Mamici de Martie-Aprilie 2008 (38)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns underqueen spune:

buna, randunici! vreau si eu parola de la mail ...pls

-------------------------
inteligenta ma urmareste dar sunt prea rapida
Maria 23+ cu Tudor Stefan
http://bd.lilypie.com/55oOp2.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Kya spune:

Clau desi poate suna kitsch ce nu ne omoara, ne face mai puternici!

Olgutza asa sa faci iubita. Si daca vrei suna-ma si vin sa te pun pe picioare!

Kya cu Victor

A inceput o mare dragoste

God didn't bring me this far, to leave me here!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Clabuc spune:

Fetelor, in legatura cu intalneala din 8 decembrie ... mai stiu eu un loc dragut, langa Sala Polivalenta (chiar vis-a-vis): Daimon s enumeste, nu stiu daca ati auzit de el.

Laly 20+ Maria Clarinda

http://bd.lilypie.com/JPMEp3.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Olgutzika spune:

Kya, am salvat mesajul tau, pe bune!

Edit: Plec acasa, pup tot stolul!

Olga 22+ cu Ioana

Mergi la inceput

Olga, daca vrei mai am mesaje de-astea de imbarbatare, despre cum am ajuns eu studenta boboc intr-un oras strain, intr-o tara straina, undeva in Europa, fara sa cunosc pe nimeni, cu bagajele in gara pe peron. Si tot ce stiam in limba respectiva (mai grea decat engleza sau franceza) era sa numar pana la 10, sa conjug verbul a fi, si sa spun cum ma cheama...
Intre timp am plecat de acolo cu o facultate (facuta in limba tarii respective), un MBA si un job!

Gata, enough about that!

Abia astept sa plec acasa, asa m-am saturat de biroul asta, ca de mere acre... Si fiind gravida, imi plac merele acre...

Abia astept sa ne vedem si sa ne cunoastem si face-to-face. Ca altfel ne stim foarte bine. Nu o sa ma apuc acum as fac declaratii de dragoste, dar imi pare foarte bine ca am ajuns pe forum asta, si ca fac parte dintre randunici!

Kya cu Victor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Olgutzika spune:

Kya, eu vreau povesti!!! Pliiiiiiiiiiiiiiiz!!!! Pretty pliiiiiiiiz!!!!

Olga 22+ cu Ioana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns clauclau spune:

Clabuc, foarte frumoasa povestea voastra de dragoste. Si ce de coincidente in ea! . Erati meniti sa fiti impreuna.

Kya, inca o data mai spun, jos palaria in fata ta! . De acum esti un model pentu mine!

CLAU 23 + cu Rebecca

mamica de Razvanel si acum de Rebecca!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns randunici spune:

Mare intalnire-Sambata-8 Decembrie!!Se reuneste stolul guralivelor de Martie-Aprilie 2008,cu ocazia Salonului Baby Expo!!
Reprezentantele noastre galagioase sunt:
-Olgutza
-Sovi
-Clabuc
-Kya
-Roxana
-Naty
-Mami_papatot
-Zozela

Locatii propuse:
1.Restaurantul Davvero(fix intersectia Tineretului cu Vacaresti)??!(Naty)
2.Daimon-langa Sala Polivalenta(chiar vis-a-vis)??!(Laly)

Cine mai doreeeste,cine mai pooofteeesteee..e incurajat sa striiigee!!
Asteptam in continuare propuneri pentru ora si locul intalnirii!

Mergi la inceput

Olgutzica desertam sacul cu povestiri cand ne vedem.

Clau ma flatezi!

Laly tare mi-a placut povestea ta! Si te invidiez pentru coincidenta cu numele . Eu am detestat toata alergatura aia pentru schimbarea actelor cu numele nou... bleah! Si sincera sa fiu, carnetul de conducere nu e schimbat nici acum. Am in portofel mereu o copie dupa certificatul de casatorie ca sa arat de ce talonul e pe un nume si carnetul pe altul... Noroc ca expira la inceputul anului viitor si trebuie sa ma duc oricum sa-l schimb.

Kya cu Victor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diana_g spune:

buna,dragele mele!
imi cer scuze ca nu am dat nici un semn de viata,dar am calculatorul stricat.am venit la un internet cafe sa vad ce mai faceti si sa va spun si despre noi cate ceva.dupa cum stiti am facut morfologica si mi-au confirmat ca o sa avem un baietel.asa ca va rog sa treceti si la noi culoarea caruciorului.in rest suntem destul de bine,dar sunt putin ingrijorata ca am luat cam mult in greutate.trbuie sa stau atenta.bebele meu e foarte activ,se misca zilnic,intr-o zi mai mult in alta mai putin.mie oricum mi-e de ajuns sa-l simt putin asa stau linistita ca e bine.
voi?acum ma duc sa citesc putin din urma si sper sa repare cat mai repede calculatorul ca sunt moarta fara el.mi-era tare dor sa vorbesc cu voi si ma bucur ca am reusit sa intru putin azi .
va pup pe toate si sa auzim numai de bine.
pupici si la bebei

diana_g 21+
http://community.webshots.com/user/diana_gardus
<a
http://bd.lilypie.com/NFaMp2.png

Mergi la inceput