Bucurii de sept-oct 2006 (89)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns xandrutza_76 spune:

Tanima, e un inceput. Sa te tii ferma si in continuare. Incearca la somn sa-i citesti o poveste sau sa-i pui putina muzica, poate il linisteste; eu cred ca stai prea mult langa el cand trebuie sa adoarma. Iar la masa, daca ai renuntat la jucarii, renunta si la capace; sigur Rares va refuza mancarea, dar daca o va face, nu-i mai da nimic si incerci iar peste ceva timp.
Sincer, eu acum imi dau cu parerea, poti incerca ce am zis, asta daca nu ai facut-o pana acum.
Si ia in continuare MagneB6.

Alexandrina si puiutii ei, Raluci (03.08.1997) si Narci (21.09.2006)

poze cu noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sephora spune:

Tanima stiu exact ce zici,acelasi lucru se intampla si la mine,eu ia- cate 2 pastile de 3 ori pe zi de magne B6.Sa stii ca si eu i-am mai dat lui MAtti peste manute,cand umbla de exemplu la priza,cu toate ca au capace,dar am observat ca nu rezolv nimic ,acum insa incer sa-i distrag atentia si sa-l iau de acolo,sau cand l-am prins ca manca mancarea lui Igor mi s-a ridicat parul in cap,sa inebunesc,cand varsa toata apa lui Igor pe el,sau face o baltoaca si el e ud tot,cand e si el frumos si curat imbracat si se tranteste in ditamamai baloaca pe afara.Aste ti le-am spus asa ca sa mai razi un pic....
Gety modelele de obicei le fac din cap,dar am si niste reviste din iatlia speciale ptr copii.
Beatrix,Alexutza aparatoarea am luat-o din Mini Blu am dat 180 ron cu reducere de 5% (de client fidel) si e de la Safety.mie mi se pare super ok,i-am aratat lui Matti cum sa se dea jos,i-am lasat la captul patului si nitel loc,dar oricum lui ai place sa sara peste,se mai si loveste nu-ti imagina ca de fiecare data nimereste.Insa daca se scoala si eu nu sunt langa el nu se da jos,incepe sa maraie,cand doarme in patul mare se da si vine razand la mine unde sunt.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eloise spune:

Stiu ca e tarziu dar e inca 6 noiembrie asa ca

LA MULTI ANI, BEATRIX!, sper ca ai avut o aniversare frumoasa si iti doresc tot ce iti doresti si tu de ziua ta!

I'm reading a book. You know... it's like forums, just a little shorter.

Andra si Vladut (14.10.2006)
puiul meu creste...

~*~My dear old pics~*~

Mergi la inceput

Ramo, pentru ca ai facut strigarea, uite ca am aparut! Marturisesc cu rusine ca de peste o saptamana nici nu am mai intrat la citesc la subiectul nostru. Acum am incercat sa recuperez in graba, am parcurs rapid paginile capitolului, am vazut doar pozele Sephorei (tare faine), m-am bucurat ca a revenit (S)andra si ca are vesti bune...
De acum incerc sa intru zilnic si sa si postez.

puiul meu creste...

~*~My dear old pics~*~

Mergi la inceput

Tanima, imi permit sa iti dau si eu niste sfaturi, in calitate de mama de copil foarte energic, si care, ca si Rares al tau, nu papa decat "intretinut" cu diverse distractii si jucarii, nu sta la schimbat ci tzipa, plange si se contorsioneaza incat ai zice ca il torturez, nu ii imbrac/dezbrac/schimb pampersul, nu sta singur nici 5 minute, e foarte insistent si din nou urla cand vrea ceva ce noi refuzam sa ii dam (pentru ca ii pericliteaza siguranta sau nu e un obiect de joaca), un copil care pe scurt face toate mutritzele si figurile si fitzele unui pusti de 1 an plin de energie.
Fetele au facut comentarii foarte bune la care subscriu in totalitate, nu o sa repet ce au spus ele. Adaug doar ca impresia mea e ca asa zisele probleme de comportament ale lui Rares sunt din cauza faptului ca tu esti stresata, obosita, nervoasa. Cu cat esti mai ezitanta, oscilezi mai tare intre permisivitate si asprime, cu atat el e mai derutat. Stresul tau, nervozitatea, le simte imediat. Copilul e oglinda noastra in multe privinte. El doar raspunde asa cum poate el. Trebuie sa fii calma si constanta. Incearca sa ceri ajutorul sotului atunci cand el e acasa, macar sa te asculte cand ii povestesti ce greutati intampini peste zi si tot te va ajuta sa te defulezi. Sfatuiti-va, sunteti amandoi parinti si amandurora va revine aducatia copilului vostru. Impreuna incercati sa gasiti cea mai buna solutie, sa remediati probleme etc.
Stiu ca e greu cu un copil mic. Ei au energia aceea debordanta care ar da gata 10 adulti, prin cap le trec trasnai care nu le-ar casuna niciodata unor adulti, au o insistenta teribila cand vor ceva, sunt solicitanti, foarte solicitanti... dar asa sunt toti copiii, si noi nu putem decat sa ii iubim si sa incercam sa ii intelegem si sa-i protejam. Cu calm si rabdare vei obtine rezultate mult mai bune!

puiul meu creste...

~*~My dear old pics~*~

Mergi la inceput

Gonghy, super noul tau look, imi place cum iti sta. Pupici Mayei!
Usorlili, bine ai revenit, sper sa reusesti sa intri mai des la bucurii, va pupam!
Eniko, felicitari, deci a inceput Toma sa mearga, bravo lui! Eu zic sa cauti o femeie sa te ajute, caci altfel nu vad cum o scoti la capat cu atatea pe cap. Pupici!
Andra, Vladut cel energic, cand ai descris schimbatul pampersului vorbeai de Narcisa
Lili, Gety, Beatrix, Pufy, Sephora,

poze cu noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CristinaGoji spune:

Neatza! Poftiti la !

Gonghy - vazut si eu pozele, mi-a placut look-ul, dar cel mai mult mi-a placut de Maya cu privirea ei de strengara mica si scumpa.

Tanima - ma bucur ca ai reusit sa-ti pastrezi calmul. Sper sa ai suficienta putere sa rezisti cu calm si pe viitor. Inca ceva, ziceai ca te-ai abtinut la un moment dat sa-l dragalesti pe Rares, pai de ce? Pupa-l mama si dragaleste-l de cate ori iti vine. Asta e cel mai frumos dar pe car i-l poti face lui, dar si tie in aceeasi masura! Nu-ti fie frica de faptul ca el va interpreta asta ca un moment de slabiciune din partea ta. Dimpotriva, momentele de gingasie va vor apropia, doar lipsa calmului si alte iesiri ale tale ii semnaleaza ca esti slaba, nu dragostea pe care o manifesti.
Chiar cand esti suparata pe el, Raress trebuie sa stie ca-l iubesti.
Mami 17+ si Vladic (17.10.2006)
Vladic
barza

Mergi la inceput

Buna dimineata!
Cristina, multumesc pentru cafea
Raportez o noapte relativ linistita, si un bebe cu temperatura ceva mai scazuta.

poze cu noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CristinaGoji spune:

Sa-ti fie de bine Xandrutza! Ma bucur ca te-ai mai odihnit si tu, macar putin. Si noi am avut o noapte linistita, fara treziri, dar cu trezirea finala la 5.45. Xandrutza - tu ce cautai la ora aia pe forum? N-ai somn?

Mami 17+ si Vladic (17.10.2006)
Vladic
barza

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eleņia spune:

buna dimineata
sarumana de cafea daca mai este as mai vrea una va rog frumos
se pare ca sa dus linistea mea de noaptea pt ca dudumiciulmeu asnoapte sa trezit din ora in ora urland s cu kef de joaca asa ca astazi sunt moarta
abia astept sa ajunga mami meu din nou ca in ritmul asta o sa ajung la 50 de kg(esteptarea la 5 intrat la 6 la munca dus acasa la 1 curatenie papica,avut grija de copil,intors iar la munca la 5 s venit acasa pe la 12-1 noaptea)s cand nu doarme sa te tii ca imi face capul calendar noaptea
mai nou domnul dudumici incepe sami testeze nervii sa vada pana unde pt sa suport
eu care spuneam uite ce noroc am eu cu dudumiciul ca e asa cuminte s nu imi face prea multe
oricum tamina te inteleg perfect
eu adopt indiferenta s nu il bag in seama cand face prostioare s se da cu fundul de pamant
cel putin de moment stam bine la capitolul somn,adoarme mediat ce il asez in pat il mangaii un pic s gata doarme

Mergi la inceput