Mamici de Martie-Aprilie 2008 (38)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Roxana Claudia spune:

Olga - trece-ma pe lista la intalneala. Eu sigur vin, mai cu seama ca stau chiar pe langa Polivalenta. De stat acolo...am avea unde; este improvizat un bar cu mese si scaune si stiu ca de fiecare data mananc hot-dog acolo Asa ca abia astpet. Plus ca am deja lista de cumparaturi!

Roxana 24 sapt cu si Catalin (5 iunie 2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Clabuc spune:

Olgutza, bravo, fata constiincioasa. Asa sa facem: ne dam un punct de intalnire. Imi doresc mult de tot sa va cunosc; de fapt, deja ne cunoastem destul de bine, nu?
Sa sara mai multe fete la apel ... Timpul trece repede, asa ca trebuie sa ne mobilizam.

Laly 20+ Maria Clarinda

http://bd.lilypie.com/JPMEp3.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bitza037 spune:

Olga merci, imi convine ca pretul este ok,trebuie sa fac programare??sau ma duc pur si simplu intre anumite ore???

Ela si eu zic la fel, ca a fost 100% convins Iosup ca este fetita, iar dr. meu poate o fi vazut cordonul intre picioare.

Clau nu mai fi suparata, ca eu in nici un caz nu cred ca firma este mai importanta ca familia, ci pentru ca trebui sa aduca bani mai multi acasa,sa asigure confortul financiar intregii familii,mai ales ca se inmulteste si cu o domnisoara.Si Domnisoarele sunt cochete ca si mamele lor si vor vrea garderoba plina si multe alte chestii costisitoare la care trbeuie sa faca fata taticul.SI in mod sigur nu vei fi singura cand vei naste,iar pana atunci stai cu noi la taclale si nu te poti plange ca esti singura

Deci voi ce ma sfatuiti sa nu fac TT??

Ca am vorbit cu Ancutza acum si ea a zis ca nu l-a mai facut(desi i s-a recomandat)ca nu vroia un stres in plus.
In alta ordine de idei,
...este acasa cu aia mica,dar nu paote intra pe forum ca-i taiata si nu poate sta pe scaun, plus ca Mariuca nu a dormit toata noaptea....cred ca pana se acomodeaza cu casuta ei.

IRINA
+17
sufletel

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Olgutzika spune:

Ok, Roxi! Deci:

1. Ela
2. Laly
3. Roxana
4. Olga

Ela, treci tu listutza pe prima pagina, pliz? Vezi ca mi-am permis sa te pun cap de lista, sa nu care cumva sa ne scapi .

Olga 22+ cu Ioana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Clabuc spune:

Olgutza, foarte buna initiativa. Trebuie sa stabilim oricum si ziua, ca BE dureaza de pe 6 pana pe 9 decembrie. In care din zile sa mergem? Eu propun sambata, 8 decembrie. Voi ce ziceti?

Laly 20+ Maria Clarinda

http://bd.lilypie.com/JPMEp3.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gbutucica spune:

saluuuuuuuuuuuuuuut!, io is pi fuga , din acest motiv nu va scriu puncualmente , da am intrat s ava spun ca plec la nenea dr. si am inima undeva in zona gumei de la chilotzi,sun un pic m,ai bine, ( tot ciufuta) dar sunt bucuroasa ca nu ma mai doare AleCSandru meu( am crezut ca mor luni si marti!.
poate reusesc sa va scriu cind ma intorc, daca nu ...........poate cind imi trece starea de ciufutzeala.

sa stiti ca starea ca re o am nu ma impiedica sa va salut si sa va pup(ELA, SIMONELE( TOATE), RALUCILE( PARCA 3 BUCATI), CORY, RIRIAN, LALY, CLAU,NATY, MAMI,SOVI, CHRIS, CRISTINA,MAIA,IRINA,ADRIUTZA( CARE IN SFARSIT NE-A SALUTAT) , OLGA(CARE IN SFARSIT NE SCRIE IN CALITATE DE DOAMNA, ADICA MARITATA),IOANA,TEO2RINA,MIHUTZA, BLANKAR , KYA, KYTZY,DELPHIN( ERA SA TE UIT MAMICA) , BUBU,SI TOATE CELELALTE , CA TOATE IMI SUNTETI DRAGI SI VA IUBESC)

Giani 23+ ca am dovada
o fi chiar baiat?

Mergi la inceput

Laly, de acord cu 8 !

Irina, eu m-am dus fara programare, si nu a fost nici un fel de problema! Trebuie insa sa ai la tine o ecografie nu mai veche de 24 de ore fata de momentul recoltarii pentru TT. Cat priveste decizia de a face sau nu TT, sa mor de stiu ce sa zic...Inaioana a refuzat sa il faca si la prima si la a doua sarcina, tot din aceleasi motive, stres inutil, rezultate fals pozitive frecvente...Eu l-am facut pentru ca nu stiu daca as fi putut trai cu vina de a nu-l fi facut, in eventualitatea in care, Doamne Fereste, bebe ar fi avut ceva ce ar fi putut fi depistat la TT. Oricum, habar nu am ce as fi ales in eventualitatea unui rezultat prost la TT si amnio! Retine insa ca afara este un test ce se recomanda femeilor din grupa de risc si atat!!! Numai la noi se fac miliarde de investigatii utile numai sa puna pe jar viata femeii gravide ( vezi TT, DT, teste de coagulare etc. ).

Olga 22+ cu Ioana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luny spune:

Buna! oho, cat s-a scris de aseara!...
zozela, mersi de raspuns, eu ma simt bine, sangerarea s-a oprit atucni pe loc, peste noapte a fost ok, ma simt bine, BB e activ. Acum ma pregatesc sa plec la job, sunt dupa-masa..iau pastilutele pe care mi le-a recomandat si stau linistita..
Saptamana viitoare ma duc la $d morfo fetala la Medlife, si dupa, ma duc cu rezultatul la dr mea. Nu m-a chemat pana atunci la control, dar dak apar probleme o mai sun, a zis ca e important ca sangerarea s-a oprit daca reaparae sa ma duc la ea.
Pupici!

Life is to precious to worry about stupid Shit!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bitza037 spune:

Hai mai Olga, cum sa am o eco nu mai veche de 24 de ore???PAi eu ieri am facut, si daca ma duc maine de exemplu, au trecut mai mult de 24 de ore.De ce nu mi-a zis dr. chestia asta???
SI inca ceva, trebuie sa fiu nemancata???sau nu, fiind un test genetic
Of, ce ma enerveaza chestia asta.
Tu de unde ai stiut de chestia asta cu eco, ti-au zis astia de la Medlife?

IRINA
+17
sufletel

Mergi la inceput

Giani, bafta la nenea doctoru'! Te asteptam cu vesti bune !

Sovi?

Olga 22+ cu Ioana

Mergi la inceput