Mamici de iulie-august 2008 (4)
Raspunsuri - Pagina 12
Gina M spune:
danangie - decat sa stai cu frica in san la fiecare pas,mai bine trage o fuga la doctor pentru un control.La inceputul sarcinii imi amintesc ca si eu am avut parte de dureri ca la CM insa au trecut si iata-ma deja in fata saptamanii 34 de sarcina!Capul sus caci trebuie sa fie bine. Gandeste optimist.
33+
MIKYCRIS spune:
buna fetelor!
ALINA MARIA-asa este!ai dreptete cu doctorii astia...bine-ai facut ca nu ai luat medicamentele!![]()
cum merge sarcina?
MONALAC- mi-am dat si eu cu parerea la "sangerarile in timpul sarcinii".gandeste pozitiv!
MADA MXM-ai grija de tine si stai la caldurica!
DANANGIE-bine ai venit!
.pai incearca sa mergi la medic sa vada ce este. te asteptam sa ne tii si pe noi la curent.
5s+
MIKYCRIS
Alina Maria spune:
Dana si eu am avut dureri care cica ar fii fost de la o infectie urinara , eu am zis ca macar m-ar durea cand fac pipi insa cica nu e asa . Du urina la o analiza acolo , fa un control cand ai timp insa nu te apuca si fa eco transvaginal sau mai stiu eu ce . Stai linistita si asteapta sa vezi ce si cum . Sper sa nu fie vreo problema mai grava .
Mikycris sarcina merge inainte desi am stari de greata din ce in ce mai mari , pofta de mancare am , e asa cu urcusuri si coborasuri .
Mai mai iau cu evenimentele de sf. de an care imi plac f. mult , maine merg copii in Olanda cu o lampa si un saculet sa spuna cantecele la usile oamenilor de sf. Martin si primesc dulciuri si merge si Mandy cu copii vecinilor .
Saptamana viitoare merg cu colegii la un restaurant .
Pe 29 noiembrie mergem la eco .
Pe 6 vine sf. nicolae .
Pe 14 merg la restaurant cu colegii sotului , apoi craciunul , anul nou si tot asa , in ian. ziua fetei .
Asa trece timpul mai repede si mai placut .
Alina
7+ si
Mandy Stephanie 2,10 ani
ankalaura spune:
Salut
Nu pot sa nu ma minunez din nou cat de mult scrieti ... de fapt ciuda mea e ca nu am timp sa citesc tot ![]()
In diagonala (fara mentiuni, ca sunteti multe.....):
- am incercat chestia cu sexul copilului - la mine n-a mers, desi am incercat cu ambele variante de "luna a conceptiei". Dupa calculul meu de atunci, ovulatia a fost ori in ultima zi de noiembrie, ori pe 1 decembrie. In ambele cazuri mi-a iesit baiat, ori noi avem fata...
Mai ramane sa fi gresit varsta mea, dar am calculat pe degete... ![]()
- cumn spuneam, am avut fata iar greturi nu am avut - decat vreo 2 zile, dar cred eu ca a contat si contextul - Craciun, chestii, peste tot mirosea a mancare....
- calculand acum, mi-ar iesi tot fata, ceea ce mi-ar conveni. Ma tem insa ca fac un baiat.
Singura chestie in care eu cred e ca la fete te umfli ca o bute in 99% din cazuri. Sarcinile cu baieti sunt mai "ascutite".
La prima sarcina am plecat de la 57 de kile si am ajuns la 77. Eram enorma! Cu chiu cu vai, dupa 2 ani, am reusit sa dau aproape totul jos.
Anul asta, in august aveam tot 57 de kg (1m72). In concediu m-am ingrasat putin (pasamite mi-a lipsit stresul de la serviciu). Asa ca luna trecuta tatonam pe la 60-61. Acum am 62. Sper ca de data asta sa nu mai iau atat de multe kg ca e tare greu sa scapi de ele.... Oricum, data trecuta mi-am luat cantar!
Va pup - ma duc sa ma relaxez putin cu o baie calda dupa care la nani ca sunt zombie dupa stat 12 ore la birou....
dara_d spune:
Buna sear fetele gravidele va multumesc ca sunt si eu trecuta pe lista,data nasterii mele este 04.11.1978.
Azi am fost sa imi iau rezultatul de la dozarile de anticorpi(eu si sotul avem o incompatibilitate de grupa eu am O si el are A2,dar rh ambele sunt pozitive)si scrie ca sunt absenti ceea ce cred ca este bine.
In rest nu am nici o stare mai deosebita,decat ca parca obosesc mai repede,as dormi mai mult si o greutate in burtica.
Va pup pe toate.
4+
MIKYCRIS spune:
ALINA MARIA-multe evenimente si trebuie sa fii tot timpul calma pt. a face fata cu brio la toate!eu nu ma prea stresez cu evenimentele din viitorul apropiat deoarece stiu ca intru in panica de timp si ca poate nu ies toate asa cum vreau!ii las pe cei apropiati mie sa pregateasca aproape toate detaliile etc. si mai bine am grija de mine asa cum mi-a recomandat doctorul
5s+
MIKYCRIS
MissJJ spune:
Buna fetelor!
E 6 dim si eu nu am inchis un ochi, am in gat o infectie de toata frumusetea, nu pot sa inghit nu pot sa dorm am baut lapte cald ceai etc fara prea mult success. Nu stiu cum am sa scap si de asta ca ultima oara cand am facut asa ceva a trebuit sa fiu operata ca sa imi indeparteze puroiul ca imi acoperea tot gatul. Am verificat acuma si pe internet prospectul de la amoxicilina ca stiu ca se mai da amoxicilina pt diferite tratamente in sarcina da scrie clar sa se evite mai ales in primul trim.
Fara antibiotic nu stiu cum o sa imi treaca, ca normal la mine si cu antibiotic bia trece. Ma gandeam sa merg la med de fam de aici da stiu ca nu imi da nimic pt gat zice ca lamaie si miere si etc da la ce pete de puroi am in gat nu stiu cum o sa treaca asa.
Si ca sa fie meniu complet si fata este racita. Tuseste si se tot frasuie prin somn. Eu nu mai vb ca imi simt capul cat un pepene si gatul ma doare de innebunesc.
Sorry da simteam si eu nevoia sa ma plang cuiva ca efectiv simt ca mor de durere. Aveti ceva idei din astea babesti pt gat? Comprese cu ceva sau mai stiu eu ce din astea???
---------------------------------------------
Mada
si Arianna Raisa
(21.08.2006)
monalac spune:
MADA,imi pare rau ca ai racit,iti urez multa sanatate si sa te faci repede cat mai bine!
MIKIKRIS,eu am fost la cabinetul particular al dr,m a costat 1 milion lei vechi ecografia.insa nu e un pret standard,depinde de cabinet.
DANA,nu mai gandi negativ!uite,eu am sangerat 2 saptamani si bebe e bine...tu la sarcina pe care ai pierdut o tot asa a debutat,cu dureri?
ALINA MARIA,sa ti repeti totusi urocultura,ca nu e bine sa ai inf urinara in sarcina si daca te temi de medicamente,le poti lua dupa 12 saptamani,cand organele bebelusului sunt formate.pupici tuturor gravidutelor!
8+
Mami de
Cris
Poze Cris
bubuleana spune:
mada: uufff, ce ghinion ai!!! o metoda babeasca parka era cea cu sarea grinjoasa intr-un sac la cuptor si dupa aceea s-o tii pe gat. Insa cred ca cel ami bine ar fi sa mergi la un medic homeopat, poate te ajuta vreun tratament naturist. iti tin pumnii sa te faci bine fff repede 

danuta:
sa stii ca si bibyrox a avut ameteli si stari ca ale tale la inceputul sarcinii si era foarte speriata, pana la urma se pare ca asta a fost reactia organismului la sarcina. Totusi trebuie sa mergi la dr sa vezi parerea lui la toate starile astea. Iar cu cervixul si eu l-am simtit fff jos in vagin azi dim cand mi-am pus utrogestanul...nu stiu daca e rau acest lucru? stie cineva unde trebuie sa fie cervixul in sarcina??
Ginuta: n-am apucat sa-ti multumesc pentru mesajul de la zuze. iti multumesc aici si iti doresc nastere usoara si flacau sanatos si frumos
ce repede a trecut timpul...mi-a fost dor de voi, zuzelor 
miky:
eu sunt bine fara stari prea deosebite, incerc sa lucrez cat mai mult si in pauze intru pe forum ![]()
dara:
si eu ma simt la fel ca si tine, am aceleasi mici simptome ca tine, nimic special. Sper sa ne tina tot asa 
ankalaura:
asa e, se scrie foarte mult si inca nu-i nimic: stai sa vezi cand vor veni toate gravidutele de iulie si de august. E greu sa tii pasul, eu mi-am programat 40-60 min/zi pt forum
Nu-ti face probleme de greutate pt ca stai fff bine ![]()
Alina Maria:
ai dreptate, chiar ne asteapta o perioada frumoasa: mos nicolae, mos craciun, petreceri, familie, prieteni, revelion...deja visez 
sylviuta: si grija cu greturile sa nu slabesti prea mult, sa nu te deshidratezi. Daca vezi ca tot nu poti manca deloc tb sa mergi la dr insa sper sa nu fie nevoie. Ai mare grija de tine 
mona: eu stiu de la fetele de pe forum ca dr. T e foarte bun si ca a ajutat multe fete sa tina sarcini cu probleme mai mari sau mai mici. Vezi si tu vb cu ele, era un subiect cu dr. T, are si un site propriu, insa eu ti-as sugera sa ai incredere in tratamenul lui de sustinere a sarcinii. Gravibinonul nu este altceva decat HCG care ajuta la sustinerea sarcinii. Rau nu are ce sa iti faca. MagneB6 nu are ce rau sa iti faca, doar relaxeaza muschii uterini si impiedica contractiile. Iar utrogestanul este progesteron care nu are nici o contraindicatie daca-l iei vaginal. Tu mergeai la dr. Pacu? Si eu am mers la ea 1 an...e super dr dar cu foarte putin timp...mult succes si sanatate iti doresc!!! 
bubuleana
4+
marryan spune:
mada ma dau si eu cu pararea aici, imi pare rau ca te simti atit de rau, dar eu cind am avut ceva asemantor ca tine am mincat multa ridiche neagra si am facut comprese cu frunze de hrean(acum inca se mai gasesc la piata) si alcool si mia trecut e cam naspa de usturator dar trece, in schimb vei fi sigura de bb ca este bine in burtika si nu o sa l afecteze cu nimik, incearca macar!
Maria
imi doresc un bebe si il iubesc foarte mult de pe acum!