Mamici de iulie-august 2008 (4)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns syyylviuta spune:

Buna fetele!
Eu nu am stat pe acasa zilele astea, am fost intr-o vizita prelungita la bunica sotului, si acum sunt in fuga sa va salut, sa urez bun venit noilor gravidutze, multa sanatate celor racite sau cu probleme si sa pup pe toata lumea!
Eu ma simt asa si asa, permanta stare de greata, respectiv 2 episoade de dat afara pe zi, si cu ocazia asta am scapat de 2 kg. Nu ma supar ca si asa am mai multe decat ar trebui! Tot nu pot manca prea mult, si inca n-am gasit alimentul care sa imi faca pofta. Astept sa treaca si starile astea...
Week-end placut tuturor!

7+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mcoca spune:

bubuleana multumesc pentru urari. In ceea ce priveste simptomele este prea devreme. Ele apar in gen dupa 5s 1/2, asa ca nu te ingrijora.

mada_mxm merci pentru urari. Inca nu am iesit din casa sa iau medicamentele. Eu sunt cam parano, cu educatie de romania, imi e tare frica de orice medicament in timpul sarcinii, deci cred ca o sa le iau cu prudenta si numai la mare nevoie.

Incerc sa ma motivez sa fac curat in casa, ca asta-seara imi vine o prietena pentru wk. Nu am pofta deloc de ea, saraca, dar am planificat wk asta de luni de zile asa ca ....

Vicky

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MissJJ spune:

quote:
Originally posted by AnnaBaby

multumesc ca am fost adaugata pe lista de mamici de iulie

Nu ai pentru ce. Pana acuma nu te-am adaugat pt ca nu aveam nici o data de la tine si nu stiam unde sa te trec.

---------------------------------------------
Mada si Arianna Raisa (21.08.2006)

Mergi la inceput

Vicky doar sa ai grija si sa nu over do it. Nici aici in uk nu dau medicamente in timpul sarcinii decat daca e ceva grav si e neaparat nevoie. In rest iti recomanda acid folic si in caz ca ai lispa de fe ti se da si fier sa iei cam atata.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MIKYCRIS spune:

buna fetelor!
AnnaBaby-utrogeston mi-a dat pt. mentinerea sarcinii si( cred eu )pt. a-l ridica putin mai sus pe bebe deoarece la mine este putintel mai jos.cel putin asa a spus dr..
MCOCA-felicitari pt. sarciona si aveti grija de voi!.
BUBULEANA-ma simt mult mai bine si oarecum .tu?
MDA MAXIM-ma bucur ca e totul o.k. cu datele mele!.
eu am fost in starea ta cand eram la prima sarcina.a fost f greu deoarece stateam numai la perfuzii,venea zilnic o asistenta si ma baga la perfuzii,asta pana la 2 luni jumate.sper sa treaca repede si sa te simti o gravidutza fericita in toata regula!
RESTUL FETELOR,sunteti bine?cum mai stati cu poftele?dar cu greturile ?
aveti grija de voi si de bebei vostri!.
5s+

MIKYCRIS

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns violeta69 spune:

bubuleana,esti o scumpa
ei,lasa ca avem grija sa nu ne facem prea uriase!!!eu asa mi-am propus...
mada,scrie si la mine ceva ca sa fiu in lista...UM 23.09.2007
DPN 26.06.2008....parca asa era
nu mai retin ce m-ai intrebat,dar ma uit eu si-ti raspund ca acum sunt
vicky,bun venit ...si multa incredere in DD!!
voi ce mai stiti de danangi?!
ca n-am mai vazut-o aici?
o fi plecata?
nici pe monalac...
kla,irda,Biribu,crisarh...pe unde sunteti?!
fetelor....eu am o foame,nu pofte,dar foame....simt ca dca nu rontzai ceva imi vine sa vars...asa ca balotez si ma fac
macar incerc sa mananc mai usurel,mai multe salate,legume,fructe si beau apaaaaaa...cat mai multa apa

no,acum sa nu va suparat daca am mai sarit pe cineva...da' stau cam prost cu memoria(de la ce o fi?!)

asa ca va tzuc pe toate fara exceptie

Vio 6+
mamica lui Mihnea viitor "descoperitor" de infinit
*GRUPUL FETELOR FANTASTICE*

Tot ce se intampla, se intampla intotdeauna cu un motiv!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monalac spune:

azi am fost la dr tutunaru si nu sunt deloc multumita..m a chinuit o gramada cu eco ala transvaginal,asta desi dr pacu vedea imediat...ba ca nu vedea embrionul,ba ca sarcina pare mai mica,,,intr un final,a vazut si embrionul cu activitate cardiaca si dupa masuratori,sarcina este de 8 saptamani,adica atat cat ar tb sa fie.ma doare f tare burta de cand mi a facut eco,sper sa nu inceapa sangerarile,ca de 2 zile n am mai sangerat.am incercat sa i explic de analizele de coagulare de la coltea,de faptul ca la prima sarcina am fost diagnosticata cu sindrom antifosfolipidic si am facut trat cu clexane si aspenter,dar mi a zis ca astea sunt prostii si ca n am niciun sindrom.mi a dat in continuare aspenter,utrogestan,in plus magne b6 si injectii cu pregnyl,cica pt a nu pierde sarcina..l am intrebat daca se vede ceva la eco,cum ca as pierde sarcina si mi a zis ca nu,dar ca daca sangerez,e posibil s o pierd...l am mai intrebat si daca pot sangera de la polip si mi a spus ca e posibil...nu stiu ce sa mai cred...mi s a parut ca nu stia cum sa ma expedieze mai repede..nu stiu ce sa fac,daca sa fac injectiile astea...
pupici tuturor gravidutelor,inclusiv celor noi!

Mami de Cris si 8+

Poze Cris

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alina Maria spune:

Mona eu zic sa nu te grabesti si sa mai cauti si alte opinii .
Acu sa va povestesc si de ce spun asta , la sarcina trecuta eram in 4 luni insarcinata si am fost cu sotul in vacanta in romania . M-am interesat si am mers la cel mai bun dr. ginecolog din piatra neamt care avea cabinet particular pt. a vedea ce sex are bb.
Ei bine nu mi-a spus nimic in schimb mie imi aparusera niste basicute mici acolo jos , parca vreo trei , fara sa fie rosii sau mai stiu eu ce , la care mi s-a spus ca este o boala sexuala transmisibila si fara prea multe cuvinte sotul m-a inselat ca cica nu e mai veche de cateva luni . Mi-a dat si un tratament si nu mai stiu ce pe hartii .
Am plecat tare bulversata de acolo spunandu-i sotului care nu ii venea sa creada ce aude .
Sotul nu m-a lasat sa iau nimic si bine a facut . Am venit in Olanda si am mers la medic care mi-a spus clar ca e de la dereglarea hormonala incepe sa creasca anumite parti ale copului efectiv carnea, pielea . Dar daca nu imi plac estetic pot sa le fac sa dispara cu o niste picaturi care le inghetau si intradevar le-am facut sa dispara . Au mai aparutr dupa si altele cateva si au disparut si ele .
Am vazut si am observat de atunci ca nu toti dr. sunt o.k. sa va fereasca dumnezeu de atetea medicamente si chestii ce nu isi au rostul .
Dumnezeu a lasat sarcina ca un lucru obijnuit si nu ca o boala .
Succes si bun venit la noile mamicute sper sa fiti o.k. odihnitiva si tineti-ne la curent cu ce vi se intampla poate va putem ajuta .

Alina 7+ si Mandy Stephanie 2,10 ani

Mergi la inceput

Mona imi pare rau sa aud ca ai avut asa experienta neplacuta cu nenea doftorul. Ce sa zic nu stiu mai cauta si alt medic sa mai ai si alte pareri zic si eu ca unu zice asa unu asa, poate unu mai putin renumit ca astia in genere nu au timp de prea multe discutii. Nu stiu zic si eu macar sa fii lamurita. Uff tare rau imi pare ca tre sa ai asemenea peripetii. Pupici si speram sa fie bine si sa nu mai sangerezi acu dupa eco asta.
Violeta floare rara esti adaugata la listutza da daca imi dai si o data de nastere ar fi complet, pp ca e 69? So pls cand ai timp arunca si data de nastere la mine sa trec acolo.
Fetele care nu sunteti pe listuta, ca eu nici nu mi-am dat seama ca Violeta nu era pe lista , neuronii mei inca is in concediu de sarcina trecuta acuma chiar ca nu cred ca se mai intorc , atrageti-mi atentia bagati datele intr-un mesaj sa va trec acolo.
Eu cred ca racesc deja am inceput cu stranuturi gatul si nasul infundat, tin sa precizez ca am o istorie f veche si f painfull cu racelile care la mine se manifesta tare nasol acuma is sanatoasa si in urm doua ore zac ca o leguma, calcata de tren, gatul cat china nu mai pot inghiti febra la maxim si dureri de toate celea. Speram sa incep mai tarziu peripetiile astea da vad ca nu am noroc. Ghinionista as ever!
Ma duc sa zac si sa imi plang de mila pe canapea ne mai auzim maine dim. Pupici la burtici!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danangie spune:

Buna seara,

Scuzati-ma ca nu am mai intrat.....nici nu reusesc sa citesc din urma.....eu nu ma simt bine deloc. Ametesc in fiecare zi, am greturi....dar nu asa hal cat sa vomit.....nu-mi place deloc ce mananc.....de ieri au inceput durerile de burta. De aceea sunt foarte trista. Pentru o saptamana nu am mai avut dureri deloc. Acum ma doare si "donsoara". Stiti voi....nu inteleg de ce.........ma doare exact ca la menstruatie. Burta si d-ra si sincer sa va spun si sezutul.....nu inteleg de ce......sunt atat de deprimata.......sotul e la pamant si el......sper sa nu pierd din nou sarcina.....aseara mi-am simtit colul uterin foarte jos......si parca era deschis....nu ma pricep cum e cand e deschis.........in putine cuvinte....sunt extrem de jos de moral si stau cu frica si teroarea cand ma duc la baie sa ma uit pe chiloti.........voi aveti astfel de dureri?

mult asteptat

Mergi la inceput