*Dura lex sed lex (Clubul Juristilor)*(11)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns eva03 spune:

Buna dimineata!
Noi avem serbare pe 19 decembrie si normal ca si noi suntem incantati daca vine mosul cu daruri. Sper sa fie mai bucuros decat la venirea lui Mos Nicolae care la noi a fost un dezastru. Clau nu a vrut sa inteleaga ca Mosul nu poate aduce toata lista pe care el a facut-o si a urlat de m-a stiut tot blocul. Ulterior a gasit singur un raspuns: el a trimis doua scrisori si Mosul nu a primit decat una. Acum de Craciun am iar aceeasi problema ca nu gasesc jucariile pe care si le doreste.
Va doresc o saptamana buna!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eva03 spune:

Am luat examenul!!! Va multutmesc din suflet pentru suport!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Luna75 spune:

quote:
Originally posted by LoraG76

Bubulina mea se pregateste de serbare...,,,mama, ce incantata eeeee....

la noi nici vorba de serbare de iarna,in schimb am avut prima sedinta cu parintii + am primit prima evaluare
educatoarele sunt multumite,se descurca bine,s-a integrat cu succes in comunitate,participa cu mult suflet la toate activitatile,e dinamica,inteligenta,foarte cuminte,deci numai de bine
eva ,dar ce jocuri isi doreste fiul tau la varsta lui?Ma gandesc ca daca acum nu le gasesti ce va fi mai tarziu?
si daca tot veni vorba de zapada si eu vreau -

Cu rabdare si perseverenta nimic nu e imposibil.

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by LoraG76

Bubulina mea se pregateste de serbare...,,,mama, ce incantata eeeee....

la noi nici vorba de serbare de iarna,in schimb am avut prima sedinta cu parintii + am primit prima evaluare
educatoarele sunt multumite,se descurca bine,s-a integrat cu succes in comunitate,participa cu mult suflet la toate activitatile,e dinamica,inteligenta,foarte cuminte,deci numai de bine
eva ,dar ce jocuri isi doreste fiul tau la varsta lui?Ma gandesc ca daca acum nu le gasesti ce va fi mai tarziu?
si daca tot veni vorba de zapada si eu vreau -

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kriss79 spune:

quote:
Originally posted by eva03

Am luat examenul!!! Va multutmesc din suflet pentru suport!!!

mama lu' Claudiu

FELICITARI DOAMNA AVOCAT!!!!!!!!!!

Poze
Cristina fericita de Alessia Stefana (16.10.2007)

Mergi la inceput

eva, felicitari!
Sunt asa de fericita parca as fi luat eu examenul!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LoraG76 spune:

Eva, felicitari!!!
Mama, ce-o sa beau azi!

Lora, mami de IUSTINA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kriss79 spune:

Luna, felicitari pentru "evolutia " fetitei tale! Runa invata la gradi in araba sau engleza? mereu am vrut sa te intreb..numele ei inseamna ceva in araba? sau de unde vine?

eva, succes la gasitul de jucarii!acum tre sa te revansezi fata de Claudiu..nu mai ai nici un stres.
apropo, cat e inscrierea in tabloul avocatilor in capitala?

Poze
Cristina fericita de Alessia Stefana (16.10.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns claudela spune:

Buna seara, dragele mele!
Eva, felicitari pentru intrarea in barou!Sa dea Dumnezeu multe impliniri de acum inainte!
Pai fetelor daca toate ne dorim zapada, hai sa scriem si noi Mosului...poate, poate se indura...

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by kriss79

Luna, felicitari pentru "evolutia " fetitei tale! Rana invata la gradi in araba sau engleza? mereu am vrut sa te intreb..numele ei inseamna ceva in araba? sau de unde vine?

Fiind la scoala engleza (aici gradinitele sunt integrate scolilor)are limba de baza engleza, iar de la anul vor invata si limba araba ca limba nr.2 - iar cand va incepe scoala toate materiile vor fi predate in limba engleza - dupa programa britanica
in ceea ce priveste numele ei - tatal avand origine araba-dupa indelungi cautari i-am ales singura numele dupa principiul sa fie usor,frumos,sa sune bine,sa nu dea batai de cap la scris si pronuntie + sa o caracterizeze cat mai bine, stiind pe vremea sarcinii ca va fi maimutica,posibil balanta i-am ales numele de Rana
cred ca numele o caracterizeaza foarte bine,chiar nici nu imi imaginez sa o strig altfel
semnificatia numelui - pe care nu o stiam atunci cand l-am ales este "mereu alaturi de tine"
dat fiind faptul ca o sa "dispar" de pe forum o scurta perioada - iti doresc sa ai un botez dupa asteptarile tale si zile cat mai putin solicitante din parte Alessiei
toate fetele

Mergi la inceput