa avem un pic de spatiu numai pentru noi, maaama, va dati seama ce chiote vor fi???
Zoze, am trimis datele de contact.
Am reusit, in fine, dupa indelungi cautari, sa dau de un fost coleg de facultate, actualmente ginecolog la Euroclinic si fost mana dreapta a lui Herghelegiu la Polizu acum cativa ani. In facultate am fost chiar f buni amici, dar stiti cum se pierd oamenii cu timpul. Bun, ideea e ca...face eco si ma va primi sa ma vada si el, ceea ce e grozav fiindca altfel se uita la tine un cunoscut, caruia ii pasa. L-am intrebat si pe el de Ureaplasma si mi-a zis prompt sa stau linistita, ca Herghelegiu niciodata nu trateaza asa ceva. Mai intreb un ginecolog, dar se pare ca instinctul meu nu ma inseala (sa nu ma tratez iar)
Iar cu Barcelona m-ati cam convins toate, cred ca vom lua excursia, ma rog, daca va fi ceva ne retragem dar sper sa nu fie cazul si bebitza mea sa stea cuminte si sa faca revelion spaniol/catalan in burtica mamei ei.

naty 18+ cu (Iulia Elena)
http://bd.lilypie.com/FYlVp3.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cami33 spune:

Ma inscriu si eu pe lista!!!!!!!!!!!
Sper sa ajung...dar ma inscriu preventiv...sa prind loc mai in fatza

Cami, mami de Maria Alexandra(5,5 ani)si 18+Luca

Mergi la inceput

Ufff, bine ca stim de tine Diana, pupam si tinem pumnii, multa sanatate calculatorului!
Cand poti, citeste din urma, sunt vesti importante calde!
Abia astept sa ne vedem!!!!
Nu stiu despre ai vostri, dar pariez ca al meu va veni, macar ca, chipurile, sa ma conduca sau sa mearga la nasi care stau pe langa Polivalenta, gaseste el un pretext, ca moare de curiozitate sa va stie!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Maia37 spune:

Buna seara randunele!Am luat azi rezultatul la dozarea anticorpi si a ramas la fel adica T1/2 si asta e bine chiar nu ma asteptam la asa rezultat.Acum va si o sa citesc si eu din urma si sper sa va mai prind tot pe ramurica asta daca nu ne vedem pe viitoarea.

Mihaela, mamica Andreei 13+ si 22+ cu Vlad

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralucaspm spune:

Buna seara !
Am reusit sa arunc si eu un ochi pe capitolul asta, dar recunosc ca l-am citit f pe fuga. Sunt inca la serviciu pt ca maine avem o sedinta de dimineata si trebuie sa termin ceva ca sa prezint maine.

In primul rand vroiam sa va spun ca si eu am exact aceeasi parere ca si Violeta despre celulele stem. Noi le-am luat la Ioanna si am luat si cumnata mea de la baietelul ei care e cu 2 luni si ceva mai mare decat Ioanna si cand am auzit ca socrul meu e bolnav si ca ar putea face transplant, ne-am gandit ca poate le putem folosi. Si nu a fost asa... Motivele sunt exact cele enumerate de catre Violeta (scuze , dar sriu f pe fuga si nu am timp sa le mai enumar si eu ). In primul rand am aflat ca potrivirea intre frati e de numai 30% si intre parinti si copii de numai 2%. Deci va inchipuiti cat de mica probabilitate ar fi fost oricum sa se potriveasca la bunicul copiilor. Deci, cred ca de data asta si noi o sa le dam la banca de stat.

Zozela, si eu am fost multi ani la rand cu parintii si cu sora mea la podul Dambovicioarei. Am fost chiar si cu sotul meu intr-o vara si i-a placut si lui mult.

Raluca 18+ Georgios si Ioanna (5.07.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns randunici spune:

Mare intalnire-Sambata-8 Decembrie!!Se reuneste stolul guralivelor de Martie-Aprilie 2008,cu ocazia Salonului Baby Expo!!
Reprezentantele noastre galagioase sunt:
-Olgutza
-Sovi
-Clabuc
-Kya
-Roxana
-Naty
-Mami_papatot
-Zozela
-cami33

Locatii propuse:
1.Restaurantul Davvero(fix intersectia Tineretului cu Vacaresti)??!(Naty)
2.Daimon-langa Sala Polivalenta(chiar vis-a-vis)??!(Laly)

Cine mai doreeeste,cine mai pooofteeesteee..e incurajat sa striiigee!!
Asteptam in continuare propuneri pentru ora si locul intalnirii!

Mergi la inceput

Propun ora 13...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns blankar spune:

21Salutare randunici,sunteti tare harnicute!

am si eu o problema,toata lumea se plange de
durere de cap in schimb pe mine ma dor rau picioarele
am inceput cu piciorul stang de la pantofi cu toc(de o luna
ma doare) si de ieri si cu dreptul.am stat ghemuita si am facut
intindere la degetul mare(nu radeti) abia umblu,schiopatez ca o baba
de la ce o fi? de ce sunt mai sensibila ca inainte?de la kg amele luate (6kg)? ce ma fac mai tarziu cand o sa am 20 in plus?
mi-e groaza ca am nunta sambata viitoare si iarasi am botine cu toc
la dr. nu m-as duce.imi face cineva tratament cu ceva aparat bioptron care e lumina naturala si cica ar trebui sa ma ajute
ati mai patit careva asa?
va pup pe toate si va invidiez ca in 8 va intalniti,poate nu faceti niste poze!

blankar21 cu ANA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralucaspm spune:

Pt listuta:
Ieri am fost la dr si am aflat ca avem baietel .
O sa-l botezam Georgios, ca pe socrul meu.
Dr i-a facut o gramada de poze cu "jucaria". L-a prins chiar si cand si-o tinea in mana
Socrul meu era nascut pe 12 martie si ar fi ceva sa nasc chiar de ziua lui. A fost un om f f bun cu toata lumea ( pe bune, nu exagerez acum ca nu mai e), dar eu ma intreb daca a fost si fericit.
Acum m-a apucat o alta paranoia: nu ma pricep la zodii, dar nu stiu daca zodia pesti e buna si daca nu cumva sunt prea sensibili. Si, in plus, mama e peste si nu m-am potrivit niciodata cu ea.
Voi ce credeti despre zodiile pesti si berbec ?
Dr mi-a spus ca o sa nasc intre 5-20 martie, cu cezariana. Poate reusesc sa mai rezist o zi , pana pe 21 martie (am vazut ca e vineri). Pe de alta parte ma gandesc ca fiind sfarsit de saptamana sa nu fie dr obosita.
... numai chestii din astea tampite imi vin in minte...

Raluca 18+ Georgios si Ioanna (5.07.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns numeioana spune:

Naty, ce tare mi-ar placea sa va cunosc pe tine si pe toate randunicile... De data asta imi pare rau ca nu sunt din Bucuresti...

adriuta, mie la ultimul eco mi-a zis ca e posibil sa nasc pe 22 febr. Oricum, sper sa nu prind 29 febr cu bebe la purtator. Deja nu mai dorm noaptea, ma inghionteste cand stau pe dreapta, dar nici pe stanga nu-i place... Ma doare mijlocul...

Ioana
24+ si David

Mergi cu incredere in directia visurilor tale. Traieste viata pe care ti-ai imaginat-o.

Mergi la inceput