Mamici de iulie-august 2008 (4)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns bujo spune:

Bubuleana nu ter ingrjora cu colul ca nu trebuie sa aiba o pozitie exacta. Si la mine e coborat. Noi ne tot luam dupa col sa vedem daca suntem gravi dar ne-a zis o "veterana" ca Maria Sa colul se ridica pe timpul sarcinii dar nu imediat. Asa ca stai linistita.

bujo 4+
album de nunta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns olguttza spune:

Mona, imi pare rau, de-abia acum am citit (dupa PM)....nu stiu ce sa-ti spun, desi stiu cum e... bine ca s-a declansat acum sangerarea, eu am stat 4 sapt. cu embrionul mort in burta si am fost in prag de septicemie. stiu ca n-are rost sa-ti spun, da crede-ma ca ma doare sufletul...
ai mare grija de tine!!!

mami de Olga Cristiana 5.07.07

Daca ar fi sa am doua vieti, as trai o singura data.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns the_andreea spune:

Buna tutror.Va citesc de la inceput,deoarece am si eu vreo 4 teste pozitive de o luna.Nu am scris pana acum pentru ca abia acum 3 zile am reusit sa ajung la eco sa-mi vad bobita e fasole care are 8 sapt,16 mm si 171 batai/minut.Am avut si ceva probleme,dureri de burta cam ca la cm si scurgeri maro-roz(cate 2 zile pe saptamana,ultimele 3 saptamani)si dr mi-a dat Duphaston si No-Spa.
De mai bine de 2 ani de zile astept minunea,dar nu am gasit pana acum pe cineva care sa ma trimita la analize,asa ca nu stiu de ce a durat atat.Mai am o fetita,Theona care are 5 ani.Diferenta o sa fie cam mare,dar multumesc lui DD ca pana la urma am reusit.M-am intins cam mult,scuze.Daca nu o sa ma bagati sema,nu-i bai.Eu oricum o sa va citesc in continuare.

Pupici tuturor,multa sanate la mamici si la bebici.

Andreea si Theona(27.08.2002)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nati spune:

Buna fetele,

Mona, imi pare rau de situatie, eu tot sper sa fie bine, poate se mai poate repara ceva, tin pumnii sa fie bine.

Eu am fost azi la clinica, l-am vazut iara pe bebe, a crescut ,are 2cm si 2mm, totul se prezinta bine pana acum.
Am rezolvat si cu nasterea, am sa nasc la clinica unde am facut inseminarea, au locuri libere, cu toate ca e la o ora si juma de unde stam noi, mergem la hotelul maternitatii cu vreo 2-3 zile inainte de data stabilita a nasterii 20 iunie,si gata, cel putin sunt acolo pe loc, e super clinica, cadrele medicale sunt foarte atente, e foarte curat, sunt numai rezerve dotate cu tot ce trebui, toaleta si dush, super.
Faza tare azi la ecograf, sotul la birou la medic se uita pe monitor la bebe, medicul vedea si el bebe pe monitor, la mine monitorul era inchis, ei doi vb bine mersi de bebe, si eu mai aveam putin si incepeam sa tip, ca eu nu vad nimic, saraci dupa ce au inteles nu stiau cum sa deschida si la mine monitorul, cica vai Nati, noi aveam petrecere aici si pe tine nu te-am invitat.

Pe 26 trebui sa mergem la clinica iara, sa fac niste analize, si sa ne arate niste filme, cursuri cred de pregatire nastere, nici nu am inteles bine.

Mada, ma intrebai ce nationalitate e sotul, e juma american, juma japonez, da cum e nascut si crescut in Hawaii, el zice american 100%. De asta ne este si greu aici, de pilda trebuiau completate niste formulare azi care erau in japoneza, ne uitam crucis, eu una nu vorbesc si nici sa citesc japoneza, el mai vb cat de cat japoneza. Nici macar nu aveau formulare in engleza, da aveau in portugheza.Bine ca macar cadrele medicale vorbesc cat de cat engleza, asa ne mai intelegem.

Va doresc sarcina usoara, toate cele bune si aveti grija de voi.

Poze
Animalutele mele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Louana_me spune:

Buna fetelor...

Am si eu o intrebare pentru gravidutzele muncitoare din Romania, si va rog tare mult cine stie sa imi raspunda...

De ceva timp imi este cam rau, adik stari de greata constanta dar difuza. Ma mai doare si capul din cand in cand, iar disconfortul la serviciu e major, pt ca nu ma pot concentra, si nu mai am in nici un caz randamentul de acum 2 saptamani. Voi ce stiti, se poate acorda in vreun fel concediu medical, atata timp cat nu mi s-a zis ca ar fi o sarcina cu risc? Sau este vreo modalitate prin care sa stau putin acasa? Mi-as dori asta foarte mult, pentru ca ma epuizeaza serviciul si ritmul de aici.

Multumesc de raspuns.

Totul este greu pana devine usor....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MissJJ spune:

quote:
Originally posted by dara_d

Multumesc de explicatii bujo si bubuleana.
Ce frumos este pentru fata din Anglia ,scuze ca nu am retinut numele ca mai are o fetita,am inteles bine? Ce varsta are? Sa iti traiasca si sa ii faci un frate sau o sora frumosi si sanatosi.

5+
http://bd.lilypie.com/tN0Bp2.png

Dara, Madalina ma cheama , da mai am o fetita de 1 anisor si aproape 3 luni blonda cu ochi albastri ca asa am dat comanda , cuminte si pupacioasa dar si f incapatanata ca deh e leoaica. Cam bolnavioara de mica saracutza da na trecem incet incet avem deja super antrenament la raceli si gripe la bebeii asa ca s-a invatat si cu medicamentele si cu aspiratorul nazal si sta acuma cuminte deschide guritza si apoi se stramba ca nu is bune medicamentele. Sg pb mai mare o avem cu vomatul e f sensibila si imediat vomita si asta o face oriunde si in genere pe metrou sau cand mi-e mai greu sa o schimb sau ceva, da ne-am obisnuit si cu asta. Acuma speram sa avem baietel ca na vrea si tati un baietel dar nu e imp ce sex are e imp sa fie sanatos si sa nu aiba nici el nici eu pb.
Am sa pun niste poze sa vedeti florea-soarelui a mea.
Nati te-am intrebat ca eu la inceput am pp ca e japonez sotul si apoi am vazut ca ai zis ca il cheama James si ma gandeam ma asta nu e nume japonez asa ca am zis hai sa te intreb. Na ce faza ti-au facut ei se distrau cu bebe si tu nu vedeai nimic, ei bine ca si-au dat seama. Oricum tare ciudat mi se pare ca nu il lasa pe tati langa tine. Nici cand nasti nu are voie?

---------------------------------------------
Mada si Arianna Raisa (21.08.2006)

Mergi la inceput

Louana cel mai bine ar fi sa discuti cu medicul de familie caci el iti da concediul medical. Ii spui ca esti extenuata si ca nu mai dai randament si din cate stiu eu, iti poate da cateva zile libere.

bujo 4+
album de nunta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Louana_me spune:

Multumesc Bujo, la asta ma gandeam si eu, dar, mai am o intrebare. Doar mie imi e greu acum cu starile astea la seviciu? Voi cum va descurcati? Eu nu prea pot manca nimic, imi e greata si cand beau apa, si sunt molesita rau de tot...

Voi?

Totul este greu pana devine usor....

Mergi la inceput

Eu ma confrunt cu usoare greturi si arsuri cand nu mananc, in rest simt niste noduri in stomac dar nu foarte suparatoare. Moleseala simt si eu, de asta si beau cafea mai ales ca sunt hipotensiva. Cate saptamani ai?

bujo 4+
album de nunta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Aalina spune:

Louana_me doar sa mergi la medicul de familie care sa iti dea ceva medical. Dar nu am idee ce si cum ca nu am avut niciodata concediu medical.
Din cate stiu ca sa obtii legal reducerea timpului de lucru trebuie sa anunti firma in scris ca esti insarcinata si sa ai dovada de la medic.
Eu mi-am anuntat verbal sefii ca sunt insarcinata. Dupa ce o sa merg la medic pe la 12 saptamani probabil o sa o fac si in scris ca e mai bine.

Nati ce bine suna ce povestesti tu acolo.
Bujo bun venit.
mada_mxm sanatate tie si fetitei.
dara_d eu stiam ca in jur de 6-7 saptamani s-ar auzi.
bubuleana tinem pumnii la eco pe 23.
ioana bafta miercuri.
ella81it bun venit.
violeta69 cum mai esti?
bulinanico79 te asteptam.
anaxena, Annababy eu va felicit ca nu simtiti nimic mai. Bucurati-va!
kla78 mi se pare corect sa fiti ocupati :)
danangi sa fii bine!
mcoca buna revenire
Irda sa treci cu bine peste perioada asta.
Crysia bun venit.Acidul folic se ia inainte de a ramane insarcinata si in primele 3 luni.
Restul fetelor ce mai faceti?
Va pup

Dorian
prunca...pruncul

Mergi la inceput