Mamici de iulie-august 2008 (4)
Raspunsuri - Pagina 14
monalac spune:
fetelor,mi s a declansat hemoragia.i am trimis un sms dr pacu,dar nu mi a raspuns,probabil doarme la ora asta..o avea ceva daca ma duc abia maine la dr,ca n as vrea sa ma dau pe mana dr din giurgiu?
Mami de Cris
Poze Cris
mcoca spune:
Uuff, iti tin pumnii. Cred ca poti astepta pana dimineata, dar stai in pat nu te agita. POate nu strica sa iei 2 NoSpa, ca sa iti relaxeze muschii (oricum rau nu iti face).
Pusi
Vicky
bubuleana spune:
crysia: bine ai venit!!! sarcina usoara si bebe sanatos! ne poti spune mai multe despre tine, sa ne dai si datele tale: ultima menstruatie, data nasterii, data probabila a nasterii bebelului
mona: uufff, sunt alaturi de tine, sper ca totul sa fie bine...spune-ne cum a decurs noaptea, ce ai facut, ai fost la dr, ce-a zis?? iti tin pumnii din tot sufletul!!!
fetelor eu m-am programat la eco pe 23 noiembrie, voi avea 6 sapt, sper sa se vada ceva ca nu mai pot sta in nesiguranta asta, numar zilele pana atunci...mi-e frica sa nu aud iar "oprita din evolutie"...stiu ca tb sa fiu optimista dar dupa ce treci o data prin asta n-ai cum sa nu te mai gandesti asa pur si simplu....of!
bubuleana
4+
monalac spune:
am sunat o pe dr pacu azi si mi a spus sa vin maine la spital,pt a vedea daca sarcina s a eliminat singura sau e nevoie de un avort.in principiu,mi a spus ea,o sa fie nevoie de avort,pt ca sarcina e prea mare ca sa se elimine singura.aseara am sangerat f rau,cu cheaguri,apoi s a oprit si imi mai curge doar cand urinez.i am spus si dr de faptul ca ieri cris a cazut pe burta mea si mi a zis ca e posibil sa fie de la asta...asta e,n a fost sa fie..sper sa fiu singura de la aceasta odisee care o paraseste prea devreme...
Mami de Cris
Poze Cris
ioana spune:
Fetelor, nu am mai intrat pe aici deoarece nu prea am mai avut acees la internet, si nici timp. Acum am citit totul din urma si as vrea sa le salut pe cele nou sosite pe lista de iulie (eram ultima pe lista, cu DNP-ul 10 iulie cand am mai intrat ultima oara pe aici).
Mona, imi pare rau pentru cele intamplate, iti doresc multa sanatate si sa treci cu bine peste aceste intamplari.
Eu am fost la medic, mi s-a facut o ecografie intravaginala, dar nu prea s-a vazut nimic, decat o zona mai intens vascularizata unde se presupune ca ar fi sarcina. Alte simptome in afara de sani durerosi si pofta de mancare (si vreo 3 teste pozitive) nu am . Ma mai duc peste 4 zile la medic, sa vad ce imi mai spune. Cica era prea devreme cand am fost, la 31 de zile de la ultima menstruatie. Abia astept ziua de miercuri!
Va doresc toate cele bune! Ioana.
ella81it spune:
Buna dimineata fetelor!Multumesc ptr primire!Am vazut ca nu am scris toate datele mele scuzeDN 06.03.1981 UM25.09.2007 Mada mxm locuiesc in Italia de aproape 6 ani tu esti tot in italia sau am inteles gresit Am facut si eu analizele iar miercuri 14 nov am prima echo abia asteptam sa vedem fasolica noastraam inteles ca asa de mare ar fi.Va pup pe toate si revin miercuri sper cu vesti bune 7
bujo spune:
Buna fetele, mi-am luat inima in dinti sa va abordez. Pt cine nu ma cunoaste sunt o aspiranta optimista (colega cu Anaxena) si am avut placuta surpiza sa vad II. Dupa sarcina oprita in evolutie din iulie a trebuit sa astept sa treca 3 luni ca sa putem incerca si am ramas iarasi din prima incercare ca si prima data. Am fost la dr sa-mi dea Duphaston pt mentinere si acum astept programarea de pe 19 ca sa vedem daca totul e bine. Am mari emotii caci sunt in aceeasi situatie ca si Bubuleana, astept sa vad daca ii bate inimioara si incerc sa gandesc pozitiv. Va doresc tuturor sanatate si o sarcina usoara si sa ne ajute Dumnezeu pe toate sa ducem sarcina la bun sfarsit si sa nastem un puiutz sanatos.
bujo 4+ din prima incercare
album de nunta
violeta69 spune:
spun si eu bun venit! noilor mamici Crysia si Bujo...
uffff,acum nici nu stiu cu ce sa mai incep!
cu mona....imi pare tare rau pt ceea ce s-a intamplat!
ai incredere in DD ca El stie de ce!
si nu te mai gandi ca din pricina celui mic...ca el e un ingeras nevinovat,nici macar nu stie ce face!!!
asa a fost sa fie....daca o fi! ca eu tot ma gandesc ca BB mai e acolo!!
Danutza,nu te mai chinui cu ganduri negre...ai incredere in DD(asa cum i-am spus si monei,El stie de ce,cum ....si stie bine) nu-ti pierde speranta! ca totul va fi ok!
gandeste pozitiv !!
pt toate mamicile fara exceptie!!
si o duminca frumoasa va doresc,
Vio 6+
mamica lui Mihnea viitor "descoperitor" de infinit
*GRUPUL FETELOR FANTASTICE*
Tot ce se intampla, se intampla intotdeauna cu un motiv!
ancadragoman spune:
Fetelor nu am apucat sa va salut si sa va felicit ptr sarcini ,sa aveti parte de o odisee frumoasa si sa va bucurati de ea.
Dana si Bubuleana ptr voi am ceva mai special,stiam ca o sa reusiti.
anca de Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)
poze
bulinanico79 spune:
Danangie, bubuleana multumesc mult de raspunsurile de pe prima pagina. Nu am intrat de cateva zile si am citit din urma....deci scuze de intarziere. Am facut hsg...acum sper sa ma alatur si eu voua aici la odisee cat mai curand.
Multumesc inca odata si sarcini usoare si la termen va doresc
Va pe toate
nico
http://tt.lilypie.com/i8yVp3.png
asteptam bebe din februarie 2005