Regent?e periculos?
Ajutor,,,, nu scap de niste nenoro,, de gandaci,,, sunt negri,maro,mici,mari,,, cei mai multi in bucatarie,, dar acum sunt si in camera copilului!!
Nu stiu ce sa mai fac,,,am dat cu spray-uri nimic!
Acum dormea copilul si urca unul pe el:((((((((
Au facut deratizarea in vara cica de 2 ori la subsol dar parca mai mult i-a starnit
Am auzit de regent fiola.
Oare pot da in baie si bucatarie pe margini noaptea cand doarme copilul?Are 1 an,,merge de-a busilea dar nu are acces la baie si bucarie,,.
Este daunator copilului chiar dc nu atinge suprafata stropita?
multumesc
Raspunsuri
iulenca spune:
quote:
Initial creeata de babyyy
Ajutor,,,, nu scap de niste nenoro,, de gandaci,,, sunt negri,maro,mici,mari,,, cei mai multi in bucatarie,, dar acum sunt si in camera copilului!!
Nu stiu ce sa mai fac,,,am dat cu spray-uri nimic!
Acum dormea copilul si urca unul pe el:((((((((
Au facut deratizarea in vara cica de 2 ori la subsol dar parca mai mult i-a starnit
Am auzit de regent fiola.
Oare pot da in baie si bucatarie pe margini noaptea cand doarme copilul?Are 1 an,,merge de-a busilea dar nu are acces la baie si bucarie,,.
Este daunator copilului chiar dc nu atinge suprafata stropita?
multumesc
Babyyy eu dau cu regent fara probleme, nu cred ca e toxic pt bebe. Adika safe safe nu e dar daca nu atinge copilul suprafetele stropite (margini colturi) e ok.
MARIUKU PUI DE IULENKA
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/2;10722;104/st/20060808/n/MARIA+THEODORA/dt/8/k/82d2/age.png
MARIA THEODORA
babyyy spune:
fetelor am dat aseara in baie si bucatarie.in baie nu am gasit gandaci de dimineata in schimb in bucatarie erau cativa.Am dat doar pe margini si in scurgeri.Bebe nu are nimic ,dar nu are acces deocamdata acolo.Oare cand sa spal pe jos?cate zile sa las sa-si faca efectul?
azi vine un baiat de la dezinsectie , am inteles ca va da peste tot :pereti,podele etc,,, sa vad unde las copilul macar doua zile.
va pup
nastasie spune:
aceeasi problema am avut si eu.nu mai dormeam noptile.stateam la panda.eu am dat cu otrava de vapor, dar am plecat de acasa.si de atunci nu mi-a mai aparut nici unul.
adriana&razvan 01.11.2004
olympia spune:
Eu zic sa cauti si care sunt locurile pe unde vin (spatiile de pe langa tevi, de ex) si sa le astupi. Si da si pe pragul usii cu insecticid. Ideea e sa-i tii la distanta, pt. ca odata cuibariti in casa e mai greu...Si verifica si dulapurile din bucatarie, fa curatenie generala, camari, debarale...Daca deja sunt de toate marimile, inseamna ca au depus oua si au facut pui!