Un sfat,please
Buna fetelor.Noi am ajuns la faza de analize inainte de adoptie.Voi ce analize le-ati facut copiilor vostri?
Raspunsuri
Tzuni spune:
Sara, copilului stii ca i se face un set de analize. Cei de la DPC m-au asigurat ca se fac pe bune, nu e doar un certificat de sanatate platit si atat! Asa ca, eu zic sa mergi la un pediatru sa vada copilul, si impreuna sa va sfatuiti ce analize / investigatii sa-i mai faceti. Succes! Sa-mi spui si mie ce ai ales sa mai faci!
Te pup
Tzuni mic si drag si scump si grasunel si... pisicos
Tzuni - oLo - Mercedes
...am gasit un ingeras: Sara Maria!
cetin spune:
Buna,
Noi deja am facut analizele iar dosarul nostru este la Tribunal.. asteptam sa ne prezentam pentru finalizarea adoptiei.
Pentru adoptie se fac cateva ananalize de baza: HIV, Sifilis, Neuropsihiatrie, ORL... In plus si noi am cerut ceva, dar stiam ca micuta noastra a avut ceva probleme cand am luat-o acasa si am cerut medicului pediatru din spitalul respectiv, sa repete exact acelea care nu iesisera bune cu cateva luni in urma. Poti face analizele sangelui, urinei si fecalelor, daca vrei sa fii pe deplin linistita. pediatrul va sti sa te indrume.
ioanaalice spune:
Noi i-am facut analize lui Mihai dupa ce am finalizat adoptia. Aveam informatii de la asistenta maternala despre starea lui de sanatate, am vorbit si cu medicul care l-a avut in observatie in perioada lui de plasament si i-am luat si fisa medicala cu toate analizele pe care le facuse pana in momentul respectiv.
Noi, la dosarul de finalizare al adoptiei, am dus un certificat medical cu timbru, pe care ni l-au dat de la policlinica in baza adeverintei date de medicului nostru de familie. Nimeni nu mi-a cerut specific vreo analiza; lista de analize tine de medicul de familie sau de pediatrul care da adeverinta/certificatul.
DAR, la tribunal judecatoarea ne-a intrebat daca avem cunostinta despre starea lui de sanatate (indiferent care ar fi fost aceea).
ioana, mama lui Mihai
Sara76 spune:
Multumesc pt raspunsuri.Noi ne-am dus ieri la medicul la care am fost trimis de catre dpc,si ne-a cerut analizele:HIV,Hepatita si Sifilis.Ni s-a mai cerut un bilet de trimitere catre Pediatrie unde vom merge doar saptamana viitoare.Voi face si analiza fecalelor si probabil si cea a vitaminelor deoarece mi se pare ca e cam palidut.