FIV 144

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Avalon spune:

Mai Kitooo, sa mor aici de ras, nu mai pooot! Ce aventuri, nu pot sa cred... uite cum ai invins birocratia cu umorul tau caracteristic! Imi pare rau de rezultatul tau dar ma bucur ca ai un tonus bun si ca mai vrei sa incerci, asta e mare lucru! Hai ca jucam la loterie, om trage noi si lozul castigator cumva... Cu intarzierea asta, nu stiu daca ai facut cumva gravibinon, pe prospect scrie ca vine ciclul dupa 8-10 zile de la intreruperea administrarii lui...
De Andrada ce mai stiti, fetelor? Mi-e dor de ea...
Monica, ti-am simtit lipsa... lasa piticii ca ei vin si pleaca... numai visele noastre raman... Stii ce am observat in ultima vreme? Un lucru simplu: tot ce mi-am dorit si am vazut cu ochii mintii s-a implinit... cred ca numai mama nu m-am vazut cu adevarat, mai fac inca exercitii, poate-poate
Sheritra, poate te mai lasa Alecuta sa mai intri pe aici sa-ti amintesti de vremurile apuse (pentru tine), te pup dulce si pe tine si pe fetita, sa va umple viata de bucurii!
Despre mine: ziua 14 de diphereline, maine incep menogonul... am un arsenal intreg pe care-l voi pune la bataie in fivul asta, inclusiv progesteroane injectabile si dexametazona (de fapt asta inca nu mi-a ajuns, desi a fost procurata din germanica, face mai mult de la Timisoara pana in Bucuresti... dar cica e pe drum...) Punctia preconizez pe 20 noiembrie. Am de gand sa fac o dozare estradiol de control in ziua 10 sau 11 de stimulare ca sa o corelez cu ecografia si o dozare de progesteron in ziua 7 dupa ET ca sa vad daca mai continui cu progesteron injectabil sau nu... raman la parerea ca progesteronul injectabil este absolut necesar in conditiile in care ovarele prin punctionare vor fi lipsite de corpul galben care secreta progesteronul atat de important in sarcina...
In rest, cu munca in cursul saptamanii si la seminarii in weekenduri, sunt o femeie moderna si asta-mi umple tot timpul.
Va pup pe toate cele care sunteti in focuri si va doresc numai bine!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaele spune:

Fetelor va multumesc din suflet ca sunteti langa mien cum ajung acasa direct la calculator vin sa vad ce ati mai facut va rog din suflet sa nu ma parasiti mult noroc si sa aud numai de reusite pe forulul asta va pup.
Rubia multumesc din suflet mi-ar fi placut sa ne intalnim pe 22 noiembrie la medsana .Mie tare frica ca nu mai da tratamentul acum pe 22 ca pe 25 ami vine rusi si ratez luna asta nu stiu cat de repede merge dr. Ancar am o intrebare pe 22 pote sa-mi faca si eco sau trebuie sa ma programez si la eco ca nu am facut pana acum mult noroc si sa te ajute Dumnezeu te rog sa ma ti la curent cu tot pe pup.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danyalo spune:

kitttoo mama esti mortala raaauuu!! fata!! NUUUU...nu vreau rand....ma prezant eu alta data dupa CM-eu da mai pi la pranz asaaa... ce bine ar fi daca dr-ii ar da consultatii noaptea...as fi prima!!!
In legatura cu ce povestisi tu cu compensatele alea... eu am avut un alt noroc...si drumul mi-a fost f.f.f lin...nici mie nu mi-a venit a crede!Atatea bordeie...atatea obicee!
Am primit scrisoarea medicala de la dr. am sunat dr. de fam. si l-am atentionat ca am de luat o reteta compensata 50% de mai multe meleoane...el..ca har ca mar...sa sune sa intrebe...Am obs.ca e cam cazul sa ma vada la oki...am cotizat si eu acolo ceva... si atunci el zice: nu mai bine vreti sa ma interesez eu la un farmacist prieten de-al meu? Io zic:daaaaaaaaaa....
M-a sunat apoi omul pe mobil ... mi-a zis ca in 3 zile am toata comanda...numa sa vin sa-i aduc banii ca el nu are de unde sa puna atatia bani!!!!!!!
Deci nu m-a durut capul! Am venit dupa 3 zile ca o doamna si mi-am luat gonalul de la dr. de fam.Saracul....a zis ca de cand e el dr. nu a auzit de asa medicamente( desi sotia lui e ginecoloaga) !!!!
Asa ca din cate vad tine de dr-ul din spital care da scrisoarea medicala, de medicul de fam. si de farmacista !!! Si f.f.f. mult NOROC!
madalina mamica si burtika... fiolele tale de fapt le_am dat Kittei care avea nevoie urgent...eu mai puteam astepta!Ne ajutam la nevoie... ca de aia suntem prietene !!!
Cum ramane cu intalneala??? e bine pe 30 nov???Sa facem strigare din timp!!!
Avalon fata! Sa dea DD sa fie intr-un ceas bun!Sa fie totul OK pana la sf. Caci finalul e cel mai important!
Scuze pt. toate edit_urile pe care le_am dat!!!
dany

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Moniland spune:

Yuhuuuuu, Avaloane, si o voi tine tot asa pana ce vezi si visul de a fi mamica. Sa fie intr-un ceas bun stimularea pe care o incepi maine. Si chiar asa ce bine e sa visezi ca ai alaturi un print sau o printesa care iti da primul zambet sau care te trezeste noapte. Hai fetelor visati ca poate, poate....
Kitta, sa stii ca nu zic nu cu explicatia pe care ai dat-o ce priveste viza de la Casa. Eu am avut noroc cu pilele (farmaciste sefe) care au rezolvat ele. Nu stiu ce la Casa dar pe mine cu jumatate de bani economisiti.
Madalina, FELICITARI pentru starea ta civila. E oare mai bine cu hartie
danyalo, mai bine fa-le pe toate sa fi cu inima impacata. dar mai bine un copilas sa vezi ce te impaca sufleteste.
manu,hai ca poate Sovata va face minuni si in cazul tau.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns manumanu spune:

Kitta, esti tare! Sa stii ca o sa iau exemplu de la tine, ca si mie imi place sa ma lupt cu sistemul, dar de data asta am avut incredere in el si uite ca rau am facut! Da' poate ca nu va fi o "data viitoare" pentru exact chestia asta! Faza cu aspirinele e super, si pe mina ma sunau baietii de la banca pe cand eram in Ungaria la cumparaturi... sume mult mai mici decat cele date pe Puregon (tot cu cardul)... atunci nu i-a interesat.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns manumanu spune:

quote:
[manu[/red],hai ca poate Sovata va face minuni si in cazul tau.

Da, chiar am de gand sa mai merg o data poate in ianuarie, daca nu se intampla nimic pana atunci

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Avalon spune:

Multumesc, Dany si Moni, si voua va doresc sa fie cu noroc urmatoarea incercare!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns KITTA spune:

Doamna Profesoara Avalonbine ai revenit! Ce de lume buna se aduna inapoi! Multumesc, io primi gravibinon fara propsect, da acu' ca imi zisesi facui calculul si trecura 11 zile, deci panica mare la apel. Si zici ca ai baga o dexametazona pe propria raspundere sau te consultasi cu dr. Hai ca dau si eu acu o strigare prin tari starine sa vaz cum se cheama exact - denumire comerciala - stii tu? Si, apropos, zi-mi si de Progesteronul de 250 mg care e in Germania tot denumirea comerciala ca si aici avusei de mila doar 2 fiole fara cutie. Moama, si inseamna ca la intalneala o sa ne spui ce simptome ai, alea alea dupa ET. Daca mai lipsesti te punem absenta nemotivata si Doamna Profesoara Danyalo hotareste daca e caz de exmatriculare!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aurel_cris spune:

KORA,AYDA eu petele le-am avut cam a 10 zi de la ET,de aceea si ziceam ca am dat rateu.AYDA eu am facut test de urina in zi 12 si a iesit negativ,deci nu e 100% concludent.Deci eram convinsa ca nu am reusit si la zi 14 dela ET cand am avuta testul de sange pozitiv nu-mi venea sa cred.Va tin pumnii,avem locuri caldute la odisee
AVALOANE ai mai dat si mataluta pe la noi,multa bafta draga mea chiar vroiam sa iti dau un mail sa te cert ca nu ne mai zici nimic despre tine.Iti tin pumnii si iti doresc multa bafta draga mea,te asteptam la odisee
DANYALO ma alatur la ce a zis MADALINA,ca progesteronul provine de la doua burticoase se va lua sigur si la tine,iti tin pumnii
MONILAND bine ai revenit
Fetelor care sunteti in focuri va tin pumnii
23+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Liana30 spune:

KITOOOO beyyy numai poci de cat rasaite puppp..
Avaloaneee ma pierdui in calculelema aduci la liman profo?ce zi?ce zi?
Moni puppp ca;mi fusa dor di tini,,stii nu?
danyalooo
io iar ma oftic rauu di tot ca nu poci sa vin si io la intalnire,,mai ales ca vine si profa
aaaaaaa si vroiam sa mai zic ca mii dor tare de diriga.si de dana p//si de..si de voi toateee care stai dupa canapea si nu vreti sa ne dati cate un semn..

Putin cu putin se aduna marea...

Nasica

Pana gasesti printzul, trebuie sa sarutzi toate broastele!!!

"Nimic nu-i imposibil!"

Mergi la inceput