Casnicute sexy (144)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Danelutza spune:

... prezent

Daniela si micuta Isabella
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=53616" target="_blank">Nasterea printesei noastre, poze in casuta galbena de sus , www.dropshots.com/danelutza" target="_blank">filmuletze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Liana30 spune:

prezent si ioooooooooooooooo!!
mihaaaaa cum draq fatoo sa ma sucesc io?ti'am zis ca ti'l dau..ia'lllll
miki nu mai ai rabdare muica???hoooo ca tot vii tu pe'aci pi la unguri si plecati imoreuna..ce sa'l mai chinui pe grasu sa vina atatia km!!!
georgii sanatate lui Stefi o pupacesc..pe tine nu..abia astept sa te jumulesc..pai binee fatooo???iti da omu un deshti si tu iei toata mana???

haii va pupp..ma duc sa pun verdeata in ciorbao facui de vaca azisi mai am si ceva la desert..moamaaaa mihooooo tu sa nu te uiti fatooo ca nu vreau sa pe'aci
haii revin..revin..

Putin cu putin se aduna marea...

Nasica

Pana gasesti printzul, trebuie sa sarutzi toate broastele!!!

"Nimic nu-i imposibil!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CRISMIR spune:

Cu mii de scuze de intarziere ,urez un mare LA MULTI ANI GEORGI!...sa fii mereu iubita,sa ai parte numai de bucurii!

Si sa nu mai fiu in urma cu urarile,urez de azi LA MULTI ANI pt SF. MIHAIL SI GAVRIL!....sa traiti fetelor:MIHA,LIANA,MIKI,MMIHA...

Eu sunt tot pe fuga ca am inceput un curs,din ianuarie pe baricade,asa ca tre sa ma mai perfectionez..timpul e mai limitat,uffffff.

Am citit pe fuga,dar parca am vazut ca lipseste cam de multicel CAMI,ce este cu ea?

la toata lumea,sa auzim numai de bine!

Mirela si puiul scump, Robert Cristian(19 oct.2004)
Pozele noastre: http://community.webshots.com/user/CRISMIR1001

Mergi la inceput

Mirela spor la invatat, asteptam pozici cu Robert si fratiorul tau. Cami are gradinita acasa, cred ca i-au mincat plozii urechile si nu mai are timp de noi.

Liano vreau si eu sa pap bunataturi, dar am rabdare pina miine

Cuscra te vad, te vad, ce facusi cu grasu', l-ai pus la frecat ouale pentru tort , nu te gindi la prostii, ma refer la ouale de gaina, ca de ale lui avu grija Georgi

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=53616" target="_blank">Nasterea printesei noastre, poze in casuta galbena de sus , www.dropshots.com/danelutza" target="_blank">filmuletze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mariussimiuc spune:

Multumesc Mirela!

Leano,hai baga... Tocmai am terminat curatenia si ma gandesc daca sa ma apuc sa fac ceva de mancare... Pentru maine n-am nici o idee,nici de aperitive nici de prajiturele...Asa ca...uimeste-ma beibi...

Miha si Robert

Cand viata iti ofera lamai fa-ti o limonada...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica-elizabet spune:

buna sexoaselor,
mai stiti vocea "omushorului" din dedicatia mea pentru georgi? e asa voce am eu acum....sunt muci si la propriu si la figurat imi curge nasul zici ca-i robinet stricat, am urechile infundate de la atata suflat nasul desi imi pun picaturi...vai de meu...asa ca servesc un ceai repede de la Danelutza si o cafea de la miki si ma duc la ale mele ca ma misc precum un melc
Georgico, sanatate multa Stefaniei sa se faca bine repejor
nu va pup ca va dau virusi
revin cand termin prin bucatarie...si culc piticii

monica
mami de alex(7 iunie 2001) si ruxi(16 dec 2004)
Prajituri si papa bun
Halloween

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mariussimiuc spune:

Monica,sanatate multa.

Cuscra,

Miha si Robert

Cand viata iti ofera lamai fa-ti o limonada...

Mergi la inceput

multumesc mult miha doar virtual
Olteanco ce bunatati ziceai ca ai facut?
eu as face ceva dulce (de fapt as manca) dar sa faca altcineva
eu am pus un pui la rotisat si era destul de maricel si nu s-a facut pentru la pranz noroc ca mai aveam cate ceva de ieri prin frigider si am improvizat repede macar am mancare pentru diseara

monica
Prajituri si papa bun
Halloween

Mergi la inceput

unde sunteti?

monica
Prajituri si papa bun
Halloween

Mergi la inceput

Monica sanatate multa si o tuica sa-ti treaca

Georgi sanatate multa printesei

Restul, cred ca se prajituresc

Mergi la inceput