Rugaciune colectiva pentru a avea un copil (4)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns baby_r7 spune:

pentru primire......
poate ca intrarea mea aici este un semn.
azi suntem in 13........in februarie 2008 se implinesc 2 ani exact pe 13 de cand ingerasii mei( un baietel si o fetita) au fost chemati inainte de vreme la Bunul Dumnezeu.
va citesc de cand ati deschis subiectul, dar pana acum pur si simplu nu imi venea sa scriu.
nu imi gaseam cuvintele.
dupa cum v-am zis diseara voi duce listuta la biserica Sf. Nicolae.
diseara dupa Sf. Maslu preotul nostru ne va citi o predica menita sa ne ajute sa tinem postul Craciunului care va incepe joi.
sper ca rugile noaste sa fie ascultate si cat de curand sa venim cu cat mai multe vesti bune!!!!!!!!!!!!

unde esti, bebe??????

ROXANA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andriushca spune:

buna fetelor!
eu nu am mai intrat de la inceput. poate mi-am dat seama ca nu sunt demna de voi. sunteti atat de speciale si aveti atata credinta, incat m-am simtit rusinata aici printre voi.
va felicit pe toate, care ati reusit, datorita credintei voastre, a perseverentei si in primul rand datorita lui Doamne Doamne, sa va indepliniti visul!
sa aveti sarcini usoare, bebei sanatosi si frumosi ca mamele lor.
vreau sa va multumesc din suflet pentru tot ce faceti aici.
sunteti niste fete extraordinare!
va imbratisez!
Doamne - ajuta!

andreea

ZOZOLINA

COUNTING THE DAYS

"Eram multumit ca puteam da un raspuns prompt si am raspuns. Am spus ca nu stiu!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aditi spune:

irinafelicitari!Dumnezeu sa va ajute sa fiti bine cu totii!Sa ai grija mare de voi!Ne-ai adus bucurie mare pe ziua de azi.
Imi cer iertare ca n-am mai scris de mult (desi am citit zilnic si m-am rugat si am dus listele la biserica) dar de la 1 noiembrie am inceput sa lucrez si cand vin acasa nu vreau decat sa dorm pana seara sau a doua zi, ma mai trezesc doar sa mananc. E tare greu cu toate, n-am crezut (eu fac si naveta cu busul cam 1 ora), la scoala e tare frig, ma rog zilnic sa fim paziti de toate cele rele mai ales cat timp trebuie sa mai merg. Dar mi-am zis ca asta o fi voia Domnului si trebuie sa fac intocmai. Desigur ca la scurt timp a aparut si solutia: colegii mei care ma apreciaza mult mi-au propus sa merg doar 2 zile pe sapt la scoala ca in rest ma suplinesc ei cand au liber fiecare iar dl. director a fost de acord. Multumesc lui Dumnezeu ca nu m-a lasat sa ma milogesc la toti medicii dupa concediu si mi-a trimis aceasta rezolvare. Dumnezeu are grija de toate doar sa avem rabdare.
Burtica mea in sfarsit e vizibila (17 sapt)si sotul meu sa bucura tare mult (ca sa nu mai vorbesc de partea superioara care lipsea la mine iar acum da sa explodeze). Astept cu nerabdare sa vad ca totul e bine sapt viitoare la eco, poate aflu si ce va fi. Va anunt, bineinteles.

Cleopatrama bucur ca rugaciunile noastre sunt ascultate si ca sunteti bine. Aveti grija sa fiti sanatosi si voiosi mereu. Maica Domnului sa va pazeasca impreuna cu toate puterile ceresti.

mamici cu burticisa fiti puternice, sanatoase, rabdatoare si mai ales bucuroase mereu. sa creasca toti sanatosi si sa stea cuminti in burticile mamicilor pana la momentul randuit de Dumnezeu sa se nasca.Sf. Stelian sa va ocroteasca impreuna cu copilasii vostrii iubiti.

De cate ori deschid prima pagina a subiectului, numar prima data cate mamici sunt si daca mai e un bebe pe drum, sigur bebe al meu simte primul, ca am o tresarire de bucurie si imi dau lacrimile. M-as bucura sa se umple lista pana la Craciun, daca nu, atunci macar pana voi naste eu, de Pasti.De asemenea mi-as dori ca intr-o zi sa ne vedem la fata macar pt. 5 minute , sa ne bucuram ca ne-am cunoscut si sa ne cunoastem minunile primite de la Dumnezeu, pt. ca eu simt ca s-a creat o legatura mai mult decat de prietenie, de suflet si sper sa nu se piarda. Poate drumurile ne vor duce candva pe una in orasul celeilalte si vom reusi. Doamne ajuta!

Cele care va veti stradui sa tineti Postul care incepe maine, sa fiti puternice in fata ispitelor sa nu renuntati si Dumnezeu va va ajuta. Maica Domnului sa va ajute sa-l duceti pana la capat si cu folos pt sufletul si trupul vostru. Ma voi ruga pt. voi. Poate voi reusi si eu in cateva zile sa tin, desi parintele mi-a spus ca avem dezlegare si nu e cazul. Cu ajutorul lui Dumnezeu si a celorlalte puteri ceresti care se roaga pt noi vom reusi, doar sa vrem cu adevarat.

Dumnezeu sa va ajute!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aditi spune:

Iata rugaciunea pe care incerc sa o spun in fiecare dimineata pt. a ma ajuta sa trec mai usor peste toate.Nu retin daca am mai postat-o.

RUGACIUNEA STARETILOR DE LA OPTINA
Doamne da-mi sa intampin cu liniste sufleteasca tot ce-mi va aduce ziua de azi.

Doamne, da-mi intru totul sa ma supun voii Tale Sfinte.
In tot ceasul acestei zile povatuieste-ma si ajuta-ma in toate. Toate cate le voi auzi si mi se vor intampla in aceasta zi, invata-ma sa le primesc cu sufletul linistit si cu credinta tare, ca pentru toate este Sfanta voia Ta.
In toate cuvintele si faptele mele calauzeste-mi gandurile si simtamintele. In toate intamplarile neprevazute, fa sa nu uit ca totul este trimis de catre Tine.
Doamne, invata-ma sa ma port cu dreptate si intelepciune cu toti fratii mei, sa nu tulbur si sa nu supar pe nimeni.
Doamne, da-mi putere sa duc povara zilei si toate cate mi se vor intampla in aceasta zi cu pace in suflet.
Doamne, calauzeste-mi voia mea si invata-ma sa ma rog, sa cred, sa nadajduiesc, sa rabd, sa iert si sa iubesc. Amin.

sa va fie de folos!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns koko_1 spune:

Aditi, multumim pentru rugaciune.
Am copiat-o cu mare drag si sunt sigura ca e de mare ajutor, mai ales ca eu sunt mai zbuciumata din fire si ma las usor luata de val (si nervi).
Sanatate multa!

corina
http://tt.lilypie.com/ScDLp3/.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns koko_1 spune:

baby_r7

corina
http://tt.lilypie.com/ScDLp3/.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Livsy spune:

Iaca intru din nou sa va dau si eu un link unde gasiti usor toate acatistele: http://acatistier.org/ (asa cred eu ca sunt toate, dar daca stiti de altele care nu sunt in lista aceasta va rog mult sa-mi spuneti)

Aditi, este minunata rugaciunea scrisa de tine. Multumim!

tuturor!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns montytaiana spune:

Biserica Sf Grigorie PALAMA este chiar in curtea Politehnicii, pe aleea principala ce vine dinspre intrarea de viv a vis de complexul studentesc regie chiar in zona terasei-discoteca Maxx si aleea merge catre rectorat
se poate intra si dinspre b-dul Iuliu Maniu vis a vis de liceul TUdor Vladimirescu sau pe langa restaurantul Shoerly
dar din regie se ajunge cel mai repede
asa cum am spus este in incinta politehnicii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns criss_2081 spune:

cleo, incep cu tine pentru ca tu esti "mamica noastra nr.1" te pomenim la rugaciune si ne rugam pentru bebei sa creasca mari si voinici si sa-i aduca numai bucurii lui mami a lor.
nicolnic, m-a impresionat povestea ta, e adevarat ce se spune ca ce e cu neputinta la oameni e cu putinta la Dumnezeu.
leny2007 indrazneste si incearca sa intri mai des, suntem alaturi de tine.
montytaiana, e minunat la Sfantul Grigorie Palama in Politehnica, eu stateam in Drumul Taberei si duminica mergeam acolo ca imi era aproape, nu am mai intalnit slujba ca acolo, offff ce dor imi este...
ce ma impresiona pe mine foarte mult era "gradinita" de copii care se impartasea in fiecare duminica e un moment divin, ma induiosam toata cand ii vedeam cu lumanari in mana.
mmc_nd iti multumim pentru listuta trimisa la Sfantul Nectarie, de fapt listuta noastra a dus-o un bebe de 7 luni din bultica de la mamica lui.
irinach te felicit si eu pentru minune si iti multumim ca ai sa duci listuta noastra la Cuvioasa.
baby_r7 bine ai venit in grupuletul nostru si sa stii ca te admir foarte mult, te stiu de la aspirante unde mai citeam inainte, dar nu aveam curaj sa scriu.
Koko_1 eu acum vad ca esti din constanta poate ne intalnim intr-o zi!!!
Livsy ce frumos a lucrat Sfantul Nectarie pentru tine, sa ai mare incredere ca o sa fie bine.
Andriushca sa stii ca si eu ma simt atat de pacatoasa printre fetele de aici, dar indraznesc sa ma tin dupa ele ca poate asa ma mai indrept si eu si poate se prinde si de mine o burtica
aditi sa stii ca ma intrebam ce mai faci, nu mai stiam nimic de tine, m-am gandit eu ca daca ai inceput scoala sunteti mai obositi si faceti nani mai devreme, e mare lucru ca ai la scoala colegii intelegatori. iti multumim pentru rugaciune .
vroiam sa va intreb ceva. eu am 2 calendare in casa, pe cel de pe perete azi se lasa sec, iar pe cel tip carticica maine se lasa sec, eu cand las sec, in seara asta sau maine, nu de alta, dar eu azi m-am dus sa pap o shaworma mare si nu stiu daca maine mai pap shawormasau cartofi fierti

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns criss_2081 spune:

cleo, incep cu tine pentru ca tu esti "mamica noastra nr.1" te pomenim la rugaciune si ne rugam pentru bebei sa creasca mari si voinici si sa-i aduca numai bucurii lui mami a lor.
nicolnic, m-a impresionat povestea ta, e adevarat ce se spune ca ce e cu neputinta la oameni e cu putinta la Dumnezeu.
leny2007 indrazneste si incearca sa intri mai des, suntem alaturi de tine.
montytaiana, e minunat la Sfantul Grigorie Palama in Politehnica, eu stateam in Drumul Taberei si duminica mergeam acolo ca imi era aproape, nu am mai intalnit slujba ca acolo, offff ce dor imi este...
ce ma impresiona pe mine foarte mult era "gradinita" de copii care se impartasea in fiecare duminica e un moment divin, ma induiosam toata cand ii vedeam cu lumanari in mana.
mmc_nd iti multumim pentru listuta trimisa la Sfantul Nectarie, de fapt listuta noastra a dus-o un bebe de 7 luni din bultica de la mamica lui.
irinach te felicit si eu pentru minune si iti multumim ca ai sa duci listuta noastra la Cuvioasa.
baby_r7 bine ai venit in grupuletul nostru si sa stii ca te admir foarte mult, te stiu de la aspirante unde mai citeam inainte, dar nu aveam curaj sa scriu.
Koko_1 eu acum vad ca esti din constanta poate ne intalnim intr-o zi!!!
Livsy ce frumos a lucrat Sfantul Nectarie pentru tine, sa ai mare incredere ca o sa fie bine.
Andriushca sa stii ca si eu ma simt atat de pacatoasa printre fetele de aici, dar indraznesc sa ma tin dupa ele ca poate asa ma mai indrept si eu si poate se prinde si de mine o burtica
aditi sa stii ca ma intrebam ce mai faci, nu mai stiam nimic de tine, m-am gandit eu ca daca ai inceput scoala sunteti mai obositi si faceti nani mai devreme, e mare lucru ca ai la scoala colegii intelegatori. iti multumim pentru rugaciune .

vroiam sa va intreb ceva. eu am 2 calendare in casa, pe cel de pe perete azi se lasa sec, iar pe cel tip carticica maine se lasa sec, eu cand las sec, in seara asta sau maine, nu de alta, dar eu azi m-am dus sa pap o shaworma mare si nu stiu daca maine mai pap shawormasau cartofi fierti

Mergi la inceput