Mamici de iulie-august 2008 (4)

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Nati spune:

Dana, e bine intr-un fel ca stau la casa, sunt cocotata pe munte ,am numai padure in jur si vile, da nu-i nimeni, ca-s doar case de vacanta,sau concediu pe timp de vara la saracii astia de japonezi"vb vine saraci, la ce viloase au unii pe aici".Iarna e pustiu, noi,muntele si cei de la administratia micului orasel de pe muntele asta.
Eu am folosit ghivece lungi,si late cam de 30cm, ca trebui bagati bulbii cam la 15 cm adancime,si 15 cm distanta intre bulbi.
Le-am pus pe barul de la bucatarie, asa nu ajung mandrele la ele, si la primavara pe terasa.
Legat de mancare, am incercat la inceput cand am venit sushi,nu am mancat mult vreo 6 bucati, crede-ma ca dupa juma de ora m-am pus pe dat la boboci, doua zile am vomat, am zis ca pana aici mi-a fost, mor si alta nu.Acum doar mirosul sa-l simt ca deja ma ia cu rau si tremurat.
In rest aici in Japonia nu mananc nimic in afara de pui, friptura,si ceva mancare chinezeasca pe la restaurante, acasa gatesc romaneste, sotul mananca orice, si coaja de copaci daca-i dau mananca.
Asa as vrea sa mananc friptura inabusita cum face mama, da cum nu am cuptor aici,pauza, la microunde nu merge.
Doar sa dam intre 1000-2500$ pe un cuptor electric dar ceva mai mare decat un cuptor cu microunde, is mici rau, nu poti baga o craticioara,sau un vas de yena mai mare.
Asta e, poate cand ne-om muta in Hawaii, am sa am si eu cuptor, daca nu gastesc la rudele sotului.
Acum de sarcina: eu nu stiu cum rezisti cu biscuiti, iaurt,corn,sau altceva mai mic cantitativ, ametita eu sunt toata ziua, e o ameteala din aia ca si atunci cand esti racita cobza,si parca ai capul mare.
Da eu nu pot sta fara mancare, incerc sa rod un morcov, mai mananc niste nuci, stafide, banane,mandarine, mere, da mananc si mancare,o farfurie de ciorba,o felie de paine prajita, sau ce am gatit, nu conteaza ca e pranz sau cina.
Eu ma ofilesc doar cu fructe si putina mancare, de asta am si luat 5 kg deja, sa vezi ce tipa medicul la mine.
Adevarul ca beau apa multa si am mereu o gaura in stomac.
Hai ca m-am intins cat o zi de post.
Toate cele buine si aveti grija de voi.

Poze
Animalutele mele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Irda spune:

salutare!

Crosetasem la un mesaj ceva vreme si se duse!

Bun venit noilor burtici!

Aveti idee unde as putea gasi Gravibinon....fetele din Bucuresti?

Am ajuns ieri la eco de urgenta, ca de duminica seara incepusera niste secretii maro-inchis care m-au speriat de numa!

Bebe e bine, are 10 mm, corespunzator la 7 sapt de sarcina desi noi aveam abia 6 si aproape 4 zile, vezicula vitelina de 3 mm, si sacul nu l-a mai masurat ca era ....maaaare!
Am o sangerare din uter....care s-a vazut f clar la eco, dar nu are legatura cu sarcina.....cica in perioada asta uterul e fff vascularizat si de la efortul pe care l-am depus a plesnit un capilar mai slab pe-acolo!

Asa ca indicatii pretioase....sa "rup" si eu paturile pe care le gasesc vreo 2 saptamani + Gravibinon filole 1 la 7 zile.
Problema mea e ca nu gasesc Gravibinonul de nici o culoare!

Mona, abia te astept cu vesti de la consultatia de vineri!
da Doamne sa fie ceva minor care se poate repara cu odihna si tratament! Iti tin pumnii!

Danutz, bine ai venit.....sarcina usoara si bebel sanatos, destept, frumos si cuminte!

Dana......imi pare rau ca nu poti papa... eu am greturi nasoale, dar incep dupa-amiaza, asa ca dimineatza bag tot ce prind si ce am pofta ca de la 14-15 incolo.....scap doar la vreun fruct ceva si la apa....eventual stiksuri, daca nu mai pot de foame ca altceva nu intra!
Las ca trecem noi si de perioada asta....bebeii sa fie bine!

Revin

Irda Bebe
cu Daria 13 iulie 2005

Poze Daria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monalac spune:

va era dor de vesti proaste venite de la mine?stati ca va mai dau una-azi am sunat o pe dr avram de la coltea si mi a spus ca lupusul anticoagulant a iesit pozitiv si ca va tb sa incep tratamentul cu clexane injectabil,tratam pe care l am facut si la cris...asta desi la medlife toate analizele,facute cu 5 luni inainte de a ramane insarcinata au iesit bune si m am bucurat,am crezut ca la cris am facut tratament degeaba.acum,problema nu e ca va tb sa fac 300 de injectii,ca doar am mai facut,ci ca trat nu l mai iau gratuit,ca la cris,ci ma va costa vreo 200 milioane....lei vechi...mai intai astept sa merg la dr tutunaru,sa vedem el ce zice si apoi voi vedea...poate ma ajutati sa facem o petitie pe care s o adresam ministrului sanatatii,ca nu mi se pare corect sa renunti la sarcina doar pt ca n ai bani sa faci un tratament...
IRDA,ai grija de tine!vezi ca erau niste subiecte postate aici,la odisee,in care se dona gravibinon.stiu ca parca nu se mai importa,daca nu gasesti,eu pot sa intreb pe la farmaciile de la giurgiu sa vad daca mai au in stocul vechi...mult succes!
MADA,si eu am greturi,ma apuca inclusiv noaptea,nu prea mai imi place nimic,dar o sa trecem noi si peste astea.ai grija pe drum cu burtica,sa te menajezi.
DANA,si eu iau utrogestan,oral si dupa vreo ora de la administrare am ameteli f mari,dar imi trec intr o juma de ora o ora.
SYLVYUTA,ai si tu grija de tine.!
ALINA MARIA,eu nu fac mare lucru in casa,spal vasele,intind rufe pe sarma,le strang pe cele uscate,mai spal o chiuveta,un wc.mai mult stau in pat.de gatit imi gateste mama,la 2/3 zile merg si iau mancarea de la ea,cu aspiratorul da sotul...te mai doare burtica?
NATI,ai si tu grija de tine!
DANUTZU SI ANKA LAURA,va urez si eu bun venit!

Mami de Cris

Poze Cris

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anaxena spune:

eu am fost la mdicul de familie ,am o tensiune de om mort 8 cu 4
mi-am facut analizele aferente sarcinii
in continuuare nu-mi este rau,n-am nimik
mai nou ma cam doare uterul...am racit un picutz,am scapat de raceala dar am ramas cu o tuse insuportabila si presupun ca din cauza tusei ma doare...cred ca ma duc sa-mi cumpar no spa
avem o gravidutza noua la aspirante...cele care au fost candva aspirante o cunosc : bujo e

Ana-Maria nimfomana dupa teste de sarcina
7+ sper la o!!!AMR 33sapt
proiectul bebe pink
www.flickr.com/photos/12649238@N02/?saved=1" target="_blank">diferenta dintre poza si fotografie+poze test+poze bb

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns syyylviuta spune:

Danutza bine ai venit si sarcina usoara!
Mada, multumesc pentru info, deja ne-am facut niste planuri, pe 30 ajungem la Londra, seara mergem la un concert, pe 31 ne plimbam sa vedem magazine, brazi, mosi, iar seara de revelion o facem la hotel (si special pentru arificiile de la Eye, am luat camera la etajul 11 cu vedere spre el!). Iar pe 1 mergem la un ceai de la ora 5, nu mai tin minte unde... In nici un caz nu avem de gand sa mergem in aglomeratie, cred ca va fi nebunie mare, si prefer sa ma pazesc.
Dana, si pe mine ma termina greturile, si am observat ca daca sunt obosita se accentueaza, probabil de aceea sunt fete care le au seara, dupa o zi obositoare. Eu azi m-am simtit mai bine, caci am dormit f mult azi noapte.
Mona, eu nu am auzit de ceea ce spui tu, dar inainte de a face tratament, mai repeta analiza, ca stiu multe cazuri cu rezultate eronate, mai ales daca spui ca acum 5 luni erau perfecte! Si mie mi se pare cam mult tratamentul, dar nu inteleg de ce acum nu mai e gratuit!? Multa sanatate!
Irda, stiu si eu ca era un subiect in care se oferea Gravibinon, probabil pe aici pe la odisee. Alta chestie pe care n-o inteleg: daca nu se mai gaseste acest medicament pe piata de ce il mai indica doctorii?? Sigur se gaseste ceva asemanator, dar in felul asta baga sperietii in mamici, un stres in plus ca nu gasesc medicamentul indicat. In sfarsit, traim in Romania... Ai grija de tine, si nu mai fa efort, poate reusesti sa stai cateva zile linistita acasa.
Restul fetelor, Va pup!

7+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns syyylviuta spune:

Bujo e gravidutza???? Yupiiiiiiiiii, ce ma bucur!!!! FELICITARI!!!

7+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MIKYCRIS spune:

BUNA FETELOR!
SPER CA DE DATA ASTA SA TREC BINE DATELE SI SA MA INTEGREZ SI EU PRINTRE VOI ASA CU MORALUL LA PAMANT CUM SUNT DUPA O VIZITA LA DOCTOR.
DATELE MELE:DN-10.04.1977:UM-25.09.2007:DPN-02.07.2008.
5+

MIKYCRIS

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MissJJ spune:

Mikycris dar de ce esti cu moralul la pamant? Ce s-a intamplat?
Silviutza ok na eu am zis in caz ca iti sunt de ajutor informatiile. Sigur o sa va distrati o sa fie f fain.
Monalac dar nu pricep de ce acuma trebuie platit si sarcina trecuta nu ai platit? Ce ai numai voie o sg data gratis? Sau era gratis si s-au gandit ca e mai bine sa plateasca lumea?
Anaxena ai incercat sirop de patlagina pt tusa? Eu cu ala ma tratez si de fiecare data mi-a trecut tusa f rapid si la fata tot din ala ii dau pt tusa.

---------------------------------------------
Mada si Arianna Raisa (21.08.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AnnaBaby spune:

Buna seara fetelor. Sunt o fosta aspiranta care ieri dimineata a vazut dublu - adica doua liniute. Asa ca am venit si eu in randurile voastre. La doctor sunt programata joi, dar eu deja mi-am calculat dpn - undeva la mijlocul lui iulie.
Totusi sunt ingrijorata pentru ca am de sambata niste dureri de burta ca cele menstruale. Plus ca am avut si o mica sangerare sambata - dar am citit ca asa se intampla cand se nideaza embrionul in uter.
Voi ce stiti despre asta?
Ma puteti ajuta?

http://tt.lilypie.com/lIoup3.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MIKYCRIS spune:

BUNA FETELOR!
ASTAZI AM FOST LA ECO TRANSVAGINALA SI CICA BEBEUL ESTE LA LOCUL LUI UNDE AR TREBUI SA FIE LA O SARCINA NORMALA DAR PUTINTEL MAI JOS!
ACUM TREBUIE SA IAU UTROGESTAN 2 PE ZI.ASTA INNAFARA DE:USCOSIN SI NO-SPA LA NEVOIE,ACID FOLIC SI VITAMINA E ZILNIC PANA LA 12 SAPTAMANI INCLUSIV+NU TREBUIE SA RIDIC NIMIC SI SA STAU LINISTITA LA PAT!
LA PRIMA SARCINA NU AM AVUT ASTFEL DE PROBLEME SI FACEAM CE VROIAM EU!.MAI RAU ESTE CA PRINTRE CELE 3...CHESTII SE POATE INTAMPLA CA SA PIERD SARCINA ORI SA AJUNG SA NASC PRIN CEZARIANA.VOI CE SPUNETI FETELOR?ASTEPT PARERILE VOASTRE INDIFERENT DACA E DE BINE ORI BA!
PUPICI SI AVETI GRIJA DE VOI!
5s+

MIKYCRIS

Mergi la inceput