Gravidute prin FIV (9)
Raspunsuri - Pagina 19
denisa73 spune:
Lorelai
alaturi de tine,ti-am trimis pm.
Kla ce mai faci?
Pussi,pup fetele si sa stea cuminti acolo pana la 1dec.(ca e o zi mare)
Mihuta nastere usoara si bebica sanatoasa
Eu am fost ieri la masuratori si suntem bine,eco nu mi-a mai facut caci am facut acu 2 sapt.
Va pup pe toate dulce dulce!
14+ si
Cristian - 31 mai 2005 "CEL MAI DULCE PRINT"
kla78 spune:
LORELAI imi pare rau dar nu-ti pierde speranta,la anul sigur va veni si bebe!
MIHUTA nastere usoara si fara probleme si o bebelina papacioasa si cuminte!
PUSSI frumoasa data de 1 dec,pupici la tuste!
CRISIS si eu cand deschid calc intru prima data la aspirante,asa m-am obisnuit
parca tot nu-mi vine sa cred ca am ajuns in sfarsit la odisee.
DENISA ma bucur ca totul e ok mai ai putin si vei stii si sexul bebelusului.
GINGERinseamna ca peste o sapt s-ar putea sa nasti???doamne ajuta sa fie totul bine si sa te intorci acasa cu bebei bine si sanatosi!
eu am fost ieri la eco si m-am speriat degeaba,bebelasul meu are 2 cm si bataile inimii sunt super"fuerte"
cum a zis doctorul,gata m-am linistit si multumesc Domnului ca nu a patit nimic.
8+3
http://es.pg.photos.yahoo.com/ph/kla788/my_photos
Ginger00 spune:
Noi azi am fost sa refac analizele si am depus cererea de maternitate la Inspectoratul muncii(adika tati ca io am stat intinsa in masina).
Kla- apoi de ma lasa colul pot naste in oricare minut dar eu sper sa tina cat mai mult ca sa nu trebuiasca sa stea in incubator asa de mult.Felicitari pentru inimioara
...ce emotionant,asa-i?
Ioana- incearca sa-i trimiti la Pussi un PM ca vad ca nu intra prea des.
Dream -noi te asteptam sa te intorci aici printre noi 
Va pupacesc
31
sufletelele mele
Atat mai avem
madalina28 spune:
Lorelai cuvintele sunt de prisos.
Te asteptam cat mai curand cu toate fetele de la odisee printre noi.
Moni intr-adevar suntem niste norocoase,dar scapam de grijile stimularii,inhibarii,lipsei de progesteron si dam peste alte griji mai importante: oare ii bate inimioara????cat o mai fi crescut????o avea vreun risc de malformatii si multe altele.Te asteptam cu drag la noi si la alte griji.
toate fetele
Madalina
27+
Sofia
calea sigura a esecului este sa renunti...
Poze
La mami in burtik
Moniland spune:
Mada, astea le-am cunoscut si eu o perioada mai scurta. Eu incercam doar sa va amintesc sa va bucurat de sarcina. ![]()
Ginger, as vrea eu sa vin cat mai repede, dar... nu depinde numai de mine.
Mihuta, nastere usoara iar Sophia sa fie cuminte si mancacioasa.
andicu spune:
Hello burtici!
Ginger, iubita, tin pumnii sa nu nasti asa repede! sa dea Domnul sa mai rezisti un pic! si daca nu se poate, multa sanatate la toti 3 si sa va intoarceti cu bine acasa, in formatie completa si apta de un viitor frumos!

Kla, ma bucur ca sunteti bine! felicitari pt inimioara! 
SI acum un mesaj de la Pussi : " Sunt internata de ieri, nu mai vin acasa, tensiune mare-luni fac cezariana!"
Pussico, tin pumnii strans iubita, nastere usoara si sa fiti sanatoase si tu si Tustele!

x3!
Si , bineinteles: 

asta o sa o fac zilnic, inclusivl luni!
tuturor!
Andicu mami de
www.flickr.com/photos/9457501@N02/sets/72157600689970094/" target="_blank">Filip la 4 luni(27 iunie 2007)Cum crestem noi

Ginger00 spune:
Andicu
multumesc mamica de Filipel,esti tare draguta
Pussi - facem galerie 

si asteptam sa primim primele pozici
31
sufletelele mele
Atat mai avem
aurel_cris spune:
MIHUTA NASTERE USOARA

PUSSI DRAGA DECI GATA ZIUA CE-A MARE SA DECIS NASTERE USOARA SI REFACERE CAT MAI RAPIDA

Fetelor vom avea curand trei bebeline,abia astept pozicile .......
GINGER sper ca esti bine,stai in patut cat de mult poti,rezista cat mai mult,oricum ingerasi vor fi bine dar e mai bine sa mai stea la mami in burtic

LORELEI 
ti-am scris si la FIV,draga mea e greu dar incet incet vei trece si peste asta,si uite la mine a doua oara a mers bine

IOANACARMEN si eu iau ginypral dar nu am auzit ca ar avea ceva legatura cu nasterea.Daca citesti prospectul ca fiecare medicament are o gramaada de contraindicati dar e mai rau fara el.Asa am avut eu indoieli la inceput dar am primit multe mesaje de la fete care au luat si nu sa intamplat nimic nici cu bebei,nici cu ele.Uite si PUSSI a luat si acum a ajuns la marele final.Tu fa cum crezi dar eu zic ca dr nu ar recomanda asa ceva daca ar fi nociv

CELLU ce mai faci??

ANDICU multumim de mesaj,pupicipt mami si Filip
MADA,DENISA,DELFI,CRISIS,CATI MAGUREANUA si la toate fetele

MEDA tu ce mai faci??

25
andicu spune:
Si ca tot sunt pe post de mesager
:
Mesaj preluat de la Mamici de nov-dec. unde am transmis mesajul Pussilinei : Mesaj de la Mihuta: "S-A NASCUT SOPHIA LA 9:55 ARE 3.5 KG 51 CM SI NOTA 10"!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Cris, iubita, poti tu sa modifici la listuta, te rog,s-o treci pe Mihuta la mamici, ca tu esti sefa pe capitolul asta !![]()

FELICITARI MIHUTA, MAMICO!
SOFIA, BINE-AI VENIT!!!
sa va traiasca, sa fiti sanatoase si sa veniti repede acasa! 
Andicu mami de
www.flickr.com/photos/9457501@N02/sets/72157600689970094/" target="_blank">Filip la 4 luni(27 iunie 2007)Cum crestem noi