Mamici de Martie-Aprilie 2008 (38)
Raspunsuri - Pagina 12
Olgutzika spune:
Irina, nu stiu de unde am stiut de eco...cred ca de pe forum
. Ca ginecologul meu nu ma trimisese la TT, l-am facut eu de nebuna ( asta ca tot ii invinuiam pe bietii medici ca prescriu analize aiurea ). Si stiind asta, l-am intrebat pe Iosup daca e adevarat ca intre eco si recoltare nu trebuie sa fie mai mult de 24 de ore si mi-a confirmat!
Nu trebuie sa fii nemancata! Suna la Medlife +40 21 209.40.30 si intreaba toate astea! Asta a si fost primul lucru care m-a intrebat tipa de la receptie, daca am eco proaspata la mine....
Cine a facut TT in alte parti ne poate spune cum a fost acolo?!?
Olga
22+ cu
Ioana
Kya spune:
'neata stol drag!
Abia acum am reusit sa ajung la internet.
Deci, raportul de aseara:
fost la control,
OK, se dezvolta normal, colul lung si inchis, tensiunea ok, kilogramele asisderea. Placenta a mai urcat de data trecuta, si bine a facut.
Victoras a ramas Victoras (Sanziana s-o fi hotarat sa mai astepte vreo 3 ani
). Asa ca acum suntem 100%
si tare mandrii de asta!!
Aseara cred ca dormea, pentru ca dupa ce l-a zarit sonda, a dat din manuta gen "lasati-ma in pace ca dorm, n-am chef de vizite" dupa care s-a intors cu fatzuca in placenta si asa a ramas. (seamana cu ta-su de dimineata cand nu vrea sa se scoale
).
Ne-a mai tratat si cu funduletul, dar tot am zarit coitele!
Am vrut sa ajung azi la recoltat pentru TT, dar am uitat ecografia acasa, asa ca miine ma duc. Of, sper sa dau peste asistenta aia draguta, ca cealalta e varza, iti face mana cat un dovleac de la un amarat de ac...
Acum ma duc sa citesc din urma, ca iar am absentat de la multe pagini, si sa raspund.
Kya
cu
Victor
A inceput o mare dragoste
-------------------------
God didn't bring me this far, to leave me here!
mihutza11 spune:
buna dragele mele!
in sfarsit am ajuns sa va citesc..
Kitzy felicitari pt bebe nazdravan! ce pisicher e! 
Maia
!
Bubu sa porti cu placere!
superbe poze!
livi ce plimbareatza si curajoasa ai fost! 
Claudia81 bafta la TT si tie si fruntea sus! bebe e bine!! 
Sorely bine ai venit alaturi de noi pe crengutza! 
naty suna bine de tot Barca... eu m-as avanta, dar dupa ce vb cu dok daca e ok! 
SImooooo gata nu dau, draga de ea!
ca mi-era tare dor de tine! in pricipiu am ramas "blocati" pe Andra ![]()
luny bine ai venit alaturi de noi! 
ariel felicitari pt usurare! 
Violeta vazut pozele! frumusei ati fost si mami ai o burtica gigea! 
Adriuta draguta mi-era dor sa te aud
... multumesc tare mult de urari! esti o dulce... cred ca totusi am gresit cu greutatea bebelinei (oare nu am auzit bine ce mi-a zis dok, ca de scris pe eco nu mi-a scris), mai ales ca am citit de bebe baietei pe aici mai inaintati ca varsta... uff... cred ca tot memoria de
imi joaca feste
... dar imp e ca bebelina e ok si numai buna pt varsta ei.. asa si cum ai reusit tu sa racesti acolo unde e mai tot timpul cald?
si ai grija de tine!
offf Clau draga de tine!!
si io sa mai treaca supararea!
Ela e super la Cheile Bicazului!!
mami subscriu pt impodobit bradul!! 
Simo27 parca un pic sunt umflate si ale mele... sau cel putin asa simt eu.. 
Laly bine ai revenit alaturi de noi! 
Giani abia asteptam vestile bune cu flacaul tau!
Kya felicitari pt confirmarea 100% de Victoras! 
Irina eu am ales sa nu fac TT, iar dok a lasat la altitudinea mea.. si tb atunci cand erau Cory si Ririan in asteptarile alea chinuitoare, si am preferat sa nu il mai fac... poate la bb2, daca va fi cazul de teste, nu de bb
... 
si restul de randunici! ma intorc la treburi!
Mihaela
20+ cu 
Pozici
Bebitzu
sovietica spune:
cirip cirip! eu nu v-am mai scris ca am avut ore sexuale cu lenea! sunt sigura ca majoritatea ma inteleg. nu stiu daca am mai experimentat lene mai mare ca in gravideala!
m-ati pus pe ganduri ca migrena poa sa fie de la tensiune mica, mai ales ca si mie imi cam trece cu cafea. o sa fac tot posibilul sa achizitionez tensiometrul recomandat de inimoasa Naty
Prietena mea din pacate a pierdut si a 2-a sarcina pe anul asta si e terminata, ca pune tare mult la suflet si nici nu mai stiu cum sa o incurajez, mai ales ca nu stiu cum o privi ea incurajarile de la cineva care n-are probleme cu sarcina :(
Clau, nu strica sa mai faci figuri la randunoi
, da sa nu uiti si ca suntem predispuse sa exageram 
si eu mai pun bot (am grija sa nu fie prea des, sa nu ma acresc) si cel putin o vreme e mai atent. Ieri a venit mai devreme sa ma ajute sa gatesc pt musafirii invitati de el, dupa ce alaltaieri am dat din picioare ca imi cere prea mult.
so_rely bine ai venit! sarcina usoara in continuare si bb in grafic iti doresc!
Cami, am tras si eu filmul "love actually" si cand colo, ce crezi? era dublat in ceha sau ceva de genul asta. Parca ma uitam la Arabela 
Si eu am avut o noapte alba, dar asta de la mujdeiul mancat aseara
Kya, m-am infiorat cand am citit de fata din Viena care au lasat-o 40 de ore sa se chinuie! Deci se poate bataie de joc si la case mai mari.
Simo27 sa iti traiasca grasanul!

Olgutza-nevastutza, bine ai revenit!
Eronat ai ramas cu ideea ca eu sunt carciumar-sef! dar daca tot veni vorba, a fost sora-mea la 2 carciumi langa tineretului (targul tot acolo se tine?) la bani putini si mancare super-buna, si poate ne mobilizam si facem o mega-rezervare la una din ele! Sau, pt ca e posibil sa nu mai avem timp/energie sa ajungem acolo, facem cum a zis Roxana.
kitzy, hai ca incetul cu-ncetul se da pe brazda si puiul tau si o sa coopereze!
Naty, adevarul e ca si eu de cand ma stiu vreau par ondulat... odata mi-am si facut un permanent slab, dar, ca si la tine cu placa, mi-am matuit parul si am regretat. Drept pedeapsa, il port numai in coada si rar 2 codite-spicuri. Ata ete, nu le putem avea pe toate...
Eu in locul tau ma duceam in Barce, dar tu simti mai bine cum e cu burtica...Important sa fie Iulia bine.
livi, eu n-o sa te cert, doar te cicalesc sa iti pui odata caucioacele de iarna 
Cory, Doamne Ajuta! inca un hop mic si vedeate-as linistita!
Violeta, m-au vrajit pozele tale, frumusetea ta! Iar burtica ta parca este sculptata, e perfecta! esti o zana 
Bubu, foarte faine pozele cu Barcelona, eu am fost de 2 ori in spania (demult, la prima iubire
), 6 sapt in total, dar am explorat orice altceva, Sevilia, Cordoba, Madrid si mai ales sudul spaniei, care e o poezie!
luny, de acum cand mai vlea sotu tavaleala, sa iei no-spa, da tine minte, il tii intre genunchi :))
Iti doresc sa nu aibe nici o urmare sangerarea.
Ariel, felicitari pt rezultatele excelente! si te asteptam cu colorata
Tot uit sa te intreb, parca tu ziceai ca aveai exces de lapte? Cu calciul cum stateai in perioada aia?
Adriuta, felicitari pt recuperarea a aproape 4 capitole!
Sa stii ca mie mi-a mai trecut de balaceala, ca la Mariott e mult prea scump si in alta parte nu am incredere in igiena. Inlocuiesc cu Tai-chi, care imi lucreaza durerea asta de bazin si sacru aproape la fel de bland ca la inot.
Zoze, ma bucur sa te aud asa saltareatza si activa! Esti terminatoare cu amintiri despre sarbatori! Sa stii ca si eu dupa ce scriu mesajul o sa imi fac o cafea transparenta si mica. ca buna eee..
Mami, si eu cu sora am crescut tot intr-o familie in care ni se parea normal sa serbam craciunul si pastele in spiritul crestin. Acum insa, trecand "la romani" (la noi la lipoveni se serbeaza decalat in calendar si putin mai auster) cred ca va tine de mine sa invatz sa creez acea atmosfera unica si sa fie pe placul familiei. Mai ales ca nu pot lua lectii nici de la sotz, ca nu provine dintr-o familie foarte unita.
Laly, si eu am simtit azinoapte parca mi-au intepenit coastele in zona pieptului si ma durea cand respiram. da la tine parca suna altfel simptomul.
Eu as prefera sa ne intalnim vineri, ca ar fi mai liber, dar probabil ca multe nu pot veni vineri. asa ca subscriu si la sambata.
Bitza multumim pt vestile despre AncaD 
Giani, succes la Dr!
cam atat deocamdata![]()
va pup!
sovi
15+ saptamani cu
sasha (de la Alexandru)
pozici
mihutza11 spune:
am uitat sa va intreb ceva: aveti idee daca ceai de codite de cirese ar fi contraindicat in sarcina? din ce am gasit eu nu... dar poate stiti mai multe.
Mersic frumos!
p.s. cand sa dau send ma uit pe fereastra si ce ii vad ochii? ninge ![]()
Mihaela
20+ cu 
Pozici
Bebitzu
zozela spune:
Fetelor bebele meu tocmai s-a trezit-cred-pt.ca a inceput sa faca tumbe-iar pe mine m-a luat un somnic..de numa'!!Cred ca ma bag putin la barlog
Laly ma bucur ca ai aparut la apel!
De ce sa nu asculti colinde?!Mie asta imi gadila si acum urechiusele-"Magic Moments"!!![]()
Vad ca deja faceti lista pentru intalnirea de la BabyExpo!
Olgutza o trec imediat pe prima pagina!
Problema este ca eu nu va pot spune in ce zi vin-pana atunci-cu 2,3zile inainte..
V-am zis..randunoiul meu nu-si poate face programul de pe acum..Ce ma fac daca va promit si apoi nu-mi pot tine promisiunea?!Mai am eu obraz-oare-sa apar in fata voastra?!Nooo..Nu pot face asta!Stabiliti voi o zi-iar daca pot sa ajung bine-daca nu..asta e..Totusi..sa nu punem raul inainte
Eu sunt de acord sa mergem unde vreti voi-pt.ca randunoiul are cu cine sa stea cat ne "cafelim" noi![]()
Giani lasa inima la locul ei si vino repede acasa sa ne povestesti despre ghidusiile bebelului vostru!
Luny ma bucur ca nu au mai fost probleme.Totusi ai grija..poate ati fost voi mai..duri
De acum incolo lasati-o mai domol
Pupici!
Wooow..Kya-deci ai facut si eco pana la urma!!
Bravoo!!
Acum pot sa te felicit deplin pentru Victorash!!
Sa fie sanatos si sa va bucure o viata intreaga!
Las' ca vine si Sanziana..Toate la timpul lor!![]()
Una calda..si-alta rece..Sovi imi pare rau pentru prietena ta!
Domnul sa fie cu ea-sa treaca repede peste durerea asta si sa-i dea cat mai repede BBle mult dorit!
Cat despre amintirile despre sarbatori..Ce sa fac?!
Si mie imi
la gandul placintelei cu mere si scortisoara,piftiei..dar ce sa fac?!!Nu ma pot abtineee!!
Miha m-ai terminat cu stirile de ultima ora!!
Trimiiite-mi si mie cativa fuulgi!!
fata!
Ela..
in 20 sapt. cu
!!
Varsta mogaldetei
Photos
mami_papatot spune:
kya, ne bucuram de vesti bune despre bebe cu coitze ... mama, nu-ti trebuie eco acum, ci cand te duci la doctores sa ti le interpreteze...ca si eu ma panicasem cu eco asta si mi-a zis tipa de la ama city, ca interpretarea se face cu rezultatele de la tt si morfologia de prim trimisetru in fata ... asa ca minte ea, mint si eu...
sovi, daca ai avut asta in sange o data, nu se uita ... importanta e iubierea si apropierea ... sentimentul ca sunteti o familie ... cat despre consoarta, ce sa-ti spun ... florinul meu avea ochiiplini de lacrimi cand ne-a vazut pe noi la primul Carciun ... ca la el se mananca in bucatarie, in pijamale, dimineata micul-dejun, la prinz ciorba si sarmale si seara ce-o mai fi ... adica ce e aia masa de Craciun? a, si daca exista chef pentru asa ceva bine, daca nu, care-i problema...tin minte ca am fost de un Craciun la ai lui si era un ambient mai trist si mai impovarat decat la inmormantarea bunicului meu, D-zeu sa-l ierte... iar soacra-mea sarbatorea asa de crestineste, ca ne-a pus sub bradul de Craciun un colac de wc pe care a scris "Cacare placuta!" ... imi venea pur si simplu sa o omor ...
mihutzule, pupici dulci si de la mine!
olgutza draga, treceti-ma si pe mine pe listutza ca viu negresit!
eu doar ce am terminat un referat, ceva despre importul de vin in Romanai, cu pozici, asa cum stiu eu, ceva deosebit...am am unul despre leasing ... aproape ca m-a apucat nostalgia facultatii, dar sa nu ma intelegeti gresit, mi-a si trecut pana ma apucat sa expun ideea ...
mami_papatot
18+
http://community.webshots.com/user/mami_papatot
Sunt cucoana-n casa mea!
http://images.amazon.com/images/P/B0000C2INM.01-A384KJXVVDRTP5._SCLZZZZZZZ_.jpg
http://bd.lilypie.com/24Mjp3.png
cami33 spune:
Sovi, incearca sa gasesti doar subtitrarea, e mai usor de descarcat. Iti urez vizionare placuta. Sa-mi zici si mie daca ti-a placut.
Eu ma chinui de vreo 2 zile sa descarc niste eposoade din Grey's anatomy(sunt fan disperat al acestui serial) si ma enervez ca merge foarte greu.
Ma inscriu si eu pe lista de intalneala dar nu stiu inca in ce zi voi ajunge. Sper sa-l conving pe al meu sot sa venim de joi-vineri.
Pupici tuturor

Cami, mami de Maria Alexandra(5,5 ani)si
18+
Luca
mihutza11 spune:
Sovi imi pare tare rau sa aud de prietena ta.. Doamne fereste de asa ceva 
Ela s-au gatat..
... a fost asa de amageala... dar iti trimit din putinul meu de acum cativa 

Mami doamne ce cadou nashpaaaa!!! yukk!!! 
Mihaela
20+ cu 
Pozici
Bebitzu