*Dura lex sed lex (Clubul Juristilor)*(11)
Raspunsuri - Pagina 12
mathilda spune:
eva-felicitari
kris ce face bubulina? cum a fost la botez?(a fost week-end-ul asta, nu?). cum o strigi alessia sau stefi?
luna- am si eu o curiozitate- de cand timp esti in emirate si cum te-ai acomodat cu mentalitatea si religia?si porti basma?. scuze dar e doar o curiozitate
cafea cafea cafea pt toate fetele.
eva03 spune:
Buna dimineata!
Ce buna e cafeaua cand o bei linistita!
Am ramas datoare cu un raspuns la intrebarea ce jucarii isi doreste Claudiu. Acele jucarii pe care si le doresc toti astazi, personajele din filmele de pe Jetix sau Cartoon, tocmai de aceea sunt greu de gasit, ca se vand ca painea calda. Claudiu isi dorea toate personajele din filmul Power Rangers de pe Jetix. Noi nu am gasit decat trei din sase. Si atunci s-a produs drama ca nu se puteau reproduce scenele din film!
Este foarte adevarat ca tatal lui l-a invatat gresit si ori de cate ori cerea o jucarie, o cumpara neconditionat. Copilul a invatat lectia si... Sper ca de asta data vazandu-i neasteptata reactie sa indrepte lucrurile.
Kriss mai ai un pic pana la botez. Practic ai intrat pe ultima suta. Si la noi creste nerabdarea sa privim fotografiile.![]()
In alta ordine de idei, inca nu m-am interesat cat costa inscrierea, dar cand o voi face te anunt.
Va multumesc pentru felicitari si urari.
Va doresc o zi buna, buna, buna!
Luna75 spune:
quote:
Originally posted by mathilda
luna- am si eu o curiozitate- de cand timp esti in emirate si cum te-ai acomodat cu mentalitatea si religia?si porti basma
acomodarea a fost mult mai usoara decat m-as fi asteptat,mai ales ca nu am fost afectata de nici o problema gen: rasism,interdictii,piedici,compromisuri
pe langa populatia locala in jur de 2 mil.se mai adauga inca atatia expatriati deci fiecare cu obiceiurile,religia,traditia proprie
in ceea ce priveste basmaua - nu am purtat niciodata si nici nu o voi purta pentru ca nu ma reprezinta si mai mult de atat nici nu exista vreo cerinta in acest sens
mai multe detalii despre viata in Emirate din perspectiva noastra,a celor care traim aici,gasesti aici
Cu rabdare si perseverenta nimic nu e imposibil.
kriss79 spune:
Luna, ne pare rau ca ne "parasesti" o perioada..dar te asteptam sa stii! sa nu cumva sa "dispari" si tu de tot ca alte juriste...![]()
multumesc pt. urari!
mathilda, botezul e sambata aceasta!o strig Alessia
eva, da, mai e putintel..voi pune si pozici imediat dupa eveniment..
Sunt bucuroasa ca am dat comanda de niste marturii prin internet de la Buc. si nu prea aveam incredere..dar azi le-am primit si sunt super!
Poze
Cristina
fericita de Alessia Stefana (16.10.2007)
mathilda spune:
luna,
multumesc de raspunsuri.din p de vedere ec si turistic am citit f mult. dar ceea ce m-a deranjat f tare e ca, sotia unui tip din emirate(ea romanca) cand s-a dus acolo familia lui i-a impus sa poarte basma dar ei cand au venit in romania nu si-au dat basmaua jos(deci noi tb sa respectam traditia lor dar ei, nu).atat.
pup
LoraG76 spune:
'Neata!
Haideti la o cafeluta fierbinte!
La noi ningeee!!!! 

O zi cat mai frumoasa va doresc!
Lora, mami de IUSTINA
claudela spune:
Ma incumet si eu la o cafeluta desi nu mai e asa de dimineata..
Miroase a vacanta...
Lora, asteptam si noi aici in sud nitica zapada...doar daca astia de la meteo nu au prognozat gresit...
LoraG76 spune:
'Neata!
Ce mai faceti?
Haideti la o cafeluta si la un sanius la Piatra Neamt. Acusi se deschide partiaaaaaa...teleski-ul, telegondola, veniti la noi!
Pe unde umblati?
Kriss, distractie placuta maine! Vad ca a mai crescut domnisoara ta. ![]()
O zi buna la toata lumea!
Lora, mami de IUSTINA
claudela spune:
A ninssss...in sfarsit!
De cand asteptam faza asta...
Lora, hai sa aservim o cafeluta aici, pe forum ca acum zapada e peste tot....
kriss79 spune:
neata
la noi a nins putin si acum a iesit soarele!DAR SUNT -2 grade..brr!
Mi-ar placea sa venim la Piatra la telegondola..nu am fost niciodata!dar sa mai creasca bubulina! ca ieri mi+a scos iar peri albi..de la colicii astia nesimtiti..
a mai crescut intr+adevar, e toata o domnisoara
sa vedem cum se comporta maine la biserica..cred ca ma duc totusi..fac si eu poze..ca taica-su va filma
va pupic
Poze
Cristina
fericita de Alessia Stefana (16.10.2007)