Rugaciune colectiva pentru a avea un copil (4)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Livsy spune:

Marryan, e o minune! Mi s-a umplut inima de bucurie si recunostinta!

Imi pare rau ca am asteptat atat pana sa iti scriu - am citit chiar ieri vestea - si tot speram sa mai spui ceva. E un Vis Frumos! Acum ne rugam sa ai 9 luni minunate, linistite si pline de Credinta! E o fericire fara margini sa te stim graviduta! Fii binecuvantata!

Asteptam cu sufletul la gura vesti bune de la tine in continuare.

Cu multa dragoste, Ana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cleopatra70 spune:

Buna,dragele mele fete!
Syris,ma bucur ca te rogi impreuna cu noi de 3 luni,Dumnezeu si toate puterile ceresti sa-ti ajute sa ti se indeplineasca frumosul vis cat mai repede,cum te-a adus bunul Dumnezeu in grupuletul nostru tocmai din Japonia,mare minune a facut.Dumnezeu sa fie cu tine in fiecare zi si sa-ti auda rugaciunile!Doamne ajuta!
Montytaiana,ce frumos ai zis ca fiecare sarcina care apare e un zambet al Lui Dumnezeu,ai mare dreptate ca El ne iubeste neincetat daca si noi ii aratam iubirea si rugamintea noastra.Iti doresc sa-ti calauzeasca Dumnezeu si toti Sfintii pasii spre reusita!Doamne ajuta!
Ainigriv,iti multumim ca ne amintesti de sfintele sarbatori si pentru rugaciunile postate.Draga mea,ai mare credinta , iubire in Dumnezeu si toti Sfintii,cuvintele tale ne ung la suflet,esti deosebita,la fel cum sunt toate fetele din acest grupulet minunat.
Dumnezeu sa va aiba in grija Lui pana la termen,mare bucurie ne aduci cand ne scri!Doamne ajuta!
Marryan,draguta noastra sa te bucuri si sa-i multumesti Lui Dumnezeu ca ti-ai indeplinit visul,sa nu mai fii nelinistita ca mare e puterea Lui,faca-se voia Lui,stie mai bine ce plan are cu tine,cred ca unul foarte bun.Ar fi bine sa faci analiza de sange sa nu mai fii asa stresata ca nu-i faci bine la bebelusul tau iubit,sa iei cum a zis si Ali pastile de utrogestan,2/zi asta e pentru fixarea sarcinii ,progesteron,no-spa,1/zi pentru durerile de burta si o sa vezi ca o sa fie foarte bine.Dumnezeu sa-ti dea multa sanatate atat tie cat si copilasului tau drag pana la termen si sa fiti in paza tuturor puterilor ceresti!Doamne ajuta!
Alinushca,am observat si eu ce ai observat tu ,data viitoare sa nu scapi de pe lista la gravidute sa ne auda Dumnezeu,o sa fie bine o sa vezi,nu te va lasa.Multumim pentru mica rugaciune,are mare putere stiu,parintele-preot Cleopa o spunea sa o zicem in orice moment al zilei,a avut mare har acest parinte,pacat ca nu mai e printre noi,s-a dus la Dumnezeu in ceruri!Dumnezeu sa-ti lumineze pasii spre reusita!Doamne ajuta!
Maryb,bine ai venit in grupuletul nostru frumos,te-am adaugat cu mult drag in listuta noastra.Iti doresc sa ai multa credinta in Dumnezeu si toate puterile ceresti ca o sa vezi ca vei fii rasplatita cat de curand cu marele dar al vietii.Dumnezeu sa-ti lumineze toata fiinta ta si pasii spre reusita.Doamne ajuta!Iti multumesc pentru cuvintele tale frumoase!
Aditi,graviduta noastra draga ce frumos ai scris ma bucur ca sunte-ti bine,multumim pentru rugaciunea postata are mare putere sa stiti.Iti doresc multa sanatate atat tie cat si copilasului tau iubit pana la termen , Dumnezeu,Maicuta Domnului si toate puterile ceresti sa va aiba in grija Lor!Doamne ajuta!
Livsy,draga mea si tu vei fii binecuvantata cat de curand cu marele dar al vietii,bucuria ta o sa fie fara margini.Dumnezeu nu te va lasa nici pe tine fara indeplinirea celui mai frumos vis.Iti doresc multa sanatate si luminarea pasilor spre reusita!Dumnezeu sa te vegheze tot timpul!Doamne ajuta!
Va iubesc mult si va doresc multa sanatate,luminarea fiintelor voastre si multa pace sufleteasca!Dumnezeu sa fie cu noi si sa ne ocroteasca!Doamne ajuta!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Oana_B spune:

Buna dragelor si de la mine, intru cam rar dar nu v-am uitat, v-am citit si am fost cuminte am citit Acatistul Acoperamantului Maicii Domnului dar si altele, e adevarat ca nu prea m-am tinut de ora 21 a Romaniei.

Marryan felicitari pentru darul cel frumos, sa ai sarcina usoara si un bebic perfect.

Intamplator am ajuns vineri la o manastire aici la Maslu, am mers impreuna cu soacra si cumnata mea, ele au fost mai des acolo. Mi-a parut atat de rau ca nu am avut listuta cu mine dar m-am rugat pentru toate fetele de la acest subiect si pentru toate fetele aspirante de pe forum si pentru mine sa ma lumineze si sa-mi arate calea. Mi-a placut si m-am bucurat nespus ca am ajuns la slujba acolo.

Livsy iar iti multumesc, pentru link-ul acela acatistier cu listele de rugaciuni. Imi place sa le citesc, ma fac sa ma simt linistita, aia e tot ce imi doresc in clipa de fata ca de restul se ocupa Doamne Doamne daca o vrea.

pe toate fetele.

Oana_B
www.fertilityfriend.com/home/ysatis" target="_blank">vesnica aspiranta
I love pink!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns baby_r7 spune:

buna la toate fetele!!!!!!!!!!!
am reusit si eu sa intru un pic de la birou......
in primul rand vreau sa o felicit pe marryan pentru vestea cea mare., sa ai o sarcina cat mai usoara si un bebe sanatos!!!!!!
si vreau sa va multumesc la toate pentru rugaciunile facute.
sunt sigura ca in curand vom avea mai multe gravidute.........
eu acum ma pregatesc sa merg la Sfantul Maslu si ma bucur enorm ca am reusit sa termin de scris listuta noastra si asta seara o voi duce la Sfantul Maslu.
va pup pe toate si sper sa mai am timp sa mai scriu..oricum va citesc zilnic.......

unde esti, bebe??????

ROXANA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns montytaiana spune:

buna seara
ainigriv ce bucurie ne-ai facut azi ca ai postat azi Acatistul Intrarii in Biserica a Maicii Domnului nu am putut azi desi eram la servici sa inchid forumul pana nu am citit intreaga rugaciune

tuturor o seara minunata si multa credinta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cleopatra70 spune:

Oana,ce ma bucur ca ai venit pe la noi si ne citesti,dar sunt foarte bucuroasa ca ai fost la Sf.Maslu,nu ai fost din intamplare,Dumnezeu ti-a calauzit pasii pana la biserica,minune s-a intamplat cu tine asta chiar ca e un semn bun,ar fi bine sa mergi mai des la Sf.Maslu,chiar sa faci Moliftele Sf.Vasile,te vor ajuta enorm,pe mine m-au ajutat foarte mult am mai spus aici ca pana nu am facut Molitfele nu am ramas insarcinta,Dumnezeu ti-a aratat ca nu te va lasa si cat de curand o sa te bucuri de indeplinirea celui mai frumos vis din viata ta,o sa vezi,trebuie sa crezi cu toata fiinta ta in Dumnezeu si in toate puterile ceresti.Draga mea,iti doresc multa sanatate,Dumnezeu sa-ti lumineze toata fiinta ta si pasii spre reusita!Dumnezeu sa te vegheze tot timpul!Doamne ajuta!
Baby,ce ma bucur ca mergi la Sf.Maslu,Dumnezeu te va rasplati cat de curand,iti multumim ca vei duce listuta noastra la biserica!Dumnezeu sa-ti dea multa sanatate si sa-ti auda rugaciunile pentru indeplinirea celei mai frumoase dorinte din viata ta!Dumnezeu sa fie cu tine si sa te aiba in paza Lui!Doamne ajuta!

TAINA SFANTULUI MASLU

Este a saptea Taina a Bisericii in care, prin rugaciunile preotilor si ungerea cu untdelemn sfintit a partilor insemnate ale trupului, credinciosii dobandesc vindecarea de bolile trupesti si sufletesti.

Aceasta Taina a fost instituita de insusi Mantuitorul cand a trimis pe sfiintii apostoli la propovaduire, zicandu-le : “Celor ce vor crede, aceste semne vor urma: in numele Meu, demoni vor izgoni, peste cei bolnavi isi vor pune mainile si se vor face sanatosi” (Marcu XVI, 17?18). Sfintii apostoli au practicat Taina Sfantului Maslu chiar de la prima lor propovaduire : “Si scoteau multi demoni si ungeau cu untdelemn pe multi bolnavi si-i vindecau” (Marcu VI, 13).

Urmand apostolilor, episcopii si preotii au savarsit si ei aceasta Sfanta Taina, cum ne arata sfantul Iacob: “Este cineva bolnav intre voi? Sa cheme preotii Bisericii si ei sa se roage pentru el, ungandu-l cu untdelemn, in numele Domnului. Si rugaciunea credintei va mantui pe cel bolnav si Domnul il va ridica, si de va fi facut pacate se vor ierta lui (Iacob V 14?15).

Sfantul apostol Iacob nu face bolnavilor acest indemn ca venind doar din partea sa; el graieste tocmai despre lucrarea sfanta incredintata sfintilor apostoli de catre Mantuitorul Iisus Hristos, lucrare savarsita de ei in tot locul si la tot credinciosul care avea trebuinta de harul lui Dumnezeu pentru vindecarea sa. Taina Sfantului Maslu se savarseste, de regula, la patul bolnavului; in restul cazurilor, in biserica.

Sfantul Maslu este deci Taina care, prin rugaciunile preotilor si prin ungerea trupului cu untdelemn sfintit, impartaseste credinciosului harul lui Dumnezeu pentru tamaduirea bolilor trupesti si sufletesti, pentru iertarea pacatelor si pentru intarirea sufletului.

Partea vazuta a Sfantului Maslu consta din rugaciunea rostita de sapte ori pentru vindecarea bolnavului de neputinta trupeasca si sufleteasca; din untdelemnul sfintit de preotii slujitori ai Tainei si ungerea cu el de sapte ori a trupului bolnavului.
Urmarile Sfantului Maslu sint vindecarea de bolile trupesti si sufletesti si iertarea pacatelor pe care bolnavul ar fi uitat sa le marturiseasca la Sfanta Spovedanie.
Savarsitorii Sfantului Maslu sunt preotii, pentru ca Sfantul Iacob zice: “sa cheme preotii Bisericii” ? iar nu preotul. Randuiala slujbei este intocmita pentru sapte preoti; insa o pot face si cinci trei sau cel putin doi preoti.

Sfantul Maslu poate fi primit nu numai o singura data si nici numai de cel aflat in pragul mortii, ci ori de cate ori credinciosul se simte ingreuiat din pricina bolilor sau pacatelor.

RUGACIUNE

Doamne Iisuse Hristoase, Dumnezeul nostru, primeste smerita mea rugaciune pentru iertarea pacatelor mele si, ca un indurat, cu dreapta Ta cea atotputernica, stiinge-mi focul ce m-a cuprins, inceteaza-mi boala si, cu milostivirea Ta, ridica-ma din patul durerii, intru slava numelui Tau. Ca Tu esti doctorul sufletelor si al trupurilor noastre, Hristoase Dumnezeule, si Tie slava inaltam, Tatalui si Fiului si Sfantului Duh, acum si pururea si in vecii vecilor. Amin.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns georgia_c spune:

mariana , sarcina usoara si sa ai cele mai frumoase 9 luni din viata ta ... am vrut sa-ti spun cand ai pierdut poza cu mama ta ,ca io cred ca DD ti-a luat poza cu mama ta dar iti va da in schimb ceva care sa-ti aline durerea , insa ma gandeam ca poate iti dau speranta desarte , si io cine sunt io sa fac asa ceva ...

am sa revin cu o povestioara despre mine , un picut mai tarziu

Coincidenta este felul lui Dumnezeu de a ramane anonim
Albert Einstein

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marryan spune:

Fetelor va multumesc din suflet ca imi sunteti linga mine in aceste clipe, pling de durere dar viata merge inainte, Dumnezeu mi-a dat aceasta bucurie doar doua zile, am avut o noapte fr grea ma durut burtika fr tare de nici nu puteam sa ma misc si dimineata mam trezit cu scurgeri negre abundente....aseara am mers la biserica si mam rugat la Dumnezeu sa mil tina si am aprins o luminare doar asta am reusit....dar asta a fost voia LUI!
Sper sa imi revin repede si incerc sa ma rog cu mai multa putere ca data viitoare sa fie bine!
Multumesc.

Maria

imi doresc un bebe si il iubesc foarte mult de pe acum!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marryan spune:

cleopatra poti sa mi scoti semnul de graviduta a fost prea frumos sa fie adevarat!

Maria

imi doresc un bebe si il iubesc foarte mult de pe acum!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maryb spune:

marryan iubita, nu-mi vine sa cred ca s-a intamplat asa ceva.... pentru durerea ta. Dumnezeu ne incearca de multe ori credinta. Eu nadajduiesc ca pana la urma ne va ajuta pe toate sa ne indeplinim visul cel mare, mai devreme sau mai tarziu.
Vreau sa stii ca eu iti sunt alaturi in aceste clipe grele din viata ta. Continua sa te rogi si Bunul Dumnezeu te va rasplati cum se cuvine. O calda imbratisare din partea mea.

fetelor, vreau sa va spun ca aseara am reusit sa ma rog cu voi la ora 21.00 si tare bine imi pare ca am reusit.

va doresc la toate sa aveti multa credinta in Dumnezeu ca numai asa vom reusi, iar fetelor deja gravidute le doresc ca Bunul Dumnezeu sa le vegheze sarcina si sa nu fie probleme.

va pup dulce pe toate.

haide bebe vino la mami si tati.....te rugam

luna asta nu mai vreau sa declar nimic

Mergi la inceput