Gravidute prin FIV (9)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns lorelai_lorelai spune:

Dragele mele, din pacate bebei mei nu m/au placut indeajuns incat sa mai stea in burtica mea.Am primit rezultatul bhcg/ului, mult scazut.Deci...
Va urez in contiunare sarcini usoare, nasteri la fel si copilasi de care sa va bucurati si care sa va transforme viata in edenul mult visat!
Eu o sa iau o pauza pana la var si poate cvoi reusi,.Dumenezeu e sus si stie ca nu sunt un om rau!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ginger00 spune:

Lorelai cred ca orice cuvinte sunt de prisos...te va ajuta cel de sus sa-ti indeplinesti visul intr-o buna zi.Sunt alaturi de tine
Moniland te asteptam cu bratele deschise sa te muti si tu aici

31 sufletelele mele

Atat mai avem

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ioanacarmen spune:

Ginger, am vazut ca la subiectul:"contractii nedureroase", voi spuneti ca tratamentul cu gynipral ar da probleme la nastere. Despre ce este vorba, ca de azi m-am apucat sa-l iau si eu?

Fetelor, cat sa dau la cerclaj dr si anestezistei?
Mi-a zis ca nu-mi face cerclaj pana nu-mi fac analizele de secretie si cultura de col, sa verifice daca n-am vreo infectie pe care s-o trateze. Problema e ca rezultatul la analizele astea dureaza o saptamana si nu stiu daca se merita sa mai astept pana la inceputul lui decembrie. Daca ar fi vreo infectie, oare cum o influenta cerclajul?

22+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ginger00 spune:

Ioana- nu sunt in tema cu Gynipralul,poate te ajuta Pussi ca ea stiu ca ia .Aici in Italia nu este medicamentul asta, eu fac tratament cu Lentogest , un progesteronic.

31 sufletelele mele

Atat mai avem

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ioanacarmen spune:

Pussi, te rog, ce poti sa-mi spui de gynipral. Am citit ca e destul de controversat.

22+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dream1971 spune:

Dragelor am intrat sa va salut si sa va spun ca ma gandesc la voi si ma pentru toate fara exceptie sa fiti bine pana la capat.

Lorelai imi pare tare tare rau pentru ceea ce ti se intampla Crede-ma ca stiu cum este. Fii tare si continua sa speri!

Mihuta fac si eu galerie pentru o nastere usoara

Pussi vad cat iti este de greu dar va fi bine totul. Important este ca voi trei sa fiti bine. Ma gandesc la voi si va tin pumnii.

Cellu ce se intampla cu tine? Esti bine? Stiti ceva de ea? Nu a mai scris de multicel...

Va pe toate: Denisa, Meda, Mada, Aurel_Cris, Ginger, Cata, Delfi, Kla, Diana, Crisis, Ioanacarmen,Sisly, Ciarli, marilou si va doresc sarcini cat mai usoare.

Dream

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andicu spune:

Hello.

Intru intr-o mare viteza sa scriu :

Mihuta , NASTERE USOARA! sa ai o printesa sanatoasa si grasana si sa te refaci repede! asteptam vesti de la tine , si inca din cele mai bune! uite aici , galeria :

Lorelei, imi pare tare rau pt rezultat! sa-ti dea DUmnezeu putere si anul care vine un bebe sau doi frumosi si sanatosi!

gravidoasele si le urez multa, multa sanatate!

Andicu mami dewww.flickr.com/photos/9457501@N02/sets/72157600689970094/" target="_blank">Filip la 4 luni(27 iunie 2007)
Cum crestem noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crisis81 spune:

Lorelai sper ca esti la fel de tare cum pari din mesaje. Pisicul este intr-adevar o idee buna. Din dorinta de a avea un copil am reusit sa strang: 1 catel (mai aveam unu de la 17 ani), deci 2 catei, o pisica si 3 chinchilla si am zis ca atunci cand voi ramane le dau. Dar inclusiv acum sunt langa mine si cred ca dragostea pentru ele se aseamana foarte mult cu dragostea pentru bebele ce va veni. Aaaaa, am uitat. Stau la apartament nu la casa . Te va ajuta!
Mihuta nastere usoara si refacere rapida!
Ma scuzati ca nu scriu mai des, dar eu inca intru la "Asteptand...", greu realizez ca voi fi

Cristina 5+
www.flickr.com/photos/11706357@N04/collections/72157602666536902" target="_blank">POZELE NOASTRE TOATE

In asteptarea ingerasului

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns delfi spune:

lorelai imi pare rau, dar nu te lasa invinsa, fii o luptatoare si ai sa vezi ca o sa reusesti. Exact in aceeasi perioada anul trecut am facut primul fiv cu rezultat negativ. Am avut, si am, un sot minunat care m-a ajutat sa trec peste si uite la al doilea fiv am reusit. Incearca sa te bucuri cat poti de aceste sarbatori, si in primavara sus pe cai

mona 32 + Alexandru si Cristian
http://bd.lilypie.com/gPGLp3.png
DOAMNE AJUTA INCA 5 SAPTAMANI IN BURTICA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lorelai_lorelai spune:

Va multumesc , dragele mele si ...aveti grija de voi.Eu o sa dispar o vreme.

Mergi la inceput