analize dupa avort spontan

analize dupa avort spontan | Autor: pinguina

Link direct la acest mesaj

As dori sa stiu si eu ce doctori din cta sau bucuresti v-au recomandat sa faceti analize dupa un avort spontan si care ar fi acelea.....Analizele pe care le-am facut in timpul sarcinii au fost ok(nu mi-au fost date cele din grupul TORCH)si de aceea acum sunt in dilema....
Astept cu nerabdare....

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Idaira spune:

Exista un topic numit Informatii utile Constanta,in cazul in care ai vrea sa afli mai multe despre dr din Cta.
In privinta analizelor de dupa...cu siguranta ti-au facut analiza anatomo-patologica,apoi ar fi bine sa faci o echo transvaginala, analizele genetice,hormonalele.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns KoraPop spune:

Eu stiu ca se recomanda analize imunologice cum ar fi anticorpii antifosfolipidici,anticorpii antinucleari, lupici si multi altii.Multa bafta!

Kora

CARPE DIEM!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pinguina spune:

quote:
Originally posted by Idaira

Exista un topic numit Informatii utile Constanta,in cazul in care ai vrea sa afli mai multe despre dr din Cta.
In privinta analizelor de dupa...cu siguranta ti-au facut analiza anatomo-patologica,apoi ar fi bine sa faci o echo transvaginala, analizele genetice,hormonalele.

Am vazut topicul...ideea e ca nu stiu pe nimeni care sa fi trecut prin asta.....
Eu am schimbat ginecologul dupa avort, iar cel la care ma duc actualmente in afara de lama nimic altceva....deci daca imi poti recomanda din cei de pe lista pe cineva......

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ali spune:

Neaparat sa-ti faci toxoplasmoza.Am prietene care au pierdut sarcina din cauza asta.

ali

Mergi la inceput