Nascuta in aceeasi zi cu sotul

Nascuta in aceeasi zi cu sotul | Autor: alinabojuc

Link direct la acest mesaj

As vrea sa stiu daca mai este cineva in situatia mea. Sunt nascuta in aceeazi zi, luna si an cu sotul meu. Ca sa fie treaba completa ne-am si casatorit in aceeasi data si luna. Ca doar acelasi an nu se putea. Tot am stat si m-am gandit ca e totusi o situatie nu prea intalnita. Cel putin eu nu am mai auzit. De aceea va intreb pe voi daca mai stiti "cazuri" din astea "ciudate".
Ehe si daca am face si un copil in aceeasi data ar fi chiar completa situatia 100%.
Ia hai sa vedem, chiar sunt curioasa.

alina

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns strumfi2004 spune:

Nu, nu am mai auzit, dar mi se pare foarte frumos.
Pe mine m-a nascut mama de ziua ei. Iar o prietena de-a mea s-a casatorit de ziua cumnatei ei, iar cumnata s-a casatorit de ziua ei (a prietenei mele) in acelasi an, asa ca au mereu dubla sarbatoare la ambele aniversari. Ce e minunat e ca se inteleg si bine si petrec impreuna

Gratiela, Maria si Stefan

www.versuripenet.ro/versuri/voltaj/crede/" target="_blank">crede

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinabojuc spune:

Oau ce frumos. Asa si la noi. asa am scapat neamurile de prea multe cadouri. Asa ca pe data de 17 iulie sarbatorim ziua mea, a lui si a casatoriei noastre. Si cu un cadou ...gata! Cu ocazia asta am scapat si sotul de problema de a-mi uita ziua de nastere.

alina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Diablette spune:

eu stiam ca nu e bine sa te casatoresti de ziua ta... ma rog, poate sunt doar superstitii.
Numai bine,
Oana

audiatur et altera pars

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinabojuc spune:

Ne-am casatorit de ziua noastra si e super ok. Ne potrivim foarte bine, sper sa fie la fel de bine in continuare. Si suntem casatoriti de 3 ani.Altii au divortat de 10 ori in acest timp.

alina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lemoni spune:

Si eu m-am casatorit de ziua mea pe 12 noiembrie si sunt casatorita anul asta de 19 ani nu am auzit de nici o superstitie pana acum , e prima data cand citesc pe forum ca ar exista asa ceva , sotul meu e nascut in 30 octombrie deci oricum la 2 saptamini difetenta si sarbatorim zilele intr-o petrecere.A si am mai facut un botez de ziua mea!Se pare a totul important in viatza mea are loc in aceasta zi.Sa speram ca anul asta castigam la loto............lol

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Idaira spune:

Felicitari pt reusita voastra!

Din pacate,cunosc un caz care n-a avut un final atit de fericit.Nascuti in aceeasi zi,acelasi an,s-au casatorit de ziua lor de nastere...probabil ca si pe ei i-a surprins in mod placut acest lucru,probabil ca nu s-au cunoscut suficient inainte,cine mai stie... cert e ca si-au dat seama ca nu aveau nimic in comun si a urmat divortul.Nu mai spun ca acum nu se mai suporta,si se intreaba fiecare oare ce-a fost in capul lui cind a facut pasul...
Inca o data felicitari pt voi!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iuliana_2007 spune:

Eu nu am auzit nici un caz de genul asta.
Felicitari pt voi.Este minunat ca va intelegeti.

"Cand vrei sa lauzi un copil lauda-i faptele, nu-l lauda pe el.
Facand astfel vei incuraja comportamentul, nu mandria."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ramonika spune:

Idaira probabil ca cei care au patit-o s-au lasat prea incantati de faptul ca erau nascuti in aceeasi zi si tocmai de asta s-au si casatorit, fara sa se cunoasca prea bine. daca e numai criteriul acesta, nu e ok.

Ramonika si pisicile www.flickr.com/photos/11125714@N02/sets/72157601300550848/" target="_blank">Vladutz www.flickr.com/photos/11125714@N02/sets/72157601305182027/" target="_blank">Bubulina www.flickr.com/photos/11125714@N02/sets/72157601300550510/" target="_blank">Maritza www.flickr.com/photos/11125714@N02/sets/72157601300550608/" target="_blank">Fulgushor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ocebine spune:

Seful meu este nascut in aceeasi zi (luna, an) si la acelasi spital cu sotia lui...mamele lor nu se cunoasteau. Sint casatoriti de 34 de ani si au trei copii.

Anamaria

"After all is said & done, more is said than done."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ramona J spune:

Noi avem trei generatii nascute la aceeasi data: strabunica, bunica si sora mamei mele. Am auzit o data la radio despre o familie in care patru generatii erau nascute in aceeasi zi si spuneau ca eu un caz la un miliard de locuitori.

The best thing you can do for your children is to love your wife.

Mergi la inceput