Casnicute sexy (144)
Raspunsuri - Pagina 5
mariussimiuc spune:
Hai ma...ca am trimis la toate sexoasele...din condei...ashea..
Miha si Robert
Liana30 spune:
quote:
Io ziceam ca e Mihail si Gavril si ca e ziua mea si ca-l vreau si eu cadou pe Grasu. Dar daca zici ca e si ziua ta te iert. Pe langa faptul ca esti nebuna mai esti si plina de surprize si enigme...Pai pe tine cum te cheama fata pan' la urma?
pa zii asa muicaaa..il vrei ??????da repede adresa ca ti'l trimit pachet
pai tu nu stii ca io lucrez sub acoperire?Mariana si Gabriela stttttttt..da sa nu spui stim doar noi2 si tot forumul
monicoooo aaa si mie nici nu'mi place
mikiiiii nu vii fatoooo si la mine la Szeged???ca io n'am cu ce sa ajung acolo ca'mi lua grasu si masinapaii dehhh trebuie sa o plimbe si pe deorgii cu tiru nu numai pi mine
pup io pi toate si revin stati aproapeeee
Putin cu putin se aduna marea...
Nasica
Pana gasesti printzul, trebuie sa sarutzi toate broastele!!!
"Nimic nu-i imposibil!"
mikiriki spune:
am vazut acum. Era soatza online azi. l-am intrebat mai devreme daca n-am primit un mesaj si mi-a raspuns ca mesaj n-am primit decat o ....... hahahaahhahahahaha
Miki
mikiriki spune:
Liana o sa-l intreb pe fratelo. sa-mi dai un nr si te sun cand sunt in Hu. Dar vezi ca ajung dimineatza la 7:50. Sa ai cafeiu pregatit
Miki
mariussimiuc spune:
quote:
Originally posted by mikiriki
si mi-a raspuns ca mesaj n-am primit decat o ....... hahahaahhahahahaha
Miki,tre sa-l mai inveti gramatica pe sotul tau mey... Corect este...UN condei.
Miha si Robert
mariussimiuc spune:
Noapte buna Miki!
De fapt,noapte buna la toate sexoasele.Ma'c la culcare ca maine am treaba multa...Ma pregatesc ca vine Grasu' la mine.
Miha si Robert
Liana30 spune:
mihaaaaa poate numai vine deloctu nu vezi cat il tinee georgii?
miki io te astept la orice oraaa
monicooo si tu fugisi sa'l inveti pe'al tau ceva??
meyyyyyyyyy io raman singuraa????
Putin cu putin se aduna marea...
Nasica
Pana gasesti printzul, trebuie sa sarutzi toate broastele!!!
"Nimic nu-i imposibil!"
monica-elizabet spune:
nah...uite c-am venit...si nu va mai gasesc pe-aici...
am fost la o tura de cumparaturi ca a avut sotul ceva timp si am zis sa nu-l irosim... daca tot era urat afara...pe-astia mici nu-i puteam scoate in parc...asa ca...fuseram, cumpararam repede si veniram (va place olteneasca mea nu?)...apropo strabunitca era "di la Craiova"
vad ca georgica tot n-a aparut,,,asa ca ma duc sa ma bag la un filmuletz...va pup pe toate
somn usor
monica
mami de alex(7 iunie 2001) si ruxi(16 dec 2004)
Prajituri si papa bun
Halloween