Piticlonti de iulie-august 2004 (237)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Andries spune:

Lio am gasit maimuta albastra, trimite-mi un PM cu adresa sa o pun la posta. Mai am si una mov.. o vrei?

Andries

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dorsilia spune:

O-daaaaaaaaaaaaa Andries, le vreau pe ambele, ti-am zis ca facem colectie de maimute! trimit PM imediat ...merci, va pup

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns g_ioana spune:

quote:
Originally posted by Andries

Lio am gasit maimuta albastra, trimite-mi un PM cu adresa sa o pun la posta. Mai am si una mov.. o vrei?

Andries

..yupiiibuna veste,am scapat de facut curat la jucarii in ultima camera,aseara am facut intr-un dulap,azi dimineatza in cutie in posete si buzunare si urma alta cutie...ca si noi detineam una bucata maimuta albastra si un galbena,dar il suspectez pe ginerica Emishor ca le-a sustras
Alice pupam Gizmo ochiosul,mama ce fatza areeu una de cand ma stiu am fost mai sensibila la blondutzi cu ochii albastriaseara si mandra a mancat un "ceas" si a fost super incantata..
Andries bravo lu Mirciulica pentru gramele puse,ai sa vezi ce repede se va ingrasaeu am un nepot nascut prematur care a stat o luna in spital si n-a luat nik,iar odata adus acasa a bobinat de la 6 luni era pste greutatea normala
Roxi nu-i bai daca-ti pica unghiile se pun acum niste unghii din si cu silicon de mori nu alta si cica costa intretinerea pe luna vreo 10 euro,o nimica toata,am vrut si eu sa-mi pun da' nu-i plac sotziorului...acu serios vorbind,tinem pumnii sa treaca repede buba...btw manca fi'mea pufuleti si la un moment dat incepe sa planga cu suspine,eu mirata nu stiam de ce,isi muscase un deget
Vivia adica voi va duceti si stati cu toti copii de la 6-10 in timp ce parintii isi fac de cap,nu?idei de program daca nu-i poti duce la teatru..placaje,plonjoane,eseuri vreo 2 ore dupa care dorm toti
Cristalina is deschisa pentru orice colaborare in orice imprejurare:)))tinem pumnii sa aveti un week-end normal!!!
Si acum sa ma laud sau mai corect sa ma plang,imi aduse sotul 2 saci de mere,asa ca tocmai prestez prima placinta de mere din seria "nici o zi fara mere si derivate din mere"...daca mai stiti ceva retete usoare de facut si musai cu mere,salvati-ma ...
..revin ca miroase a ars

www.dropshots.com/emig" target="_blank">filmuletze,www.youtube.com/profile?user=gorodika" target="_blank">filmulete noi,gorodeii,
aripile mele

Mergi la inceput

Lio pe ambele le pun la posta.

Daca doriti sa vizionati...

http://community.webshots.com/user/Andriesh

sunt cam mari pozele ca eu sunt tare lenesa la editat...scuzele mele.

Andries

Mergi la inceput

Andries nu stiu de unde-ti procuri tu produsele (lapte, cereale, budinci, ceaiuri pt copii) dar nu te intereseaza sa le iei direct de la cineva care le trimite direct din germania la pret mai bun decat gasesti in farmacii si hipermarket? eu de acolo imi iau tot felul de chestii de mancare si cosmetice, chiar haine si jucarii pt copii. daca vrei si te intere iti pot pasa o sursa. si e valabil si pt celelalte fete, care nu merg toata ziua buna ziua in germania. Garantez ca produsele sunt ok

Mergi la inceput

vazut copiii, micul Mirculica e ca un pasa cu 2 calare pe el sa-l imbaieze, si probabil alti doi sa-l vizioneze :)) si Victor e mandru tare de fratiorul sau. So, nu e slab ca un paianjen, cum ziceai tu, e chiar bine, las ca pune el copanele colo cand il treci pe lapte de cutie si pe papa din lingurita

Mergi la inceput

Multumesc de aprecieri...chiar ca e ca un vrabioi!!

Despre mancare de copii... eu nu dau borcanele la copil, le prepar singura, nu iau cumparate. Dar pentru jucarii si haine poate ca as incerca...mai ales masinile alea bruder merci frumos!! of.. ma duc sa vad de ce mai plange... s-o fi kk a treia ora in 20 de minute?

Andries

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns szivarvany spune:

Moamaaa, nu-mi vine sa cred, am vazut doi baieti de baieti !!! Pupam actorul nazdravan si fain-fain, si pe bubulinul mic, ce dragalas eee, ce frumooos, Andries, multumim de poze !

Ha, a meritat sa dau o tura pe net inainte sa ma ocup de florile ramase vii prin casa :-)))

Daria & GIULIA(2004 08 16)

Mergi la inceput

nici eu nu cumpar borcanele, dar formula pt Dea si cereale instant, borcanele cu fructe ce nu mai sunt de sezon iau lunar

Mergi la inceput

noapte buna, somn usor!

Mergi la inceput