Nascuta in aceeasi zi cu sotul
Raspunsuri - Pagina 2
alinabojuc spune:
ma bucur ca mai e cineva in aceasta situatie si ca o si duce bine. Noi suntem racusori, dar nu avem acelasi temperament. Cand sotul meu e "moale" in anumite cazuri eu sunt "tare" si invers. Ne completam perfect.
Superstitiile nu ma intereseaza, o viata am asa ca fac tot ce pot sa o traiesc cat mai bine. Incerc sa nu bag in seama toate relele. Asa sa faceti si voi.
alina
Diablette spune:
http://www.acvaria.com/simboluri.htm
aici citisem...
nu am afirmat ca asa e, ci doar ca asa se spune... eu personal pot sa va spun de logodnicul verisoarei mele, care la prima casatorie s-a cununat de ziua lui si a divortat dupa 6 luni.
fiecare crede ce vrea
audiatur et altera pars
tanima_i2002 spune:
Interesanta situatie. Nu am mai intalnit asa potriveala... Poate ca sunteti nascuti si la aceeasi ora...In acelasi oras? Ia vedeti ce mai aflati, poate ati fost colegi de salon la neonatologie!!!
Mamica lui Rares (15 oct 2006)
poze diverse
Botez Rares 7-8 luni Litoral 2007
Tdi spune:
si eu am avut un iubit nascut in aceeasi data cu mine, prietenii faceau glume pe seama noastra cand ne sarbatoream ziua
. n-a tinut decat 2 ani pentru ca eram foarte gelosi si posesivi amandoi, deh, lei!
am ramas amici desi au trecut multi ani de atunci.
m_monique spune:
quote:
Originally posted by Diablette
eu stiam ca nu e bine sa te casatoresti de ziua ta... ma rog, poate sunt doar superstitii.
Numai bine,
Oana
audiatur et altera pars
mama mea s-a casatorit de ziua ei, si are la activ 33 ani de casnicie, care au fost ca orice casnicie: cu bune si cu rele.
Andrei (16.12.2006)poze
botezul lui Andrei
Lona spune:
Eu sunt nascuta de ziua casatoriei parintilor mei si m-am maritat de ziua sotului meu.
Suntem, multumesc lui Dumnezeu, bine.
Annie80 spune:
quote:
Originally posted by strumfi2004
Nu, nu am mai auzit, dar mi se pare foarte frumos.
Pe mine m-a nascut mama de ziua ei. Iar o prietena de-a mea s-a casatorit de ziua cumnatei ei, iar cumnata s-a casatorit de ziua ei (a prietenei mele) in acelasi an, asa ca au mereu dubla sarbatoare la ambele aniversari. Ce e minunat e ca se inteleg si bine si petrec impreuna
Gratiela,Maria si
Stefan
www.versuripenet.ro/versuri/voltaj/crede/" target="_blank">crede
eu de aceeia m-am casatorit la o zi dupa ziua mea de nastere...sa nu scape numai cu un cadou pt tot
, de fapt ziua mea era vineri si neam cositorit sambata.in rest felicitari pt voi si numai bine
------------------------
Someone's pleasure is another's pain!
Alergic at stupidity and stupids,specially those who think are smarts but have forgotten the "ass".
alinabojuc spune:
quote:
Originally posted by tanima_i2002
Interesanta situatie. Nu am mai intalnit asa potriveala... Poate ca sunteti nascuti si la aceeasi ora...In acelasi oras? Ia vedeti ce mai aflati, poate ati fost colegi de salon la neonatologie!!!
Mamica lui Rares (15 oct 2006)
poze diverse
Botez Rares 7-8 luni Litoral 2007
Asta ar fi chiar prea de tot.
Am citit si eu treaba aia cu faptul ca nu e bine sa te casatoresti in ziua de nastere, dar dupa cum am spus eu nu bag superstitiile in seama. Si daca mi-ar fi spus cineva treaba asta inainte de casatorie tot asa faceam. Asa ca...pisici negre haideti la mine.

Daca era de rau banuiesc ca vedeam pana acum nu?suntem impreuna de 6 ani jumate si casatoriti de 3. totul e ca in prima zi, de fapt chiar mai bine.
Sincer multi nu au vrut sa creada. Cand am fost prima data la sotul meu a trebuit sa le arat buletinul. La fel cand a fost sotul la mine acasa.
Sa aveti o zi superba.

alina
Ramonika spune:
nu stiu de ce preferati varianta mai simpla, ca scap cu numai un cadou...
mie imi place sa fie mai multe sarbatoriri, ca sa ne distram de mai multe ori, chiar daca presupune mai multe cadouri.
Ramonika
si pisicile www.flickr.com/photos/11125714@N02/sets/72157601300550848/" target="_blank">Vladutz
www.flickr.com/photos/11125714@N02/sets/72157601305182027/" target="_blank">Bubulina
www.flickr.com/photos/11125714@N02/sets/72157601300550510/" target="_blank">Maritza
www.flickr.com/photos/11125714@N02/sets/72157601300550608/" target="_blank">Fulgushor
alinabojuc spune:
quote:
Originally posted by Ramonika
nu stiu de ce preferati varianta mai simpla, ca scap cu numai un cadou...mie imi place sa fie mai multe sarbatoriri, ca sa ne distram de mai multe ori, chiar daca presupune mai multe cadouri.
Ramonikasi pisicile www.flickr.com/photos/11125714@N02/sets/72157601300550848/" target="_blank">Vladutz
www.flickr.com/photos/11125714@N02/sets/72157601305182027/" target="_blank">Bubulina
www.flickr.com/photos/11125714@N02/sets/72157601300550510/" target="_blank">Maritza
www.flickr.com/photos/11125714@N02/sets/72157601300550608/" target="_blank">Fulgushor
Aici ai dreptate.
Dar las ca sarbatorim noi in fiecare zi.
Pentru mine cel mai important cadou e cadoul de Mos Craciun
.E asa de frumos sa gasesti sub brad un cadouuuuuuu.
alina