Sarcina dupa anticonceptionale
Buna fetelor!
Sunt noua in clubul aspirantelor si ma bucur mult ca v-am gasit chiar acum cand ne-am hotarat ca vrem si noi un bebe.
Eu am renuntat la anticonceptionale luna asta, am fost la doctor si am intrebat daca trebuie sa fac pauza despre care se tot vorbeste.
Conform ultimilor analize, nu mai trebuie facuta pauza. Depinde de corpul fiecarei persoane cat de repede va ramane insarcinata. Iar copilul nu va avea nici o problema.
Acum ne-am pus pe treaba si speram sa avem vesti bune cat de curand.
Asa mult imi doresc un bebe, ca nu mai am rabdare.
Sper si eu ca luna asta care a inceput, sa se termine cu vesti bune.
O luna cat mai buna si succes la copii!!!
Oana
Raspunsuri
sanziana27 spune:
Eu am facut pauza 3 luni, asa am vrut eu, pt ca pe ale mele scria ca fertilitatea se poate reinstala in 1-3 luni. Asta pt ca imi doream mult un bebe si sa nu fiu dezamagita. Si am ramas din prima luna fara protectie (prezervativ)
http://b2.lilypie.com/M6hZp3.png
http://tt.lilypie.com/pWGep3.png
oanaiacovita spune:
Buna Sanziana,
Ma bucur mult de vestile date de tine.
As vrea sa te intreb cat timp luasesi anticonceptionale inainte de a le opri.
Eu le iau de ceva ani...vreo 4-5...si de asta mi-e cam teama ca fertilitatea mea nu o sa-si revina asa repede.
Sa-ti traiasca bebele si sa fie sanatos.
Oana
AmandaR spune:
Oana, imi recomanzi te rog un medic ginecolog in Cluj? Si un endocrinolog? Eu sunt din Oradea.
Merci mult
sanziana27 spune:
Oana luam anticonceptionale de 4 ani, dar am mai facut o pauza in acest timp (am facut un tratament cu antibiotic, mai multe saptamani si nu mai era viabila protectia doar cu ele)
Amanda eu am nascut la Cluj, Gine 1 cu dr Ona Dan (cezariana de urgenta) Am ajuns din intamplare la el, dar am fost ff multumita si acum tot la el ma duc.
http://b2.lilypie.com/M6hZp3.png
http://tt.lilypie.com/pWGep3.png
iepumic spune:
Si eu am lasat AC de luna asta, le-am luat doar 6-7 luni. Doctorul mi-a zis ca teoretic pot ramane si din prima luna si nu sunt probleme pt. sarcina daca se intampla. Acuma....sa vedem cum stam cu practica.
Iepumic 
Noi pozici cu Iepi-Mici
CONCEDIU 2007
All's Well That Ends Well.
Liana30 spune:
oana bun venit pe
si multa bafta!!
iepumic te pupp si tin pumnii!!
Putin cu putin se aduna marea...
Nasica
Pana gasesti printzul, trebuie sa sarutzi toate broastele!!! ![]()
"Nimic nu-i imposibil!"
oanaiacovita spune:
Liana multumesc pentru urarile de bun venit. Chiar simt ca pe acest forum gasesc raspuns la toate intrebarile mele.
Amanda, eu am fost la ginecologie la dr. Diana Stefan la Radusan. E cam aglomerata, si trebuie sa te programezi cu vreo 2 saptamani inainte. Dar e de treaba si deschisa fata de pacienti.Eu m-am mutat din Bucuresti si nu stiu foate multi medici, dar m-am interesat si am auzit ca e foarte buna. Eu am o retinere sa merg la barbati ginecologi, cu toate ca stiu ca sunt mai buni. Dar nu pot...
De endocrinolog am intrebat si cand aflu ceva iti spun.
O zi buna fetelor.
Oana
iepumic spune:
Liana30, ce ma bucur sa te "revad"!!!!! 

Eu am luat AC pt. metroanexita, am uitat sa mentionez...asa ca proiectul bb a fost in stand-by. Acum o iau serios si cu toate motoarele de la capat.Da' mai intai sa scap de ureaplasma ![]()
Iepumic 
Noi pozici cu Iepi-Mici
CONCEDIU 2007
All's Well That Ends Well.
AmandaR spune:
Merci mult fetelor!!!
Oana sa stii ca si eu am luat ACO 4 ani, dar eu nu am facut pauza. Dupa ce am renuntat la ele am zis ca stau 3 luni sa-si revina organismul si de fapt dupa aceea au inceput probleme, dereglari hormonale. Sunt 2 ani jumate de atunci, am facut stimulare iar de o luna iau iar ACO pt ca au ramas trei foliculi ce nu s-au spart si cu ACO ar trebui sa se retraga. Asa ca avand in vedere ca teoretic dupa ACO ramai mai usor fiindca e un bum pt organism sfatul meu e sa nu stai pe ganduri ca asa am inteles si eu ca nu afecteaza copilul chiar daca sarcina intervine in luna imediat urmatoare ACO.
Sanziana, ai un nr de la dl dr? Eu am fost luna trecuta la d-na dr Mironiuc si a parut ok? Ce stii de ea? Fiind patita cu dr-ul pe care
l-am avut inainte, care m-a tratat dupa ureche, as vrea totusi cand
mai merg la Cluj sa cer o a doua opinie si as putea sa incerc la dr. Ona.
oanaiacovita spune:
Amanda, de dereglari mi-e teama si mie pentru ca inainte sa iau ACO aveam mari probleme. Imi venea o data la 2-3 luni si ma tine cate 2 saptamani. Sper sa nu ajung iar sa traiesc problemele din adolescenta, ca era un mare chin perioada aia.
Bafta la consultatie, daca te duci pentru o a doua opinie si sa auzim de
.
Oana