Casnicute sexy (144)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Liana30 spune:

asea monicooo?zace;n tine samantza de oltean si nu spusasi nika??
georgicooooooo chiar ca te jumulesc rauu de tot!!!

Putin cu putin se aduna marea...

Nasica

Pana gasesti printzul, trebuie sa sarutzi toate broastele!!!

"Nimic nu-i imposibil!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns doinabita spune:

Mey, buna dimineata!
Liana ce era cu tine la ora 4? somnicul nu venea?
Gerogiiiiiiiiiiiiiii, da-i drumult la grasu!!!
Ia serviti o cafeluta!!!firtbinte, nici dulce , nici amara.Pentru gravidute un ceai fierbinte, ca sucul e rece...
La noi e un frig...
Voi ce faceti? Eu am pus la foc fasole, azi o fac fara carneturi, mancarica si cu muraturi.Voi ce mai gatiti?
Va pup!!!Merg la bcucatarie.Mai revin.

Doina Bita

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Danelutza spune:

Desteptareaaaaaaaaaaaa

Haideti ca astazi sint fata buna si va servesc cu o cafea ... un ceai pentru cele care au greturi ... coca cola pentru cine vrea

Va doresc o zi buna, eu plec la plimbare cu motata, dar... poate va treziti pina vin, ca altfel condeiele sint pregatite

Daniela si micuta Isabella
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=53616" target="_blank">Nasterea printesei noastre, poze in casuta galbena de sus , www.dropshots.com/danelutza" target="_blank">filmuletze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mariussimiuc spune:

Helau!

Liana,sa nu spui ca te-ai razgandit sa mi-l trimiti pe Grasu si de-acu bagi in lu' Georgi.

Cuscra,am aflat de curand ca cele care au greturi tre sa bea coca cola nu ceai...

Miha si Robert

Cand viata iti ofera lamai fa-ti o limonada...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns georgi75 spune:

Salutari gagici.
Mai intai ca am disparut in ceatza...o sa va explic si de ce.
Va multumesc pentru urari si poezii.Sunteti TOTALE .M-ati facut sa plang si sa rad azi
Sa va zic acum.Am avut-o pe Stefi la tara in week-end caci noi am fost la un botez in alta localitate.Si a cam stat maimutza pe-afara asa ca de duminica a inceput sa tuseasca.Am tratat-o acasa cu siropuri...a mers la gradi luni...dar de luni seara a inceput o tuse de-aia de ziceai ca-i tuse magareasca.Asa ca ieri la prima ora am fost la dr si m-a cadorisit fi-mea cu un pic de raceala asortata cu putina laringita.O plasa de medicamente cumparate, fugi la tara sa o iei pe mama ca avem interdictie la camin pana lunea viitoare.Am venit cu mama in oras, fugi si la scoala.Am ajuns acasa la 18 si m-au navalit musafirii.Carora n-am avut timp sa le pregatesc decat o salata beouf.In rest...toate cumparate.Nici macar o prajitura n-am avut timp sa fac
Dimineatza am dus-o pe mama cu Stefi la tara ca n-am cu cine sa o las si mama are multe pe la tara.Asa ca am preferat sa o duc acolo la gura sobei.E mai bine, mai tuseste dar nu asa rau.Partea buna e ca nu face febra.
Plus dentistul care ma omoara.Cred ca pana termin ma imbolnavesc de ficat.Am tot timpul gustul ala dement in gura
Acum sunt iar pe picior de plecare la scoala.Va multumesc ca v-ati gandit la mine, va multumesc inca o data pentru urari si pliiiiz nu fiti suparate pe mine.Parca nu-mi mai ajunge timpul deloc

P.S. Grasu a plecat in dimineata asta.Pe la 14.00 a zis ca ajunge la Iasi.Miha...fii pe faza

Va dulce dulce dulce

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mikiriki spune:

Georgi multa sanatate zambaretzei

Miki

Mergi la inceput

Miki

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mariussimiuc spune:

quote:
Originally posted by georgi75
P.S. Grasu a plecat in dimineata asta.Pe la 14.00 a zis ca ajunge la Iasi.Miha...fii pe faza

Ma duc sa stau la geam sa-l vad cand vine...

Miha si Robert

Cand viata iti ofera lamai fa-ti o limonada...

Mergi la inceput

Cine merge la munca in locul meu? brrrrr....
Miha sa-l trimiti pe Grasu si la mine.

Miki

Mergi la inceput

Sa nu uit..( pana apare bestseller-ul ) din ciclul clienti trasniti : Aveti Pizza Tomate Mozzarella fara tomate?

Am fugit la munca. Nu ma scapa nimeni.

pt Monicutza

Miki

Mergi la inceput