Rugaciune colectiva pentru a avea un copil (4)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns cleopatra70 spune:

Buna,dragele mele!
Marryan,draga mea imi pare rau ca trebuie sa treci prin aceste momente,dar nu-ti pierde niciodata increderea si speranta in Dumnezeu,Maicuta Domnului si toti sfintii,eu nu mi-am pierdut-o nici o clipa,chiar si atunci cand am fost in spital,El ne mai trimite uneori ispite sa vada cu adevarat daca nu cedam acestora.Noi suntem alaturi de tine,ne rugam pentru tine si va fi bine pana la urma,nu a fost acum, va fi data viitoare,o sa vezi.Ar fi bine sa mergi la un ginecolog sa vezi ce s-a intamplat,sa vezi cum stai cu progesteronul asta prin ziua a 21-a a ciclului sau depinde la ce perioada il ai,sa iei acid folic,o pastiluta/zi,se zice ca e bine sa iei cu 3 luni ininte de a ramane insarcinata.Poti sa te rogi si la Sf.Stelian cum a zis si Aditi ca el ajuta,este aparatorul copiilor si al mamelor,mai e putin si il sarbatorim,sa mergi la biserica,este greu dar nu-ti pierde nadejdea,ca totul va fi bine.
Iti doresc multa credinta,multa pace sufleteasca si Dumnezeu cu toate puterile ceresti sa va aiba in paza Lor!Doamne ajuta!
Aditi,iti multumim ca ai lasat listuta noastra la biserica!Iti doresc numai bucurii si sanatate!Dumnezeu sa va aiba in grija Lui!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maryb spune:

dragele mele, vreau sa va spun ca de vreo 2 ani nu am mai tinut post nici inainte de Paste si nici inainte de Craciun.
ei bine, acum m-am hotarat sa tin macar miercurea si vinerea si daca mai pot asa in alte zile. eu sunt cam pofticioasa si nu as putea sa tin tot postul. ma bucur insa ca pot sa-l tin macar miercurea si vinerea. astazi eram la masa 7 persoane si DOAR eu mancam de post, insa nu mi s-a facut pofta de nimic de data asta. si asa m-am bucurat ca am vazut ca Bunul Dumnezeu ma ajuta si pot sa postesc...cred ca Dumnezeu imi da puterea sa rezist ispitelor.

voi tineti tot postul ???

haide bebe vino la mami si tati.....te rugam

luna asta nu mai vreau sa declar nimic

Mergi la inceput

criss_2081, spune-mi te rog daca ai reusit sa ma treci si pe mine pe listuta pe care ai zis ca o lasi ieri la biserica. iti multumesc oricum si daca ai reusit si daca nu.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aditi spune:

Marianaeu am luat inainte cu 5 luni de a ramane insarcinata Prenatale care sunt date de obicei in sarcina. Ma temeam ca sunt prea slaba sa pot concepe un copil si stresul ma termina. Posibil ca m-au ajutat si acestea, nu stiu. Pana la 5 saptamani tot pe acelea le-am luat, pana am ajuns la ginecolog care mi-a dat Utrogestan 2x1, prenatale Elevit si Fier. Utrogestanul e bine sa-l iei intravaginal, se absoarbe mai repede si e pt fixarea sarcinii si scaderea riscului de avort. Eu il iau si acum. Tratamentul e mai bine sa-l urmezi la sfatul medicului, noi doar iti spunem situatia noastra si tu poti merge la dr. cu lista de intrebari sau sugestii. Uneori mai uita si ei sa-ti spuna unele lucruri. Eu m-am invatat minte si merg cu temele facute: spun tot ce am auzit, citit, vazut si intreb tot ce ma doare. Scuze pt. teorie, e defect profesional cred.
Doamne ajuta!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aditi spune:

marybte-am trecut si eu pe lista mea inca din ziua in care ai spus prenumele. De fiecare data cand merg la biserica si duc pomelnicul verific inainte lista numelor sa vad daca s-a mai alaturat cineva nou si apoi o scot la imprimanta(e mai usor asa decat sa le scriu cu mana de fiecare data, de fapt tot cu mana le scriu si asa ).
Aditi17+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marryan spune:

multumesc din suflet la toate fetele pentru cuvintele frumoase si sustinere, nu imi pierd speranta sub nici o forma mii greu sufleteste ca am simtit ca sunt insarcinata si toata lumea imi spunea ca fata mi sa schimbat si testul care era pozitiv poate ca era fals pozitiv nustiu ce sa mai cred acum, cert este ca voi merge simbata la dr sa vad daca sa curatat totul, o sa sper incontinuare ca asta mi-a mai ramas.
Cu mult drag

Maria

imi doresc un bebe si il iubesc foarte mult de pe acum!

Mergi la inceput

aditi, iti multumesc, esti minunata. Dumnezeu sa te ajute in continuare sa ai o sarcina fara probleme si sa ajungi sa-ti tii in brate copilasul si sa fie sanatos.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns criss_2081 spune:

marryan ubita, numai Dumnezeu stie ce s-a intamplat si ce o sa fie, noi avem nadejdea ca o sa fie bine, te pup si te imbratisez.
aditi am primit razele calduroase de la tine si de la bebicu tau.
maryb evident ca te-am trecut pe listuta, si eu am in calculator facut pomelnicul si il scot la imprimanta de fiecare data cand ajung la biserica, dar de cele mai multe am si in poseta un exemplar ca nu se stie, daca ajung la biserica si nu am listuta la mine.
va pup pe toate si va imbratisez cu multa dragoste

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cleopatra70 spune:

PREDICA PENTRU SFANTA SARBATOARE DE AZI "INTRAREA IN BISERICA A MAICII DOMNULUI"

http://www.ortodoxmedia.com/inregistrare/85/Intrarea-in-Biserica-a-Maicii-Domnului

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simona.lali spune:

Dragele mele,
As vrea si eu pe lista voastra.
Simona Paraschiva este numele meu.
De 5 ani ne dorim un bb si chiar sunt disperata, timpul trece si doar Dumnezeu ne mai poate salva. Va multumesc ca existati si ca ne sustineti. Doar de cateva zile am dat de acest subiect, am citit aproape tot si am inceput sa ma rog la ora 21 impreuna cu voi, pentru noi toate. Doamne ajuta-ne!

Mergi la inceput