Bucurii de sept-oct 2006 (89)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns anangel_lexi spune:

Xandrutza, nu pot sa fac ca mine si sa zic ca ea, am incercat dar e cu ochii pe noi ca pe butelie si daca nu-i convine ceva ori vine sa urle la mine ori i se plange sotului meu ca eu fac si dreg cu copilul.
Sephora nu merge nici cu amenintatul cata vreme locuim in aceeasi casa. Iar pentru moment efectiv nu avem cum sa ne mutam. De altfel chiar daca am avea cum, tot nu ne-am muta ca nu vrea sotul. Lui ii convine ca-l mai ajuta maica-sa cu Maria, chit ca realizeaza si el ca nu-i intotdeauna perfect. Faza e ca ea si-a cocolosit cei 4 copii si nu e niciunul sensibil, frate, eu nush cum naiba. Eu in schimb n-am fost cocoloshita, eram scoasa afara tot asa cum povestesti tu ca faci cu Matti si uite ca racesc din orice. Iti dai seama ca abia asteapta soacra-mea sa deschid gura pe subiectul calit copilul ca-mi si arunca in fata chestia asta.

de www.totsites.com/tot/mariacornelia" target="_blank">Maria Cornelia (20.09.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sephora spune:

Tanima ce scrii tu se intampla exact si la mine,crede-ma....Al meu facea de la 8 luni la oala si acum nu mai vrea sa auda de ea,doar se joaca (asa se intampla cu copii care accepta olita devreme,am inteles)Mancarea intotdeauna ai fac ce fac si ptr mine,eu fac intr-o parte iar el descafe in alta,decand cu dintii numai calare pe mine,cum ai aduc sau il duc la copii,parca e alta persoana.De ajutor de la mama ce sa zic care a venit de 10 ori pana acum la mine si a stat maxim 3 zile si sincera sa fiu il prefera mai mult pe tata decat pe ea nu stiu de ce.Dar cand pleaca parca ma simt mult mai linistita,oricum mereu are treaba si e ocupata asa ca prefer fara....sincer ma ajuta mai mult Petra decat mama.
Si eu am avut niste crize si nervi,ti-am mai zis si parca toate le revarsam pe barbat,noroc saracu ca e super intelegator si stie cu ce terorist stau toata ziua.DAr cu toate astea il iubesc de nu mai pot,sunt disperata dupa el,cand il vedeam cu febra aia plangeam ca proasta ca il vedeam ca sufera.Asa-i generatia asta frate super energici,super inteligenti,precoci.
Fi barbata .....pup

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns beatrix spune:

Fetele, va multumesc pt urari!
Ramo, gand la gand cu bucurie ca si eu ma gandeam sa strig catalogul!
Usorlili, ma bucur ac aud ca sunetti mai bine cu DA! va intoarceti definitiv in ro?, spor la tot!
apropos, fetele mi-a mai venit azi o ideee! am vazut ca au aparut "dulcetiuri si papanasi de sept-oct 2007! ma gandeam ca mamiso06 sa le scrie un mesaj de bun venit si ca daca au intrebari sa nu ezite sa intre pe la noi sa ne intrebe! ce ziceti?
si cu ocazia asta am remomorat si primele zile cu minunea mea mica! nu-mi vine sa cred ca a trecut totul asa de repede si ce flacau mare am!

Beatrix si Eric (11 septembrie 2006)

Ei au nevoie de noi: Ionut & Teo & www.helpsonia.com/povestea-soniei" target="_blank">Sonia & www.animalutze.com/umanitare/bb-darius/index.php" target="_blank">Darius & Diana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns beatrix spune:

Gety, eu zic ca hamul nu e o idee buna! sper ca nu te superi! e doar parerea mea si iti spun si de ce! eu cred ca hamul in loc sa-i dea sigurantza ii va accentua nesigurantza! adica copilul il va percepe ca pe un obiect de care e nevoie ca sa mearga! ori eu zic ca mai bine merge mai incet dar isi castiga increderea in ea ca poate singura! cu hamul o vei proteja de cate ori va avea tendintza ca sa pice! ori ea trebuie sa invete sa se controleze, sa-si tina echilibrul, sa invete cum sa pice! ori asta le vei face tu cu ajutorul hamului si eu zic ca nu vei face decat sa ingreunezi procesul! ti-am zis e parerea mea si sper s anu te superi pe mine!
Sephora, ma gandesc si eu la un pat cum are Matti cu aparatoarea aia sa nu cada! dar m-am gandit ca o sa sara peste ceea ce am vazut ca Matti face.
ai facut ceva ca sa-l inveti sa treaca peste aparatoarea aia fara sa pice?

Ei au nevoie de noi: Ionut & Teo & www.helpsonia.com/povestea-soniei" target="_blank">Sonia & www.animalutze.com/umanitare/bb-darius/index.php" target="_blank">Darius & Diana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexutza_26 spune:

quote:
Originally posted by beatrix
Sephora, ma gandesc si eu la un pat cum are Matti cu aparatoarea aia sa nu cada! dar m-am gandit ca o sa sara peste ceea ce am vazut ca Matti face.
ai facut ceva ca sa-l inveti sa treaca peste aparatoarea aia fara sa pice?

Noi avem pat in genul patutului lui Matti - si de asta am intrebat-o de aparatoare - am tot vazut pe site-uri de bebei dar nu prea se potriveste ca lungime - zi-ne Sephora - de unde luasi aparatoarea???

Alexandra mami de GABRIEL (30.09.2006)
PRINTZUL

Traieste orice clipa ca si cum ar fi ultima!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns GETY spune:

BEATRIX, LA MULTI ANI SI DIN PARTEA NOASTRA!

GETY, MAMICA DE MARIA DIANA- 9 octombrie 2006

Mergi la inceput

Beatrix, sa stii ca am citit, nu ma supar cand citesc opiniile voastre, niciodata. Cred ca pana la urma o sa-i cumparam unul saptamana viitoare, sa vedem cum ne descurcam. De cazut cade rau, iti spun eu.

Mergi la inceput

Sephora, da' tu ce-ai mai impletit? Sau de unde iti iei modelele? Gasesti pe internet, din reviste, sau din imaginatia proprie?

Mergi la inceput

Lexi, eu stau cu mama si tot spre cocoloseala e tendinta, cateodata obosesc sa ma contrazic cu ea, dar lipsesc replicile "acide" in cazul nostru. Mult nu mai am, ca ccc cu 1 martie mergem la casutza noastra.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MamiLili spune:

La multi ani

Beatrix

Lili, mamica lui Mathias (17.10.2006)
LA MULTI ANI, BUCURII DE SEPT-OCT!

Mergi la inceput