Mamici de iulie-august 2008 (4)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns danangie spune:

Fetelor va multumesc de mesaje. Nu ma duc la urgente....sunt terorizata de urgente...de spital.....sunt prea obosita psihic ca sa o reiau de la capat. Las natura sa isi faca cursul. Cum o vrea D-zeu. Analizele mi le-am facut vineri...........astept rezultatul abia pe 22 noiembrie.........cred ca-s anemica tare de ametesc asa de tare........imi este greata in timp de manac si in timp ce beau apa........nu am vomitata niciodata. Sper nici sa vomit. Durerile s-au mai diminuit dar nu in totalitate. Va multumesc.

MONALAC tin pumnii sa fie bine.

Va multumesc tuturor ca mi-ati scris , scuzati-ma ca nu va numesc. Multumesc mult.

mult asteptat

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Louana_me spune:

Buna fetelor, vechi si noi.
Nici eu nu am mai scris de mult din lipsa de conditii. Dar am reusit sa citesc totul din urma.
Se pare ca incep sa se lipeasca si de mine starile de greata indecisa, si de chef maare de acru. In rest, ma bucur ca traiesc aceasta perioada crezand cu tot sufletul meu ca Dumnezeu a creat aceasta metoda de a aduce pe lume noi fiinte, si ca El le-a pus pe toate la locul lor, in asa fel incat sarcina sa fie o alta stare de sanatate...si ca ea sa ajunga la capat sau nu, in functie de cat de sanatos va fi copilul viitor.

Mona, m-a durut inima cand am citit ce ti s-a intamplat, tocmai pentru ca stiu ca iti doreai atat de mult acest copil, si ca de mult ai stat numai intr-un stres. Dar faptul ca problemele erau atat de multe si variate, poate a facut ca sarcina aceasta sa se anuleze singura . Ma rog sa iti fie sufletul linistit..si familia sa treaca peste asta, daca intr-adevar bebele nu mai e acolo...

Mada, eu stiu mai multe tratamente pt gat inflamat, dar din cate stiu tot ce e naturist merge atata timp cat nu exista puroi, apoi e doar treaba antibioticelor.

Va pup pe toate, si sa aveti o duminica linistita, si greturi..la fel de linistite..

Totul este greu pana devine usor....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gudinde spune:

Monalac,

Offff .........
Nici nu stiu ce sa-ti zic: multa, multa sanatate si Doamne ajuta!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monalac spune:

multumesc pt msj de sustinere...de aseara,parca traiesc un cosmar...acum ma doare f tare burta,mai ales in partea stanga.credeti ca pot sa patesc ceva pana maine,e periculos sa stau asa?

Mami de Cris

Poze Cris

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MIKYCRIS spune:

buna fetelor!
MONA-eu am pierdut o sarcina anul trecut in decembrie si tot la fel ca tine stateam in dureri groaznice de simteam ca mor!iti dai seama cum am petrecut revelionul?eu am reusit sa o elimin natural.pt dureri luam no-spa si paracetamol dar nu stiu daca aceste medicamente au ajutat la eliminare.imi pare rau pt. cele intamplate si te inteleg f. bine prin ce treci!apropo,sarcina mea era de aproape 7 saptamani.
pana ajungi la doctor incearca sa ei no-spa ca sa nu mai simti durerile groaznice.te pup si ai grija de tine!
RESTUL FETELOR,ce faceti,sunteti bine?
aveti grija de voi si stati cat mai mult la caldurica pt. sanatatea voastra si a bebeilor!
5s+

MIKYCRIS

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oanasm spune:

buna dragi !!!
unele dintre voi ma stiu (de la aspirante) altele ma stiu de aici..ca luna trecuta speram intr-un test II si-mi faceam intrarea la odisee ...dar nu a fost bb...ee...luna asta din nou sper si sper si sper!!!! sper ca peste vreo 9-10z sa apar si eu in zona cu vesti bune!!!
va si va urez sanatate multa (si bebeilor)!
intre timp va urmaresc in continuare din umbra

Oana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oanasm spune:

aaaa....am o intrebare...in cazul unei sarcini, cand incepe colul sa se ridice???? cam la cate zile dpo?

Oana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns syyylviuta spune:

Mona, imi pare sincer rau ca trebuie sa treci prin asta... Mult curaj si sanatate.

8+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bujo spune:

Fetelor eu va recomand sa mergeti urgent la medic in cazul unui avort. Nu stati si asteptati sa se elimine natural ca nu e intotdeauna posibil si riscati complicatii. Eu am pierdut o sarcina in iulie si am vrut sa astept ca poate n-o pierd totusi si am ajuns la urgenta. Am avut niste dureri insuportabile si m-am dus la spital cand am vazut ca nu imi trec. Aveam avort incomplet. De asta zic ca e posibil sa se elimine doar partial. Mona imi pare nespus de rau si te inteleg. Ai grija de sanatate si fii tare.

bujo 4+ din prima incercare
album de nunta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anaxena spune:

bujo...ai venit pe aici!!!!
sa shtii ca anuntzasem fetele de cele II ale tale
acum suntem 2,sper sa ne inmultzim
oanasm colul se ridica dupa ovulatie si coboara cu o zi inainte sau in aceeashi zi cand vine cm-ul,cel putin asha shtiam eu

Ana-Maria nimfomana dupa teste de sarcina
8+ sper la o!!!AMR 32sapt
proiectul bebe pink
www.flickr.com/photos/12649238@N02/?saved=1" target="_blank">diferenta dintre poza si fotografie+poze test+poze bb

Mergi la inceput