Nascuta in aceeasi zi cu sotul

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mess0804 spune:

Offf... ce nu mi-ati spus mai de mult ca nu trebuia sa ma marit de ziua mea...
Am deschis de curiozitate link-ul cu superstitii si daca le-am crede pe toate, hehe, uitati numai cum incepe: ...cel care este asezat la coltul unei mese, nu se va casatori.
...cel care este maturat din greseala nu se va mai casatori.
...daca treci peste gunoiul strans dupa maturat, nu te mai insori.
...cel care scutura fata de masa dupa apusul soarelui, va ramâne necasatorit.
N-a facut nimeni din astea... si s-a casatorit totusi?

Mi se pare super ca sunteti nascuti in aceeasi zi.

Daca s-ar crea casa fericirii, cea mai mare incapere ar fi sala de asteptare.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ELIZA MIRON spune:

Fratele si cumnata mea sunt nascuti amandoi in aceeasi zi, 2 aprilie, dar in ani diferiti, iar baiatul cel mare este pe 27 martie. Daca mai statea 5 zile....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinabojuc spune:

quote:
Originally posted by ELIZA MIRON

Fratele si cumnata mea sunt nascuti amandoi in aceeasi zi, 2 aprilie, dar in ani diferiti, iar baiatul cel mare este pe 27 martie. Daca mai statea 5 zile....

Si nepotelul meu s-a nascut pe 28 august, iar mamica lui e din 1 septembrie. Asa l-am "certat" ca nu a vrut sa mai stea un pic acolo in burtica.Ar fi fost un cadou superb pentru mami a lui.

alina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lemoni spune:

Vorba lui mess daca era sa ne luam dupa ce scrie acolo unde am fi ajuns.
Pt noi s-a potrivit pur si simplu am zis ca ne luam in noiembrie ziua mea cadea intr-o sambata si ce cadou mai mare puteam sa-mi fac decat un barbat!Plus ca nu am vrut sa-mi stresez barbatul , sunt cam ciufuta la cadouri asa ca pt el ziua mea este un stres total.
Numai maine nu-i poimaine si e ziua mea sa vedem cu ce sare.

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by Lemoni

Vorba lui mess daca era sa ne luam dupa ce scrie acolo unde am fi ajuns.
Pt noi s-a potrivit pur si simplu am zis ca ne luam in noiembrie ziua mea cadea intr-o sambata si ce cadou mai mare puteam sa-mi fac decat un barbat!Plus ca nu am vrut sa-mi stresez barbatul , sunt cam ciufuta la cadouri asa ca pt el ziua mea este un stres total.
Numai maine nu-i poimaine si e ziua mea sa vedem cu ce sare.

"To acquire love...fill your self up with it until you become a magnet."
Charles Haanel

Si noi am zis ca ne casatorim in 2004 si cand am vazut ca ziua noastra pica sambata...ar fi fost pacat sa ratam o asemenea ocazie. Asa ca eu mi-am facut cadou un sot iar el o soata.

alina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mirelam spune:

Buna fetelor
Si eu sunt un caz mai aparte, daca pot sa zic asa.
Eu si baietelul meu suntem nascuti in aceeasi zi....si ce zi...8 martie.
Initial m-am bucurat foarte tare, mai ales ca nasterea la acea data nu a fost programata...asa s-a intamplat.
M-am tot gandit dupa aceea ca, atunci cand va fi mare sigur va fi luat peste picior si va fi subiect de glume ca e nascut de ziua femeilor.
Nu-mi place insa ca, fiind in zodia peste, e foarte timid, rusinos, suparacios, pune prea mult la suflet toate rautatile altora, se supara, se amaraste, se consuma de glumele colegilor uneori rautacioase...lucruri care nu sunt prea in avantajul unui baiat.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns fatima spune:

si noi, si noi..eu si sotul suntem nascuti in aceeasi zi si luna, dar in ani diferiti..astfel de cupluri sunt, din experienta vorbind, foarte stabile si linistite..pt. ca partenerii se aseamana f. mult, deci se cunsoc foarte bine..mai mult, eu sunt nascuta in aceeasi zi cu tatal meu, iar mama mea cu tatal ei (bunicul meu)...

eva ioana (08.11.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marcellinna spune:

Hai fetelor nu fiti superstitioase.Casa de piatra va doresc la toate!
Ce-ar fi sa fiu si eu superstitioasa?
Ascultati-o p'asta.
Fosta mea soacra cu actuala soacra au aceeasi zi de nastere.O iau sau n-o iau?

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by marcellinna

Hai fetelor nu fiti superstitioase.Casa de piatra va doresc la toate!
Ce-ar fi sa fiu si eu superstitioasa?
Ascultati-o p'asta.
Fosta mea soacra cu actuala soacra au aceeasi zi de nastere.O iau sau n-o iau?

M-ai terminat! Aproape asa e si la mama, actuala e pe 22 si fosta pe 23 sept.
Mirelam super cadou ai avut de ziua ta.
Fatima

alina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns XIO spune:

quote:
Originally posted by fatima

si noi, si noi..eu si sotul suntem nascuti in aceeasi zi si luna, dar in ani diferiti..astfel de cupluri sunt, din experienta vorbind, foarte stabile si linistite..pt. ca partenerii se aseamana f. mult, deci se cunsoc foarte bine..mai mult, eu sunt nascuta in aceeasi zi cu tatal meu, iar mama mea cu tatal ei (bunicul meu)...

eva ioana (08.11.2006)

Tocmai opusul .
teoretic , daca 2 pers. se aseamana nu e atat de roz situatia , daca sunt incapatanti , firi slabe , sau mai stiu eu ce .
Practic din fericire tine de om in sine , de cum poate si de cum vrea sa sustina o relatie , de compromisuri.

http://www.flickr.com/photos/13005458@N00/

Mergi la inceput