Rugaciune colectiva pentru a avea un copil (4)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns cleopatra70 spune:

Koko,iti multumesc pentru cuvintele tale frumoase,sa dea Dumnezeu sa fii santoasa,sa ai credinta mare si liniste sufleteasca.Dumnezeu sa-ti calauzeasca pasii spre lumina si sa-ti indeplinesti frumosul vis cat de curand!Doamne ajuta!
Iuca,multumesc pentru vorbele tale frumoase si iti doresc ca Dumnezeu sa aiba grija de tine,sa te vegheze si sa-ti indeplineasca visul cat mai repede!Doamne ajuta!
Criss,iti multumesc si tie pentru cuvintele frumoase si iti doresc sa nu mai ai ispite,sa tii postul cu mare bucurie,o sa vina si sotul tau drag si totul o sa fie bine,ma bucur ca mergi la spovedit.Dumnezeu sa te linisteasca si sa te aiba in paza Lui.Doamne ajuta!
Montytaiana,imi pare rau ca nu ti-a reusit inseminarea dar lasa ca totul va fi bine pe viitor,Dumnezeu vrea sa te ajute cat de curand dar natural.Sa-ti iubesti sotul si el la fel ca vi se va indeplini visul cat de repede.Iti doresc multa credinta,sa nu ti-o pierzi ca Dumnezeu ne mai trimite si ispite,sa ai multa liniste sufleteasca si visul va deveni realitate.Doamne ajuta!
Georgia,ma bucur ca nu mai esti suparata cu sotul tau,Dumnezeu si puterile ceresti te-au ajutat,iti doresc sa ai echilibrul meu sufletesc sau chiar pe jumatate,de vrei sa ajuti batranii si copii dintr-o asocitie inseamna ca ai un suflet bun,iubesti oamenii si ma bucur.Ar fi bine sa nu mai ai ezitari in credinta,crede cu toata fiinta ta si vei simti schimbarea.Dumnezeu sa-ti calauzeasca pasii spre lumina si reusita!Doamne ajuta!
Marryan,draga mea iti multumesc pentru cuvintele tale frumoase care mi le-ai adresat,am observat la tine si am simtit o mare schimbare,chiar un echilibru,cred ca ti s-a aprins scanteia divina de care va ziceam,ce ma bucur,vad la tine o transformare radicala.Nu va dura mult si cred ca vei primi darul mult dorit,un copilas sanatos si voios.Ai inceput sa scri asa de frumos,chiar ca Dumnezeu vorbeste prin tine.Dumnezeu sa va aiba in grija Lui atat pe tine cat si pe sotul tau!Doamne ajuta!
Am observat multe schimbari la multe fete din grupulet in bine,v-am mai zis vi s-a aprins scanteia divina din interior,voi stiti care sunte-ti,ma bucur foarte mult ca impreuna am reusit sa urmati calea credintei.
Va doresc tuturor multa sanatate,liniste sufleteasca si Dumnezeu sa va calauzeasca pasii spre lumina si reusita!Doamne ajuta!
Va iubesc din toata inima!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cleopatra70 spune:

Buna,gravidutele mele dragi!
Voi ce ma ziceti,m-as bucura sa ne spuneti ce va mai fac vostrii iubiti.Va doresc multa sanatate atat voua cat si bebelusilor,sarcina usoara si la termen!
Dumnezeu sa va ocroteasca si sa va vegheze pana la termen!Dumnezeu si toate puterile ceresti sa fie cu voi!Doamne ajuta!
Va iubesc mult atat pe voi cat si pe bebelusii vostrii dragi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns montytaiana spune:

cleopatra ai mare dreptate, trebuie sa ne fim buni sa ne iubim si sa incercam sa ii ajutam si pe cei din jurul nostru,
as vrea din suflet sa fie cum zici tu natural, si mai mult ca mine sotul meu cred ca ar fi cel mai fericit, iubeste enorm de mult copii, dar el nu poate avea din cauza unui oreion netratat in copilarie, asa ca noi din pacate nu putem reusi decat cu inseminare
ne am tot amagit pana anulasta cand am trecut la inseminari, a urmat tot felul de tratamente, dupa care aproape renuntasem la doctori am sperat ca poate daca nu ne mai agitam poate se intampla natural
dar am ajuns si la inseminari
ma bucur sa vad ca esti mai bine,
eu va citesc de cand ai deschis prima oara cap 1 de la acest subiect, si ti am simtit lipsa in zilele cat ai fost slabita din cauza anemiei, ma bucur ca sunteti cu totii mult mai bine, Dumnezeu vegheaza asupra ta si a micutilor tai
si eu sunt o persoana care viseaza f mult, si in majoritatea timpului frumos, si cred ca visul tau intradevar avea legatura cu rugile facute pentru insanatosirea ta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ainigriv spune:

Slava Domnului!!!Ce de fete noi,cata credinta,inseamna ca vin si bebelasi noi!!!Bun venit tuturor fetelor,ce mult face rugaciunea!!!Cata bucurie ca Dumnezeu ne are in paza,Cleo se simte mai bine,toti bebeii sunt bine si postul si rugaciunea ne sunt apararea.
Fetelor,nu va mai considerati nevrednice sau mai putin credincioase,ca Domnul Iisus pentru cei pacatosi ca noi a venit,iar talharul de pe cruce s-a mantuit intr-o clipa,pentru credinta lui.Deci,important este sa lucreze Dumnezeu cu noi,prin rugaciune multa si smerenie,cum zie Cleo,sa ne gasim echilibrul,sa fim mai buni,ca nimeni nu poate fi mai presus si mai bun ca Dumnezeu.
Asa ca intrati cu incredere si vorbiti cu noi,indiferent de problema,aveti niste sufletele!!!Plang la fiecare poveste,ca-s povesti de viata,adevarate,incercari prin care tot Dumnezeu ne ajuta sa trecem.Ispitele asa apar cand mergem pe calea cea buna,a lui Dumnezeu,numai sa stim noi sa le recunoastem,sa le lasam sa treaca,ba ne mai certam cu vecinul,ba cu sotul sau cei de langa noi,importanta este iertarea si rugaciunea.Cu cat rugaciunea este mai puternica,cu atat vin lupte mai mari,dar nu ne lasa Dumnezeu!!!
Noi suntem bine,am fost ieri la control,nu avem decat 7 saptamani,insa suntem bine pozitionati,cumintei deocamdata,Slava Domnului!!!Ramanem pe acelasi tratament,adica utrogestan si acid folic si ne vedem la 13 saptamani pentru o ecografie ca sa vada translucenta nucala,masoara ceva la capsor.Sa ne ajute bunul Dumnezeu sa fim bine!!!Insa mi s-a rupt sufletul ieri,asteptand dr. in cabinet,a venit o domnisoara de 22 de ani ca vrea sa faca avort,ultima zi a menstruatiei 10 septembrie,cam la fel ca noi.Nu am judecat-o,insa am simtit ca mi se strange stomacul si de lasa ce am fost nu am putut zice nimic,desi ma gandeam ca bebelasii au aceeasi varsta,apoi o multime de fete isi doresc o minune ca asta!!!Nu stiam in ce situatie se afla,am tacut, am inghit in sec,insa m-am gandit toata ziua la faza asta...
Va pupic,bunul Dumnezeu sa ne ajute,Maica Domnului sa ne aiba in paza,post linistit si plin de bucurie si lumina.Doamne ajuta!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinushca spune:

Fete dragi! Ce ma bucur sa intru si sa va aud povestind de minunile din burticile voastre, sau de rugaciunile voastre!
Pentru ca se apropie Sf. Stelian, ma gandeam asa:
1) Sa scriu aici fragmentul despre el aici ca sa faca cunostinta cu el cine inca nu a facut-o: "Acesta a fost sfin#355;it din pântecele maicii sale #351;i s-a f#259;cut loca#351; Duhului Sfânt. Pentru aceasta împ#259;r#355;indu-#351;i bog#259;#355;ia la s#259;raci #351;i f#259;cându-se monah, a covâr#351;it pe to#355;i monahii cei de atunci prin nevoin#355;a obositoare #351;i vie#355;uire aspr#259;. Apoi s-a dus în pustie, #351;i a intrat într-o pe#351;ter#259; în care primea hrana de la un dumnezeiesc înger. #350;i s-a f#259;cut doctor de felurite nevindecate patimi. C#259;ci când urma boala aduc#259;toare de moarte #351;i mureau pruncii, #351;i p#259;rin#355;ii r#259;mâneau f#259;r#259; de copii, atunci câte maici chemau cu credin#355;#259; numele acelui sfânt Stelian #351;i zugr#259;veau sfânta lui icoan#259;, iar#259;#351;i n#259;#351;teau al#355;i prunci. Îns#259; #351;i prunci bolnavi izb#259;vea de boal#259;. Deci a#351;a vie#355;uind pururea pomenitul #351;i vindec#259;ri #351;i minuni multe s#259;vâr#351;ind, s-a mutat c#259;tre Domnul.
"
2) Pana pe 26 Noiembrie cand il praznuim, sa ne rugam impreuna spunand Acatistul Sfantului Stelian. Sunt sigura ca acest Sfant ne va binecuvanta pe toate cu rugaciunile sale. Ce ziceti ?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns leny2007 spune:

BUNA FETELOR

CLEOPATRA-mersy ca mi-ai trecut numele mic pe listuta,si eu sunt din tm poate odata o sa ne cunoastemesti OK
Mie greu sa vad si sa aud ca altele fac chiuretaje cred ca sunt inconstiente ca omoara un suflet nevinovat cand sunt atatea metode ca sa nu ajunga la asa ceva,dar asta este unele dintre noi cred ca ne dorim prea mult si uite ca nu e sa fie.
Asteptarile astea mau pus la pamant am impresia ca nici odata nu se va produce minunea,cred ca iar am picat in acel butoi cu ganduri negre
Sunteti niste fete intelegatoare cum nu am mai intalnit va

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns leny2007 spune:

ALINUSHA-E minunat ma voi ruga inpreuna cu voi cred ca acest sfant va face minuni

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danangie spune:

buna ziua,

Scuzati ca nu am mai dat pe la voi......
ALINUSHCA eu acatistul Sf. Stelian il zic in fiecare seara de cand prestasem pentru bb....deci de cand eram la ovulatie..........de atunci nu am mai incetat sa-l citesc. Si vezi Bunul D-zeu si Sf. Stelian ma ajuta. Eu zic sa probati si veti vedea ca veti reusi. Tu ce mai faci?

Salutari tuturor fetelor!

mult asteptat

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mmc_nd spune:

Dragele mele, cu ajutorul Bunului Dumnezeu imi doresc sa ajung cu sotul si un grup mai mare saptamana viitoare la Petru Voda si inca alte cateva manastiri in zona. Si neaparat voi da acolo si acatist pentru noi toate, burtici sau viitoare burtici.

Dar sa va spun si eu o povestioara despre cum a lucrat Dumnezeu si de aceasta data. Voiam tare mult sa ajung sambata viitoare la Petru Voda pentru ca este parastas de 1 an dupa un parinte foarte drag sufletului meu. Si am tot intrebat pe cine mai stiam ca merge, insa lumea deja se organizase si fie nu mai aveau locuri, fie nu se potrivea programul. Asa ca eram cam agitata, insa ma tot rugam la parintele sa ne ajute, Dumnezeu mereu a ascultat rugaciunile lui. Si acum vreo 2 zile seara, asa ca din senin, imi vine ideea sa cer ajutorul unei doamne care se mai ocupa cu organizare de pelerinaje la Schitul Darvari. Nu va spun ca nici o cunosc personal, nici numarul ei de telefon nu il aveam, defapt nici numele corect nu il stiam. Am reusit sa o contactez si a fost incantat de idee, nu avea nimic planificat pentru zilele respective, asa ca s-a ocupat ea de program: dormim la Durau vineri, sambata mergem la Petru-Voda, Sihastria si Secu, iar sambata seara dormim la Putna. Nu va spun de cati ani de zile imi tot propun sa merg iar la Putna, imi este tare drag acel loc si voiam sa i-l arat si sotului! Asa ca acum sper sa gasim destul persoane cat sa umplem un microbuz.

Un sfarsit de saptamana linistit si post cu folos va doresc!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mmc_nd spune:

Mi-am adus aminte ca am cateva intrebari pentru cele care tin sau au tinut canonul parintelui Iordache de la Sf. Spiridon cel vechi. Eu incerc macar sa citesc rugaciunile de care mi-a zis dumnealui.

1. Trebuie sa merg neaparat la biserica Sf. Spiridon cel vechi luni, miercuri, vineri si duminica? Noi avem deja un duhovnic in Bucuresti si ma gandeam ca trebuie sa ii spun ca nu am mai veni acolo la biserica, nu?
2. Daca nu pot sa merg la biserica intr-una din zile (sa zicem din cauza serviciului), cum se procedeaza? Dar la menstruatie?
3. Daca intr-o zi nu pur si simplu nu poti citi toate rugaciunile, cum se procedeaza?
4. Daca trebuie sa plec din oras, cum se procedeaza?

Poate aveti ceva sfaturi pentru mine!

Mergi la inceput